9/29/2012

Zahrada - Garden

S teplejsim pocasim to uz zacina byt na zahrade barevnejsi.

With the warmer weather the garden starts to look more colourful.





 

35 komentářů:

  1. Your spring garden is beautiful :-) I decided that comments on your blog I will write in English and you will correct my incorrect comments. Do you agree?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jo,je to dobre jen trochu pomichane mela jsi to napsat I decided that i will write comments on your blog in English and you will correct me if i make a mistake. But you did very well.This should be fun.

      Vymazat
    2. Thank you. Oh, my word-order :-( Yes, it will be very fun.

      Vymazat
  2. Elli, zdravím tě do krásné jarní přírody. U nás dnes prší a je hnusně. Doufám, že bude ještě nějaké babí léto, tohle fakt nemám ráda a mimo to potřebjeme ještě na chalupě sklidit jablíčka. Tam je vždycky všechno, proti tady, opožděné. Měj se pěkně, Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo doufam ze se to pocasi u vas jeste zlepsi a uzijete si vic slunicka . U nas minuly patek foukal tak hodne vitr ze dole ve vesnici ulitla hospode strecha.

      Vymazat
  3. As autumn approaches here it seems funny to see spring flowers, but you are across the miles. Gorgeous tulips, daffodils and snowdrops.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Donna i know what you mean ,most of you doing autumnal decorating and i am enjoying spring.

      Vymazat
  4. No, nádhera! Stejně je to úžasné, jak to všechno rychle letí a že se zase vy budete radovat ze sluníčka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kejt mas pravdu vsechno tak nejak rychle leti.Vy ted ale mate krasne podzimni barveni .

      Vymazat
  5. Nadherne barvy,my se kochame zacinajicim podzimem a ty jarem,parada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katerino je to tak,ted si rikam ze muzu vzdy prozivat dve sezony najednou jednu tady a druhou pres vase blogy.

      Vymazat
  6. Moc pekne jarni barvicky :-) My zaciname mokry podzim :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radko dekuji ,doufam ze vam jeste bude slunicko trochu hrat a ne jenom prset.

      Vymazat
  7. U vás se jaro pěkně rozjíždí, Elli, u nás se zase začíná vybarvovat podzim. Máš krásné kytky, moc se mi líbí narcisky.
    Přeji ti krásné jarní dny a taky dopředu všechno nejlepší k svátku, i když ve vašem kalendáři to bude jinak. U nás je v pátek Elišky, tak hodně zdraví a spokojenosti! :-) Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko dekuji za prani,tady se jmeniny neslavi ani jmena se nadavaji do kalendaru.Kdyby se to slavilo tak budem porad slavit ,tady ma kazdy dve jmena.

      Vymazat
  8. Minule jsi mi napsala, že máme hodně stejných kytek a opravdu. Ale takové hezké narcisky nemám. Přeji krásné, teploučké jaro.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. brabi vsak ty si ty narcisky urcite take jednou koupis.

      Vymazat
  9. Fukčarinka - Eliško měla jsem stejnou myšlenku jak Hanka popřát ti k svátku dle našeho kalendáře - což je opravdu u nás v pátek 5. 10. 2012. Eli u nás máme barvy podzimu, u vás zase jara a to dělo na fotce asi vaše "Jaro" vystřelilo, vše ti tak krásně kvete - přímo jarní rána dělová! Předposlední snímek jsou bledule, narcisky mají z oranžové krajky lemování. Dnes jsme měli u nás pochod seniorů - podzimní krajinou - na počest Dne seniorů. Barvy v přírodě byli jak s palety malíře. Takže jak jaro, tak podzim mají své kouzlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marusko dekuji za prani,ono toho jste moc nekvete ruze teprve zacinaji mit listky tak ze az nekdy v Listopadu by to melo byt hodne barevne ale ja jsem ted sopkojena s jarnimi.U vas je stejne podzim hezky barevny ,tak si ho uzivejte a at slunicko jeste pekne hreje.

      Vymazat
  10. Velice hezky nafoceno, dáš si Eliško práci i se zarámováním obrázků, má to takovou milou úpravu. Přeji krásné jarní ráno. Anna

    OdpovědětVymazat
  11. Anicko dekuji za pochvalu.Dneska je opravdu krasne jatni rano,byla jsem skontrolovat ovce protoze se zacaly rodit jehnata a poradne jsem se zapotila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím Eliško, že Česku by takový návrat k prosté venkovské práci, velice prospěl, brzy budou děti znát ovečku, jen jako plyšovou hračku, nebo ji uvidí v ZOO. Myslím, že máš teď hodně radostnou práci, já si tyto věci pamatuji jen z mládí. dnes u nás skopové maso je tak drahé, že je to luxus, měli by jste sem k nám, nějaké exportovat. Zdravím tě srdečně.Anna

      Vymazat
    2. Málem jsem ti Eliško zapomněla popřát, ke dnešnímu českému svátku, u nás je Elišky, u vás je to jistě jinak ale to nevadí, posílám ti alespoň pár kytiček.

      Vymazat
    3. Anicko moc dekuji za prani.

      Vymazat
  12. Jéééjda, Elli, z tvého blogu mě pláclo krásné teplé jaro do tváře. Nejdřív z pěkných obrázků v záhlaví a pak tvoje snímečky ze zahrádky. To jsi ráda, jak se vám tam sluní krásné roční období, že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oli je to mnohem veselejsi, vsak to dobre znate.Rano uz je tepleji a tak se dobre dela venku.

      Vymazat
  13. Ahoj Elli, máš krásnou jarní zahrádku. Panečku, my si na narcisy pěkně dlouho počkáme. Užívej si parádní jarní dny a díky za návštěvu.
    P.S. To dělo je super! To jsem ještě nikde neviděla. :o)
    Prímový den pod sluncem,
    J.=)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitu dekuji,to delo mi koupil manzel ,pekne se nam tam hodilo.Dnes u nas prsi.

      Vymazat
  14. Eli, vím, že závist je hnusná vlastnost, ale musím to říct: závidím ti jaro a teplo :D Nesnáším zimu a strašně moc se těším, až ta naše zima skončí....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radko vsak ja vam take zavidela to teplo ktere u vas bylo a to nase zima oproti vasi nic neni.

      Vymazat
  15. Taky jsem ti přišla popřát Elli, k svátku, který je v našem kalendáři dnes 5.10. a zmátl mě datum u předchozího komentáře. Podle něho vidím, že už jsem s přáníčkem vlastně přišla pozdě, u vás už je den další. :-)) Žiješ opravdu na druhém konci světa. Měj se krásně a užívej si jara!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko dekuji za prani,my jsme o osm hodin dopredu a az se bude menit cas u nas a u vas tak to bude deset hodin.

      Vymazat
  16. To jaro ti závidím, já jsem dneska sklidila poslední zeleninu a začala rýt záhony, na pondělí hlásí první mrazíky a pak už bude jenom hůř, jak já tu naší dlouhou zimu nemám ráda!!!
    K tobě se budu tedy chodit ohřát a potěšit se krásnými fotečkami :))

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj elli, moc zdravim. Fotky jsou nadherne, ja jsem dnes pracovala na zahradce, pomalu ji pripravuji na zimu a u vas se to vse probouzi ;)))

    OdpovědětVymazat
  18. Nádherné kytičky. Já chci taky teplo:-)

    OdpovědětVymazat