9/01/2012

Jaro-Spring

U nas 1.9 zacalo Jaro ,sice nevim jak k tomu dospeli ze to bude prvniho  ale vsechny sezony tady zacinaji prvnino.Posledni zimni den ktery byl vcera tady jeste padal ukazkovy snih a dnes je Jaro.

Spring starts here 1.9 i don't know why first but every season starts here on first.Last winter day which was yesterday was snowing and today we have Spring.



 

30 komentářů:

  1. Ahoj Eliško,kytičky pod sněhem se u vás začínají probouzet,to je na jaru to nejkrásnější.Utíká to rychle ,tady bude zachvíli padat listí ze stromů,ale slibují pěkné září,tak uvidíme.Zdraví Marie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marie doufam ze vam slunicko bude jeste pekne hrat .

      Vymazat
  2. Nemáte letos nějak více sněhu? Určitě je optimističtější dívat se na zasněžené jarní kytičky, než na první sníh na těch podzimních. Teď je takové chladno, že už ten sníh úplně cítím. Ale zas bude víc času na nějaké to tvoření. Každá roční doba má něco do sebe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vladko vic snehu nebylo ale on ke konci zimy padal casteji.

      Vymazat
  3. Tak u nás dva dny nepřetržitě pršelo, a mohu říct, že nádherně. Bylo přitom teplo, žádný fukejř, žádné kroupy, prostě zalívalo a zalívalo. Však to bylo potřeba.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám pocit, že u vás ta zima utekla rychleji, než u nás ;) A zase to začne dokola, viď? Kdypak u vás jsou jehňátka?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. brabi ona ta nase zima letos byla dost tepla ,jehnatka zacnou na konci Zari tak zase bude plno zabavy.

      Vymazat
  5. Eli, tak to už vám zvoní na teplejší časy. Já zas doufám, že podzim bude ještě babí léto a že nám sluníčko hned tak neodejde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oli uz se opravdu zaclo oteplovat i kdyz rana jsou jeste okolo nuly pres den to uz jde skoro k dvaceti .Doufam ze budete mit hezke babi leto .

      Vymazat
  6. Ahoj Elli, u nás zase skončily prázdniny a dnes odjeli i moji malí Brňáčci. Byl to docela náročný týden - 3 a 4 roky, divočáci, loupežníci, neposedové a neposluchové, ale moje milovaná vnoučátka, Tak jak to bývá u babiček. Teď sedím a odpočívám a je mi slastně. Taky je mi momentálně jedno, jestli je léto nebo zima, potřebuju se soustředit na to, čím začnu zítřek, jestli nebude zrona pršet. Zahrada voláááááá!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kveto oni ty deti maji tolik energie ze by nam klidne nejakou mohly pujcit.Jen pekne odpocivej a nabirej sily ,po tydnu hlidani si to opravdu zaslouzis.

      Vymazat
  7. Hlavně Elli, že to je dobře úředně potvrzené, to známe i u nás. Kytičky ale kvetou, tak je jaro, to je čas kdy já jsem šťastná, začnu sáze a sít a všechno co mě bolelo, je pryč, přeji to i tobě, hezké jaro Eliško. Anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. annapos myslim si ze to maji potvrzene .Narcisek uz kvete vic a vic a dalsi cibuly se snazi a delaji mi radost,camelie uz take maji poupata tak doufam ze neprijdou pozdni mrazy a vsechno mi to nespali.

      Vymazat
    2. Přeji Elli, ať to dobře dopadne, já se také každý rok, chvěji strachy, aby to nezmrzlo, a kytky stěhuji, jako kočka koťata.





      ´tata.

      Vymazat
  8. Elli, moc ti přeji, ať je krásné!
    Měj se hezky, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno slunicko uz pekne hreje a je to moc prijemne zatim ,az zacnou vedra tak budu rikat neco jineho.

      Vymazat
  9. To jsou krásné jarní snímky, Elli! U nás je hrozné sucho, v přírodě nic nekvete, ale u vás to je úplná paráda! :-)
    Přeji ti pohodové jarní dny. Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko dekuji,my by jsme take potrebovali trochu vic deste ale priroda si dela co ona chce.

      Vymazat
  10. Nó jo, vidím jarní květinky, jaro už se do Astrálie nezadržitelně blíží stejně, jako k nám podzim a po něm zima. Je moc hezké vidět, že jarní květiny, jsou u vás stejné, jako u nás. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko ted jsme se zase dockaly my,nejvic me tesi ze uz je po ranu teplo.

      Vymazat
  11. Hi Ella,

    Beautiful mosaic! Your weather has been kind of crazy.

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné fotečky! Přeji nádherné teplé, květinkové jaro! Maru

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Elli, tak jak se u vas jaro rozvíjí. Na obrázku stále na kytičkách sníh, ale 20°C odpoledních už je krásné. Nám ten podzim dupe na paty. Zatím to ještě jde, ale jak začnou stromy holatět a ztrácet listí, pořád je deštivo, mlhavo a sychravo, tak takový čas přímo nesnáším.

    OdpovědětVymazat
  14. Tak to přeji vše nejlepší k narození jara a přeji, aby bylo jasné, teplé, vlahé a plodné. :)

    OdpovědětVymazat