10/02/2013

Uz je Rijen

Cas opravdu nejak leti a my jsme ted v jednom kole a porad behame po polich a kontrolujeme ovce je cas jehnat ,jeste ctrnact dnu a holky budou koncit.Letos mame hodne dvojcat a nekolik trojcat mamy jsou silne a tak to zvladnou.Vetsinou je problem  kdyz ma jen jedno a je moc velke tak ze si obcas hrajem na porodni asistenty ne vzdy to skonci dobre ale s tim se clovek musi smirit.Musim vam take vsem podekovat za to ze me porad inspirujete s vasim pecenim a tvorenim. Tak trochu jsem se zastydela a sla upect Kakaovy kolac s hruskami aby bylo neco ke kafi.Recept jsem nasal  www.vintagelover.cz  a musim rict ze byl moc dobry.

 
Dneska jsme musely do mesta a tak jsem neodolala a koupila si novou uterku a k tomu take zasteru.

 
Samozrejme ze sem musim dat alespon jednoho ptacka.


A take kousek ze zahrady.
 
Preji vam vsem hezky zbytek tydne a dobre pocasi na vikend.
 

13 komentářů:

  1. Elli, moc tě zdravím, děkuji za krásné fotky, koláč vypadá úžasně a nová zástěra, ta je prostě parádní!
    Přeju hezké dny a hodně farmářských úspěchů!
    Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, tak když jsem to začala číst, tak mi šlo hlavou přesně tohle:koláč je bomba, vypadá skvěle, chtěla bych ho zkusit, jééé ta zástěra je hezká... jééé, modrý ptáček! no, přesně takto...zahrádka je pro mě nepochopitelná, jak můžeš mít zrovna takové jarní kytky jako my! ale teď si je nedokážu v hlavě spojit, mám před očima ty dýně a rudý přísavník...
    děkuju K

    OdpovědětVymazat
  3. a ještě jsem pro tu krásu zapomněla na to čtení- jakoby ta krása i to, že to vždy nedopadne dobře, převálcovala...možná je to tak i v životě

    OdpovědětVymazat
  4. Jojo, letí ten čas nějak rychle ..... ale krásně to u vás na zahradě kvete v tom říjnu:-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Ellinko zase krásne kúsky, koláčik netradičný mňamkový a vtáčik ma chytil za srdce...fakt, toľka nádhera v takom malom telíčku. Veľmi krásne si ho nafotila až sa peričko leskne. Krásne dni prajem.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Elli,hezký ptáček ,vypadá tak trošku jako u nás sýkorka,ale je barevnější a máš krásně rozkvetlé jarní kytičky.

    OdpovědětVymazat
  7. Jak já ti závidím tenhle jarní čas! Zvlášť když u nás už včera poprvé mrzlo a chytlo mi to všechno, co teď v babím létě kvetlo. Zima zase bude dlouhá :-(
    Nemůžu se vynadívat na tvou zahrádku, těch květů! musí to být spousta vůní. A k tomu ten koláč! hmmm!
    Já vím, že fotit v okamžiku, kdy je tolik práce, je skoro nemožné, ale přesto bych docela ráda viděla vaši jehněčí drobotinu. Musí to být spousta šťastných okamžiků a pocity uspokojení. Odměna za práci. Moc vám to přeji, tak ať se daří!

    OdpovědětVymazat
  8. Hruskovy kolacek vypada lakave! Krasna uterka se zasterkou uplne skoda uspinit :) Hezky ti to kvete, tem ptackum se musi u vas moc libit:) Elli, poslala jsem ti email, ale vratil se mi zpet. Mozna ze ti nakonec dosel?

    OdpovědětVymazat
  9. Ten moučník s hruškama vypadá úžasně. Díky za odkaz

    OdpovědětVymazat
  10. Včera nám mráz spálil jiřiny a je tu podzim jako vyšitý. Ale u tebe na blogu se potěšíme s kvetoucíma kytkama. Přimlouvala bych se za jehňátka-fotky, kdyby bylo možno, dík.

    OdpovědětVymazat
  11. Milá Elli, těch malých do ovčí rodinky ti přeji co největší kupu, vím že je to vaše živobytí a radost, Krásné jaro je u vás a ptáček ať ti pěkně zpívá, je moc hezký. Stejně jako píše brabi, přeze všechnu péči, mě také omrzlo mnoho kytiček, myslela jsem že mráz nebude tak velký a první dny jsem je nechala venku a bylo -7°, ony si ale poradí, a do jara se zase vzpamatují. Hezkou neděli Ališko...

    OdpovědětVymazat
  12. Dekuji vam vsem za vase moc hezke komentare.

    OdpovědětVymazat
  13. Elli, zdravím tě!
    Kakaový koláč s celými hruškami je úžasný nápad, to musím vyzkoušet, na řezu vypadá bezvadně. :-)
    Doufám, že utěrku a zástěru budeš mít jen na ozdobu, takovou krásu přece nemůžeš používat!!! ;-)
    Ptáček je nádherný, tvoje ptačí fotky nemají konkurenci, a zahrada, to je krásná přehlídka květů a barev. U nás skoro všechny kytky zničil předčasný mráz.

    OdpovědětVymazat