8/24/2013

Vsude dobre doma nejlip

Tak jsme zase doma,nase dovolena v Cesku byla rozhodne jina nez obvykle.Uz kdyz jsme odjizdely tak jsme vedeli ze Vaskovo tatinek je v nemocnici ale necekali jsme ze je na tom az tak zle.Kdyz jsme se snim byly rozloucit tak uz nas ani nepoznal ,chudak maminka..My si porad musime pripominat ze je mu uz 87 a mnoho jeho vrstevniku uz tady davno neni.Vasek chtel zustat v Cesku jeste dalsich ctrnact dnu ale protoze onemocnel tak prijel dva dny po nas a z letiste primo na pohotovost.Ja vim ze to zni jako kdyz si stezuji ale neni to tak ja moc dobre vim ze se nekdy  stanou mnohem horsi veci a jsme radi ze to dobre dopadlo a jsme doma.Take jsme si udelali pet dnu cestovani po Cesku a navstivili Tabor,Cesky Krumlov  ,Klatovy a Vaskovo  pribuzne na Sumave.

                                                                Tabor


                    
                                                        Cesky Krumlov




Neznasovy-Radinov


 
Klatovy


To je prozatim vse .Preji vam vsem pohodovy vikend.

20 komentářů:

  1. Pěkná reportáž Elli:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Mít své blízké tak vzdálené určitě není moc příjemné, zvlášť když jsou na tom špatně. Ale takový je život. Přináší smutné i veselé chvíle. Přeji vám víc těch veselých chvil.
    Podle fotek se vám v Česku líbilo. Taky jste navštívili krásná místa! (a nebylo to tak daleko od nás, z vašeho pohledu jen kousínek.)
    Tak ať se daří a já se těším na tvoje reportáže. Cože to u vás teď nastane? Nejkrásnější období - jaro? Tady na blatech už visí ve vzduchu podzim, dávám tomu tak 14 dní a bude tu.
    Tak pěkné a teplé jaro přeji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vladko ta dalka je ted zrovna opravdu nevhodna .V Cesku se nam vzdy libi a uz ani jinam nechceme jezdit protoze v Cechach a na Slovensku je tolik krasnych mist.Kdyz jsme jely autobusem s Tabora do C Krumlova tak jsem si na tebe vzpomela.Urcite se take do vasi oblasti jednou podivame.Dneska mi rozkvetla prvni narciska a bylo nadhernych sestnact stupnu.

      Vymazat
  3. Když naši drazí odcházejí, přejme jim šťastnou cestu k Pánu Bohu, pokud na to mají věk, je to trauma a bolí to, proto asi ta Vaškovo nemoc, Jsem ráda že jste měli to štěstí a možnost se s tatínkem rozloučit.
    Užili si i hezké chvíle s rodinou a šťastně se vrátili.

    OdpovědětVymazat
  4. Fukčarinka - Eli ani nevíš jak jsem čekala na každičkou sebemenší zprávu. Dobřem, že jste dojeli všichni domů. Měli jsme starost, letošní červenec a také srpen bych nejraději škrtla v kalendáři. Napíši více osobně, myslete na mě 28. 8. našeho času v 10.30h.
    Je moc smutné, že jste se nemohli potěšit s tatínkem tak jako jiné roky. Přeji vám všem zdravíčko. Jsem ráda, že jsem ještě znovu zapla PC a našla zde tvou zprávu.

    OdpovědětVymazat
  5. Je to smutné, ale to už je život a my se musíme smířit s tím, co nám přináší. V pořádku jste se vrátili a čeká vás práce a radosti doma :)

    OdpovědětVymazat
  6. Anicko ted uz vime ze je to jenom casem kdy prijde zprava a jsme moc radi ze jsme se mohly rozloucit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. brabi ja jsem ti prosla pred deseti lety kdyz mi umrela maminka mela jsem to stesti ze zila v Sydney .Prace doma vic nez dost ale to se zvladne.Zacina jaro a hned je vse veselejsi.

      Vymazat
    2. Dneska jsme s mužem mluvili o tom, jaká je to dálka, tam k vám do Austrálie, studovali tu zemskou kuličku na Google. Také jsme se tam kdysi toužili podívat, dnes je to již pasé, tvůj blog jsem našla a byla jsem ráda, že budu mít pohled do života, tam, tak daleko, poznám a Českýma očima. Jsem moc ráda že se známe Elli, stále mě fascinuje, jak ti na druhý konec světa napíši a za nějakou tu chvilku, zase napíšeš ty, není to úžasné? Děkuji ti Elli, zdravím vás všechny.

      Vymazat
    3. anicko dalka k nam to je a nebo i naopak k vam ale porad je to lepsi nez to byvalo.Internet je opravdu dobry vynalez .

      Vymazat
  7. Ellinko som rada že ste v poriadku a prajem Vaškovi skoré uzdravenie a zotavenie sa. Prajem krásne jarne dni :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mery dekujem,Vasek musi jeste na par vysetreni a zatim bere antibiotiku a tak doufame ze to vsechno bude v poradku.

      Vymazat
  8. Dobrý den, u nás večer, je to tak, člověk si uvědomuje svou smrtelnost, ale nechce si to připustit...Hlava a srdce se cítí na 30,tělo je dál...a to je i s našimi blízkými...Mám mainku pár km odsud...a stejně se bojím dne....je jí 83...,šťastná léta...Jste zdraví, plní síly, jednou se o vás i nás.... budou bát naše děti, kolotoč života....hezký den a hodně sil a zdraví....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milky je to tak jak pises .Ted uz je to u nas zase vsechno veselejsi protoze zacalo jaro.

      Vymazat
  9. Fotky jsou nádherné, navštívili jste krásná místa. Mrzí mě, že pobyt měl i své stinné stránky, bohužel to tak v životě chodí. Věřím, že vás doma čeká naoplátku spoustu radosti, aby bylo vše správně vyvážené.

    OdpovědětVymazat
  10. Už jsem dlouho nebyla v táborských uličkách a třeba ten dům s plastikami na zdi jsem neviděla. Musím ho najít a podívat se co to tam vlastně všechno je.
    Vaše letošní návštěva v Česku byla i trochu smutná, ale manžel je jistě rád, že mohl tatínka vidět a rozloučit se sním.
    Měj se hezky. My čekáme příchod podzimu a vy zas příchod jara, obojí bude určitě moc krásné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarko ten dum je v Ceskem Krumlove.U nas uz zacalo jaro a hned je to veselejsi.

      Vymazat
  11. 87 je krásný věk, Elli, moje maminka je taky tak stará, ale na rozdíl od vašeho tatínka poměrně zdravá. Navíc bydlíme v jednom domě, což je pro ni velká výhoda. Je smutné, když rodiče odcházejí, jenže tak už to v životě chodí.
    Podle fotek vidím, že jste procestovali kus Česka a dovolenou si hezky užili.

    OdpovědětVymazat