12/22/2012

Tady

Necekala jsem ze tady budu psat na blog.Na posledni chvili jsme se rozhodli ze si vezmem sebou maly laptop ktery nam deti daly letos k narozeninam.Zasli jsme do obchodu kde byly mladi velmi ochotni lide kteri nam pomohly s mobilnim internetem a vsechno pro nas udelaly aby to fungovalo.
Je nam tady zima a styska se nam po slunicku ale jak predpovidaji tak ho mozna dostaneme na Stedry den,no uvidime.Byly jsme se podivat v Moste na vanocnich trzich a ve dne to nebylo ono ale vecer se nam to moc libilo.


Take jsme byly zvedavi jake jsou trhy v Praze a tak jsme se jeli podivat,byla nam tam zima a tak prvni co jsme si daly byla velka klobasa a svarak ktery nas trochu zahral.


 
Moc dlouho jsme tam nevydrzely a zase mazaly domu ale libilo se nam to.
 

25 komentářů:

  1. Ello, vítej u nás :)
    pravda ten přechod musí být dost krutý, já jsem dneska odpoledne byla ve městě a zima byla opravdu vlezlá už se těším na Štědrý den, že se trochu ohřejeme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlasto dekuji.Uz si pomalu zvykame hlavne ze je v byte teplo.

      Vymazat
  2. Elenko ďakujem krásne za nádherné fotky, trhy mam veľmi rada...spríjemnila si mi fotkami predvianočnú atmosféru :-) Prajem Tebe, aj celej rodinke šťastné a veselé prežitie Vianoc.

    OdpovědětVymazat
  3. Že mě to nenapadlo, to vám přeji krásný pobyt, a šťastné a veselé doma. Anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anicko dekuji.Jak jste na tom se snehem tady je bilo a pekne chumeli.

      Vymazat
  4. Milá Ello...v Mostě ?????? A kde jste se tam vzali????Tam jsme se mohli sejít, tam já pracuji a jsem tam každý den...bože, jaká náhoda a jaká škoda. Mohlo dojít k osobnímu setkání. No, mějte se tady moc fajn a někdy možná pa, Martina ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino no vidis ty musis tedy bydlet tady nekdev okoli.My jsme u manzelovo rodicu a oni bydli v Moste.My tady budem az do ctvrteho ledna tak jestli uz budes v praci tak se muzem sejit v Centralu na kafe.

      Vymazat
  5. Uz na tu zimu nejsi zvykla, vid :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radko uz jsme si oodvykli ale dneska je tu pekne bilo.

      Vymazat
  6. Milá Eliško,vítejte u nás a prožijte tady krásné Vánoce.Krásné fotky jak z Mostu tak i ze Staromáku.Pa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marie dekuji.Dnes az se rozedni tak jdu fotit je tam vsechno krasne bile.

      Vymazat
  7. Milá Elli, i já Tobě a Tvým blízkým přeji krásné Vánoce a koukám, že je strávíte v bývalém "doma". Tak si tady ten studený pobyt užijte, i když bohužel, nehlásí nijak pěkné typické zimní počasí...Což je škoda, protože určitě jste se těšili i na sníh... Tak šťastné a veselé Elli!♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko dekuji.S tou jejich predpovedi teda nevim,venku je bilo a porad snih pada.

      Vymazat
  8. Milá Eliško,krásné vánoce i Tvým blízkým a moc Tě vítám v Našem malém městě.Udělala jsi moc hezké fotečky.Vítám doma!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milus moc dekuji,malem meste pro nas je to velkomesto a kdyz se podivas z okna tak je hezky bile.

      Vymazat
  9. Milá Ello, je fajn, že i na té "naší" půlce světa si najdeš možnost a objevíš se "online":-). Jen si zimu pěkně užívej, k vánocům přeci jen pro našince patří, uteče to jako voda a poletíte se zas ohřívat do letních dnů:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro je to opravdu dobre alespon muzu nakukovat co se deje u vas.

      Vymazat
  10. Fukčarinka - říkala jsem si zajdu "Co kdyby?" A ono opravdu, tak holka sníh není ani u nás, má se dokonce oteplit. Koukám, že cestujete, tak, tak nepodívat se do Prahy a být kousek by byl hřích. Dnes jsem na vás oba vzpomínínala a říkala si zda nejste zklamení, že tu není sníh. A co koledy poštíte si? Půlnoční bývý u nás už ve 22 hodin, psala jsi, že by jsi chtěla Eliško jít, tak aby jsi to neprošvihla. Moc zdravím a NETĚŠÍM SE!!! Jó však víš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marusko ten cas pulnoci si teda prekontrolujem.Jak je to u vs ze snehem dnes.Tady zacal padat vcera ptom prestal ale zase v noci zacalo snezti a porad pada.Az se rozedni tak jdu fotit.A jako ty se NETESIM.

      Vymazat
  11. Elli, vítám tě u nás, hezky si pobyt užijte, hlavně ať nezmrznete! ;-)
    Přeji krásné prožití Vánoc v našich končinách! :-) Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko dekuji.My chodime nabaleny a ted pada snih tak to neni tak ledove.

      Vymazat
  12. Ahoj u nás !!! to věřím, že je vám tu zima...i mi je :-) a mějte se hezky, pěkné prožití svátků u nás a pěknou neděli Kejt

    OdpovědětVymazat
  13. Také vás vítám v naší malé zemičce a přeji hezký pobyt :)

    OdpovědětVymazat