9/03/2013

Jaro

Tak uz nam zase zacalo Jaro.Zacalo hezky teple, pres den je okolo dvaceti stupnu a tak delam skoro cely den na zahrade ,hlavne trham plevel a pripravuji zahradu aby to vypadalo trochu k svetu. Venku je tak krasne ze se vecer ani domu nechce.Vsude bzuci vcelicky a stebetaji ptacci.Vlastovky si uz pripravuji hnizda a vsechno je najednou plne zivota.ted jeste aby zaprselo a bude to perfektni.

 
Vam vsem preji krasne dny ktere jeste budete mit,jak tomu rikate babi leto.
 

14 komentářů:

  1. Elli, a já vám přeji to nejzářivější jaro!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Eli, to je vyloženě provokace. Dneska to u nás vypadá na pořádný pošmourný podzim. Zamračeně, fouká, prostě správný podzim. Přeji krásné jaro. Rija

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je nádhera, kliknúť na blog z južnej pologule a uvidieť, ako tam kvitnú žlté narcisy :-) U nás je tiež 20 stupňov, no nám sa zdá, že je chladno. Dnes máme zamračené a trošku nám poprchá, ale potrebovali by sme dažďa oveľa viac. Rada by som si to teraz s tebou vymenila. To babie leto ešte znesiem (ak ovšem vôbec bude), ale zimu nemusím. Zdravím!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak už nám nastal podzim. Květiny se snaží pozdržet léto posledními květy a záhony volají po podzimní údržbě. Vlaštovičky se houfují a skoro se přetahují s houfy špačků o posezení na posledních drátech elektrického vedení, co tu ještě zbyly (ostatní jsou zakopané), než se vydají na dalekou cestu. A my už jsme asi čtyřikrát zatopili navečer v krbu a zalezli pod deku. Letos snad má být zima tuhá, tak uvidíme. Jdu plést ponožky. A tobě přeji spoustu květů v zahrádce, abys měla co fotit. My se sem budeme chodit ohřát a potěšit oko.

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, krásně u vás kvetou narcisky....

    OdpovědětVymazat
  6. Přeji krásné jaro. A závidím ho!

    OdpovědětVymazat
  7. Ello, přeji ti nádherné voňavé jaro, my se zase chystáme na podzimní práce na zahradě :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ello, přeji ti nádherné voňavé jaro, my se zase chystáme na podzimní práce na zahradě :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ello, moc zdravim a preji hodne slunicka a pohodovych jarnich dnu, Monika.....

    OdpovědětVymazat
  10. Fukčarinka - narcisky, tak takto také u nás začíná jaro. Moc se mě líbí na horách jak tak jdeš a tam kde třeba kdysi byli chaloupky žlutí se to narciskama. Hodně lidí u nás si Eli sadí narcisky do trávníků. U syna na zahradě sousedi mají vždy pokrytý trávník narciskami. Hnojivo dodávají slepičky volně se ohybující. Nad narciskami kvetou stromy - balzám pro oči.

    OdpovědětVymazat
  11. Elli, mně připadá, že se u vás roční období střídají nějak moc rychle! Asi to bude tím, že mi v důchodu rychleji ubíhá čas. ;-)
    Užij si krásné jarní dny. Doufám, že my si užijeme pěkné babí léto.

    OdpovědětVymazat
  12. Elli, mám pocit, že u vás ještě pořádně zima nezačala a už je jaro.Užívejte si příjemného počasí a pošli obrázky.

    OdpovědětVymazat
  13. Dekuji vam vsem za vase mile komentare.Moc me to vzdy potesi.

    OdpovědětVymazat