7/24/2013

Zima jaka Zima

Letosni Zima je hodne tepla a kdyz nam v sobotu zacal padat snih tak jsme si mysleli ze do rana bude poradne bilo ale nebylo.V nedeli kdyz k nam prijely vnucky tak se zmohli jen na mini snehulacka.

 
Ptacci se nemuzou dockat az zase bude jaro a dost jich lita na zahradu a dojida co jeste zbylo od podzimu.
 





Preji vam vsem hezky zbytek tydne .

13 komentářů:

  1. No teda podle fotek to na zimu ani moc nevypadá :-)a mini sněhulák, taky sněhulák :-D to mi si poslední dny užíváme zase tropy, ale však je léto tak to k tomu patří!

    OdpovědětVymazat
  2. Elli, to snad ani jako v zimě nevypadá:-). Jsem tvůj dlužník a pořád myslím na tebe!! Pošlu ti to určitě. Zrovna jsem se přišla ochladit do domu. Vystříhavala jsem staré osružiny a motala mladé. Jsem samý trn. Ale mám to:-) Měj se moc pěkně Věra

    OdpovědětVymazat
  3. Pááni, to je skvělé ochlazení, v parném létě koukat na sněhuláčka:-))) A ptáčkové jsou krásně nafocení, zvlášť ten poslední:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  4. Jak je u nás, už ti holky napsaly, a tak jen pochválím krásné fotky a pozdravím!
    Měj hezké dny, Elli!
    Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Mě by takováhle zima úplně stačila, i s minisněhuláčkem bych se spokojila. Fotkyptáčků jsou úžasné, vždycky se na ně těším :-)!

    OdpovědětVymazat
  6. Ten váš minisněhuláček mi připomíná, že tady bude za pár měsíců zase zima a my jsme si jí letos užili, že ji nechceme!!! To vedro je úmorné, ale patří k létu a nám by taková mírná zima úplně stačila ;)
    Ti ptáčci jsou tak úžasně vybarvení, to je jako v ZOO.

    OdpovědětVymazat
  7. Fukčarinka - Eli moc hezké fotky ptáčků, samozřejmě i vnuček. A ten mini sněhulák, ten se určitě v té vaší zimě hned rozspustil.
    U nás jak už víš jsou vedra, já si hlídám svůj zdravotní stav a už z toho blbnu, rodina kolem je stále v pozoru. Už aby se vrátil můj ošetřující lékař a měla jsem vše, co mě čeká za sebou. Denně po píchnutí injekce si říkám, tož jsem přežila. Já vím, možná přeháním, ale .....

    OdpovědětVymazat
  8. U vás to vypadá spíš jako podzim, Elli. Řeknu ti, že bych brala trochu sněhu, v tom vedru, co teď u nás je, se nedá žít. Už se těším na podzim a zimu, ... doufám, že mě kvůli tomu nebude nikdo kamenovat!!! ;-)
    Minisněhuláček je roztomilý a fotky ptáčků jako vždycky úžasné!
    Zdravím tě a přeji krásné dny. :-) Hanka

    OdpovědětVymazat
  9. Chci zimuuuuuu. Je mi strašné horko.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Elli,
    fotky jsou krásné, závidím ti ptáčky. Určitě prožíváme neobvykle teplé léto na naše podmínky, ale já si nestěžuji..jsem pořád v bazénu.
    Měj se hezky
    Hanaska

    OdpovědětVymazat
  11. Jdu se k tobě zchladit Elli, jestli jsi v Česku tak se cítíš jako doma v létě, máme tady Austrálii, jako vymalovanou.

    OdpovědětVymazat
  12. Ti ptáčci jsou kouzelní, jak je můžeš zachytit? a líbí se mi ten nadpis :-)))dítka se včera koukala na film, jak vytrhnout velrybě stoličku a já se chladila už jen pohledem na zimu :-)))

    OdpovědětVymazat
  13. Ještě minulý týden, bych vám tu vaší zimu záviděla, ale teď už se trochu ochladilo a tropy ustoupily normálnímu létu, tak to jde. Letošní léto nám dává zabrat, takové už jsme dlouho neměli a jen doufám, že už k se nám vzduch ze Sahary nevrátí. ;-)

    OdpovědětVymazat