10/13/2012

Prekvapeni -Suprise

Tak to teda bylo velke prekvapeni kdyz jsme se vcera rano probudili a to jsme opravdu nepotrebovali .

This was a big surprise when we waken up yesterday morning and we really didn't need that.

 

12 komentářů:

  1. Tak to vám jistě udělal Koščuško, tady u nás na horách, to také moc dobře známe, když je to na jaře tak se to ještě dá vydržet kytičky jsou malé, když je to na podzim, jako předloni, rozláme to stromy i kytky, uklízeli jsme je dovnitř takhle třikrát. Přeji ti Eliško, ať to rychle roztaje a hezkou neděli. Anna

    OdpovědětVymazat
  2. Wow. It is really a surprise. It does not indicate the month October in Australia as crazy? Weather in October is probably similar as by us in April. It seems to me, that I finish my English comments and I go back to the Slovak language :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Babice Zimice se nerada vzdává svojí vlády. Snad se to moc nedotklo tvé zahrádky. Cibuloviny to ale vždycky zvládnou v pohodě. Nás tohle nadělení brzy čeká také, na horách už sněží. Ale tady v dolinách se mrazivá rána střídají s posledními slunečnými dny babího léta. To je příjemné. Houby rostou jako o závod (i ty mé barvící).

    OdpovědětVymazat
  4. Fukčarinka - Eliško máte tam teda zmatky v tom počasí a co na to ty kytičky? Já se vrátila v půl šesté od voleb a představ si, že jsem se smála celou cestu domů jedné scénce co se tam odehrála. No, až přijedete povím vám ji. Bylo to jak v grotesce. Pavel byl ve čtvrtek na hřibách s Robertem cosi málo našel. Dnes jsem pekla maxi chleba a povedl se!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Nj, zima se stále rve o svá práva - u vás z posledních, u nás z prvních sil...Přeji, ať se počasí umoudří a máte už krásné jarní počasí (závidím přicházející léto:-))

    OdpovědětVymazat
  6. Eliško,to bylo překvápko,co?To spíš můžeme čekat tady u nás,že brzo nějaký napadne.Marie

    OdpovědětVymazat
  7. jéje, tak tohle je zjara hodně nemilé překvapení. Ale útěchou je, že nebude hůř. Na podzim je to jiné, tam už se nic lepšího na hodně dlouho nedá čekat. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Elli, jak je vidět, zima se jen tak nezdává!
    Hezké dny, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Pánečku, to je nepříjemné nadělení do rozkvetlého jara. Hlavně, aby vám nepomrzly květy pro úrodu a měli jste co sklízet. Nám takhle loni zmrzly všechny ořechy, nebyl ani jeden.

    OdpovědětVymazat
  10. Dekuji vam vsem moc za vase komentare.Snih uz roztal a zase sviti slunicko,jehnata jsou uz veselejsi ty to odnesly nejvic .Nikdy se nam nestalo aby napadlo tolik snehu kdyz se nam rodi jehnata.Ted jeste dva tydny a tak doufame ze uz zadna pohroma neprijde aby nam nejaka ta jehnata zustala.Jinac je plno polamanych vetvi a par mladych stomku tak je zase co uklizet.Zrovna kvetou tresne tak jsem zvedava jestli je to nejak ovlivni ,cas ukaze.Preji vam vsem hezky a slunecny tyden.

    OdpovědětVymazat
  11. Elli, to tedy bylo pěkně nepříjemné překvapení, všechno v květu a napadne do toho sníh! Zima se nerada vzdává. Chválabohu, že už sníh roztál, snad to byl poslední záchvěv zimy! :-)
    Elli, moc tě zdravím a přeji slunečné a teplé jarní dny. :-) Hanka

    OdpovědětVymazat