10/07/2013

Jaro a jehnata

Jaro je hezka sezona  vsechno  kvete a krasne voni zacina novy zivot vsude stebetaji ptacci a kdyz sviti a hreje slunce tak je opravdu krasne zit. Kdyz jsou jehnata uz trochu vetsi je radost se na ne divat jak dokazou skotacit.



 
                                                     Mami muzu si jit hrat.

 
Copak to asi je ,da se to jist?

 
Pojdte budeme zavodit z kopce.

 
A ted zase do kopce.

 
Co takhle berany berany duc.

 
Narcisky uz skoro vsechny odkvetly a vystridaly je tulipany.

 
Preji vam vsem hezke pocasi a at vam jeste porad hreje slunicko.
 

22 komentářů:

  1. Krásné fotky. Nejdřív jsem si myslela, že se mi to zdá - jaro, ale pak mi došlo, kde žiješ. My jsme před chvíli škrábali námrazu z auta a u vás kvetou tulipány :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Nadherne si ty vase jehnatka skotaci :) Krasne fotky Elli.

    OdpovědětVymazat
  3. Elli, to je krása květinky, ptáčci, ale hlavně ta skotačící jehňátka ... je radost se na ně dívat. U nás je dnes ošklivé, upršené ráno, jinak podzim mám ráda pro tu jeho úžasnou barevnost. Jen do těch barevných listů musí svítit sluníčko, aby to přinášelo tu správnou radost. Přeji krásné jarní dny plné pohody a teplíčka.

    OdpovědětVymazat
  4. Budu se opakovat, ale jsou to kouzelné fotky. Tvoje fotky mě vždy potěší.

    OdpovědětVymazat
  5. Máš pravdu, to je krásně na světě. Já pořád obdivuji tvoje úlovky ptáčků. Buď tam máte ptačí ráj, nebo jsi kouzelnice. Mně se ještě nepodařilo pěkně vyfotit ani vrabce a sýkorku. Jsem pořád v lese a taky nic. MarunaP

    OdpovědětVymazat
  6. Dnešní fotky jsou obzlášť kouzelné, Elli! Ptáčky jsi, jako obvykle, vyfotila skvěle a jehňátka jsou úžasně roztomilá. K fotkám jsi přidala i velice vtipné popisky. To je pastva pro oči a potěcha pro duši.
    Přeji ti, aby byly vaše ovečky zdravé a pěkně rostly.
    Zdraví tě Hanka

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, Eli u vás je pěkně:-))

    OdpovědětVymazat
  8. to je kraaaasa :). Ta fotka "berani duc" je snad nejhezci.
    Moc zdravim, Ello, a preji jen samou radost pri te praci s robotinou.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Eliško,jehňátka jsou nádherná a na druhé fotce je stehlík,že jo?Tulipány krásně kvetou,jak ti to jaro závidím.Marie

    OdpovědětVymazat
  10. Milá Eliško, překrásné fotky jsi nafotila, Jehňátka jsou fantastická......
    Tady je podzim v plném proudu a ráno už i mrazíky.
    A námraza na sklech auta - brrrrr.
    Eli, opatruj se a užívej vašeho krásného jara. papa Jarmila

    OdpovědětVymazat
  11. Eliško, páni,ta ovčí miminka jsou k pomuchlání, nádherné fotky!
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  12. Drahá Eliško, tie tvoje fotky milujem...vtáčiky zase ukážkové a jahniatka sú rozprávkové. Ďakujem že sme sa mohli tak pokochať fotkami :-) Prajem krásne jarné dni.

    OdpovědětVymazat
  13. Eliško, moc moc děkuji za všechny tvé nádherné snímky - ptáčků i jehňátek, ty to umíš krásně nafotit. Škoda, že se nemůžu s tou jehněčí drobotinou pomuckat. Budu si muset počkat až na tu naši jarní :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Fukčarinka - Jaro, to je vždy Eliško potěšení z nového , ať jsou to květiny. stromy či zvířata. Pozorovat jehňata jak skotačí, to je pro nás rarita, no aspoň, že máme tu zde možnost nahlédnou a vidět foto. Snímky jsou úžasné jak jehňat, tak květin. Také ptáci a vůbec papoušci to je pro nás rarita. Přeji co nejvíce zdařilých přírůstků a co nejméně práce s nimi.

    OdpovědětVymazat
  15. Děkujeme za fotky jehňátek, to víš, pro nás je to neobvyklý obrázek. Ptáčci jsou zase úžasně barevní. Spravili jsme si oko ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Ty jsou krásné...zrovna dneska mi dítka říkaly: mami, kdy budeme mít ovečky? Hned bych je k tobě poslala :-))) pěkný den K

    OdpovědětVymazat
  17. Elli, u Vás je nádherně! Moc krásně jsi zdokumentovala ptáčky a jehňátka jsou kouzelná! Vše krásně kvete ... a u nás padá barevné listí, začínají mlhy a poprchává! Krásné jaro, papa Maru

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj. zase jeden blog se živočíškama. I fotky ptáčků mě potěšily. U nás byla včera nádherná dvojitá duha a už po dva večery byla na nebi jasná zlato-žlutá zář. Podzim nastupuje v plné barevnosti a různorodosti. Trochu sluníčka, mírně deště, občas vítr - podzim. Zdraví Tě Kitty

    OdpovědětVymazat
  19. nádherné fotky, krásná zvířátka.

    OdpovědětVymazat
  20. Tak už mě to k vám pustilo, nevím, co to bylo. Ovečky jsou kouzelné a fotky Berany duc mě přímo dostala!

    OdpovědětVymazat
  21. Parádní fotky květinek a ovečky, jsou tak krásné.

    OdpovědětVymazat