11/25/2012

Od vseho trochu

Dneska jsem si zase nasla chvilku casu na dalsi prispevek ,momentalne mame hodne prace  Vasek minuly tyden oral a dneska jsme zacali praci s jehnaty.
 
 
Pradelna uz je dokoncena a uklizena .Prava strana je moje a leva je Vaskovo.
Po vecerech se snazim trochu hackovat a inspiraci na zasazene holiky jsem neodolala.

 
Na horach se porad jeste drzi snih ale u nas dnes bylo krasnych 28 stupnu.
Dekuji vam vsem za vase komentare k minulemu prispevku ,vzdy me moc potesite.

28 komentářů:

  1. Ahojky Elli, máš krásné háčkované věcičkynan prádelničnu bělounkou..:-D
    My jsme měli letos 2 beránky ,aby nám spásli zahradu za domem-živá sekačka..:-D bohužel,jsme hospodáři na baterky. Beránci byli odčerveni,ale jen jednou a asi to je málo a oba nám onemocněli,tak je musel soused zabít,aby se netrápili.Bylo mi jich líto,že jsme to tak dopustili..ach jo..říkám,hospodáři na baterky..
    Tak teď nevím..míváme každý rok (po třetí).Tak příjdu na radu,jak na to..:-D jo???
    Hezký den ti přeji..u nás svítí sluníčko a ještě je celkem dobře.asi 11st.
    Dáša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Daso dekuji ,s omy ovecky odcervijeme ctyrikrat za rok a take kdyz jsou jeste jehnatata dvakrat ockujeme proti ruznym nemocem.Jestly vase mely jenom prujem tak jste je mohly odcervit a byly by zase v poradku.Ja nevim jestly si to vsechno muzete delat sami a nebo musite volat veterinare u nas je to vsechno bezne k dostani a kazdy si to udela sam.

      Vymazat
  2. Krásných 28 stupňů by se mi taky líbilo..... a traktor pri práci jsem u nás už dlouho neviděla .... to vždycky říkám holce, že kdyby na tu zemědělku šla, mohli jsme mít před barákem zaparkovaný i traktor:-)))
    Nad prádelnou žasnu, tak velká, světlá a čisťounká...
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajka no vidis co jsi propasla ,traktor zaparkovany pred domem ,to zni dobre.

      Vymazat

  3. Fukčarinka - Eliško klobouk dolů,zrovna mě kouká Pavel přes rameno a říká, pane jo. No jo, my jsme zvyklí na život ve městě a tak se jen nestačíme divit a obdivovat vaši vitalitu. U vás je krásně, u nás mdle a šerohnědě. Byli jsme na krátké vycházce v lese za městem, zítra začnu chodit na injekce do kolénka.
    Ty háčkuješ, krásné a já pletu věnečky z papíru.Holínky osázené jsou nápadité, prádelna jak z cukru. Moc zdravíme Marta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marusko to vis neco musime delat jinac by jsme se tady nudili.To pleteni z papiru me musis ukazat,vy z toho dokazete udelat krasne veci.Take udelej neco s tim pocasim aby byl snih a pekny cisty vzduch,zacni carovat.

      Vymazat
  4. Jojo, je jedno,kolik člověku je let a v jaké fázi života je, dělat je pořád CO....Taky mám ráda, když se něco občas vymění, vymaluje, vyčistí,hihihihi...Už minule jsem říkala, jak odivuju lidi, co pracují skutečně manuálně, a někdy i těžce, ale stejně svou práci milují a přináší jim radost. Já dělám v laboratoři v nemocnici, ale nevadí mi porýpat se místo "válení" o víkendu v hlíně na domku, udělat to či ono. Je to takový neklid...co nás nenechá....pozdravy a hezké jaro...Milada Milky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mily je to tak ,kdyz se chce tak prace je porad vic nez dost.Ty delas v nemocnici v Usti jestli ano neznas doktora Nalos on dela pokud vim na intezivni peci, my tady mame jeho syna Marka s rodinou.Jaro uz je skoro za nami a v sobotu zacina Leto.

      Vymazat
  5. Eliško, háčkované vločky jsou moc pěkné, budou se hezky vyjímat na zeleném. Připomněly mi jeden můj restík - slib. Vánoce se už začínají neodbytně hlásit o slovo, budu si muset pospíšit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vladko dekji ,vanocs se nejak rychle blizi.Doufam ze tvuj slib uz je splneny.

      Vymazat
  6. Od všeho něco! krásná čistá vzdušná prádelna! Venku teploučko, nic nechybí. Dečky nádherné, to neumím. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Intuice dekuji za pochvalu,jedine co obcas chybi je trochu vic casu ale to je vsude stejne.

      Vymazat
  7. Páni, Elli, 28 stupňů... Užívejte si, trochu závidím, ale Vánoce v teple bych nechtěla...
    Krásné háčkování!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno vsak si to uzivame jaro bylo dost chladne ale v sobotu uz bude leto .Ja jsem zase zvedava na ty vase vanoce v zime ale brzy budu moc porovnat co je lepsi.

