7/08/2013

To uz je Cervenec

Nejak ten Cerven rychle utek a ja jsem muj blog nejak zanedbala.U nas se porad pracuje na verande ,vsechna okna a vchodove dvere uz jsou tam kde maji byt a ted pomalu delame zdi a strop.Take jsme si udelaly skrinku na boty .Zima je letost docela tepla ,doufam ze to nezakriknu.Pres den nam tepoty jdou az na dvanact stupnu a kdyz sviti slunce tak je venku prijemne ,dela se dobre na zahrade.Za tri tydny zase poletime na dovolenou do Cech ale tentokrat s nami leti dcera a dve vnucky.Jeste musime rozdelit ovce aby jsme je daly zase zpet na sva pole.Repu uz dojedly a tak zase musi tam kam patri.Pred par dny jsem se sla projit a v dalce jsem neco videla a rikala jsem si co to je a on to je Wallaby mensi druh klokana ale ma nejake zimni zbarveni a vypada troch jink nez v lete.


Take se pokousim vyfotit Lyrebird ale oni jsou hodne plachy a zatim se mi ho nepodarilo poradne vyfotit.Je to zdejsi takovy neco jako pav ale ne tak paradni ale za to umi krasne zpivat a napodobovat jine ptaky.

 
 Jednou se mi pdarilo vyfotit hlavu a podruhe uz jenom jeho barevne peri.

 

A jeste mlady Wombat ,zrovna si hrabal noru.


Preji vam vsem hezky letni tyden.

 

14 komentářů:

  1. Jé, klokan, to se máš, takhle ho vyfotit ve volné přírodě:-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Eli, krásné fotky i v zimě:-)). Ten časopis ti pošlu, neboj. Pořád to mám v hlavě, jen nějak nestíhám.Pěkné dny Věra

    OdpovědětVymazat
  3. No tak tu dnes máme zase peknú zbierku austrálskej fauny :-) Eliška, veru je už červenec, u vás už končí siedmy deň :-) Ale pri toľkých starostiach s farmou sa ti ani nečudujem, že na blog nemáš čas.
    Nech vám teda počasie aj naďalej praje a keď prídete do Čiech, budete mať znovu leto.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju za procházku australskou přírodou :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Eliško,klokánek se ti povedl pěkně vyfotit a to zvířátko na poslední fotce je taky pěkné.Marie

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Elli,
    musíš mít dobrý foťák,že zvířátka tak hezky vyfotíš zblízka..tím mým foťákem bych to nesvedla.A taky fotografický smysl a dobré oko..:-D

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jsi pořád v pilné práci, Elli, není divu, že nemáš čas na blog. Když už si ho uděláš, vždycky je to velice milé překvapení. Mám hrozně ráda tvoje fotky zvířat a ptáků. Tyhle jsou opět moc hezké.
    Jak píšeš, že je u vás v zimě kolem 12°C, to u nás bylo před nedávnem, a to máme léto!
    Měj se moc hezky, ať vám jde práce dobře od ruky a můžete vyrazit na dovolenou. Hanka

    OdpovědětVymazat
  8. Ellenko zase nádherne potešenie. Tie zvieratka ktoré si nafotila nepoznam na živo ale aj na Tvojich fotkach si ich zgustnem :-)) Ďakujeeeem, cmuk. Juu ...a prajem krásnu dovolenku v Čechách a šťastnú cestu.

    OdpovědětVymazat
  9. Ať se vám dovolená vydaří a máte tady u nás hezké počasí. Vždycky je pro nás zajímavé, podívat se na úplně jinou přírodu a zvířata než máme tady. Díky za fotky i povídání k nim.

    OdpovědětVymazat
  10. Ten klokan je úžasný!!! A přeji hezké chvíle u nás doma :-)))

    OdpovědětVymazat
  11. Fukčarinka - U vás to Eli žije stále pracovním tempem. Máš moc hezké fotky, pro nás opravdu vzácné. Já nasadila pomalejší tempo a řídím se heslem - "Co neuděláš dnes, nech na jindy". Šetřím se, někdy až moc, ale jsem unavená, nebo se snad více o sebe bojím? Nevím, ale vylekala jsem se nad dvěstě procent.

    OdpovědětVymazat
  12. Ty jsi Elli, jako televizní reportér? Musíš mít velkou trpělivost, čekat na fotku čiperného zvířátka, bych neuměla, nevyfotím ani čmeláka, vždycky mě uletí, jsem zvědavá a těším se, kdy nám ukážeš verandu? Já ji dala na blog dneska. Pěkný víkend Eliško. Anna

    OdpovědětVymazat
  13. Ty pořád něco děláš, klobouk dolů. Nádherné ftoky zvířátek.

    OdpovědětVymazat
  14. Jééé! Když jsem byla před pár lety tam u vás, dovezla jsem si pero lyrochvosta, takže s námi od té doby bydlí. A je pravda, že zpívat umí báječně!
    A wombata jsem viděla jen přejetýho u silnice, to mi bylo líto... A walabíky jsme si hladili v Healesville v rezervaci, bohužel to tam prý pár týdnů po našem odletu lehlo popelem...
    Máte tam prostě moc krásně, díky za super fotky! Dáša

    OdpovědětVymazat