      Vymazat
  8. Elli, ta prádelna vypadá nádherně! Háčkování jakbysmet, osázené holínky jsou parádní...a 28 stupňů - bledá závist, já bych to ocenila hlavně kvůli Filípkovi, že by mohl řádit venku, což teď nehrozí a venku je jedině v kočárku...ale na vánoce si prosím zimu a nejlépe i sníh:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro dekuji za pochvalu,doufam ze vam ten snih na vanoce napadne a budete stavet snehulaky to se klukum take bude libit.

      Vymazat
  9. Nejsem si jista těmi horami, jestli ty vidíš horu Koščuško, na které bude sníh určitě? Traktor je určitě váš a pracujete na svém poli? Tak trochu s tebou vzpomínám na svůj život, i ti trošičku závidím, ty cesty za teplem, když je u vás zima, a cestu k nám, za sněhem, (doufám že bude), když je u vás teplo. Hezký život jste si vybrali. Bůh vám, a vaší hezké práci žehnej. Anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anicko jsou to Snowy mountains s nejvyssi horou Koscusko.Traktor je nas mame jeden vetsi to je ten na fotce ten Vasek pouziva na orani a jeden mensi na bezne prace.Docela se na snih tesim i kdyz si rikam aby nebyla az moc zima ,prece jsme jenom trochu rozmazleny.

      Vymazat
    2. Tedy ti přeji jen tolik sněhu a zimy, aby to bylo příjemné.

      Vymazat
  10. Pradelna vypada paradne,ja ji spise rikam technicka mistnost,ale pracku i susucku tam mam a je hodne velka.Teplo mam rada,ale tolik stupinku uz je na mne trochu moc,ale to hlavne kvuli mym detem,jinak by jsem s sebou placla nekam do stinu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katerino tvuj nazev pro pradelnu se mi libi.28 stupnu na jare je prijemne ono to slunce jeste tolik nepali to by deti take mely radi.

      Vymazat
  11. Máš krásnou prádelnu, Elli. Určitě jsi ráda, že je vymalováno. Jak vidím na fotkách a čtu, práce máš víc než dost a ještě si najdeš čas na háčkování. Dečky jsou moc hezké, mně háčkování nebaví ani nejde, raději dělám cukroví a pralinky. Osázené holínky jsou super! Skvělý nápad! :-)
    Elli, zdravím tě a moc děkuji za komentáře na mém fotoblogu. Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko dekujia mas pravdu jsem rada ze je zase neco dodelane protoze mame hodne veci rozdelanych tak kdyz se konecene neco dodela tak si clovek oddychne .Ty delas pralinky a cukrovi a ja jsem na to uplne leva.

      Vymazat
  12. Velmi si vás vážím. Tolik práce naděláte a jistě jste spokojení, když se tak ohlédnete za sebe :) V takové prádelně je radost pracovat a ten večerní neklid v rukách znám. Máte velmi bohatý a krásný život.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. brabi mas pravdu kdyz se konecne neco udela a je videt ze je hotovo a vypada to pekne tak z toho clovek ma radost ,vsak to znas.

      Vymazat
  13. Ty jo, pořád si nemůžu zvyknout,že máte teď teplo...vždycky, když tu jdu a vykouknou na mě tvé obrázky v záhlaví,je to jako sen...ach jo...já ležím, v nohách termofor,na krku šátek,na sobě to nejteplejší pyžamo a v hlavě vánoce...díky za stopu u mě...taky vždycky obdivuji tetu,jak dokáže slavit vánoce v teple. Možná pak jde opravdu o něco jiného, hlubšího, když k tomu není ta kulisa sněhu, zelených větviček a prožívání zimy. Měj se hezky, ovečky jsou krásné.

    OdpovědětVymazat
  14. Jů a ještě jsem zapomněla pochválit hvězdičky. Moc krásné.

    OdpovědětVymazat
  15. Juuu Ella, ďakujem krásne za takú vzácnu ďalekú návštevu u mňa na blogu :-)) Omrkla som si to všetko u Teba a okrem nádherných ružičiek ma zajujalo všetko, hlavne tu Vašu spoločnú pracovitosť a traktor?...Hm, ťažká to práca. Veľmi si vážim pracovitých ľudí, celý deň pracovať na poli a večer zobrať háčik do ruky,
    to si naozaj zaslúži obdiv. A to že je teraz u Vás leto a u nás momentálne sneží, mi príde také veľmi zvláštne a zaujímavé :-))) A aj preto som veľmi rada že si sa mi zviditeľnila u mňa a ja tak budem môcť Ťa chodiť navštevovať a kochať sa toho opaku od nás :-)a obdivovať Tvoju šikovnosť. Prajem Ti krásny deň. Už si Ťa odkladám.

    OdpovědětVymazat