12/15/2013

Vanoce pred Vanoci

Dneska jsme si udelaly Vanoce pred Vanoci s nasi mladsi dcerou.Vanoce v lete maji tu nevyhodu ze je to i doba dovolene a skolnich prazdnin a nase dcera s rodinou kazdy rok vyrazi na dovolenou uz pred svatky.Tak to slavime na nekolikrat ale to vubec nevadi hlavne ze se sejdeme a oslavime to.Letos jseme slavily u dcery na terase pocasi hezke,teplo a modra obloha co vic si prat.

 
Ja vim ze pro vas by to asi nebyly ty prave vanoce ale jde jenom o zvyk.Dcery manzel nam ugryloval maso a dcera udelala bramborovy salat a take chlebicky ty vsem moc chutnaji.Musela jsem se zasmat kdyz jsem vydela jak se vnuci tahaji o salat kdo si nalozi prvni.

 
Samozrejme ze sladkosti take musi byt .Dcera ma ma uz krasne rozkvetlou zahradu .U nas je to letos nejak opozdene.

 
Letos si koupily novy campervan a tak nam predvedly jak se to rozklada ,je to opravdu jednoduche a maji v tom pohodlnou postel .Po strane se jeste postavy pristresek ale to jsme uz nedelali.

 
Tak jedna oslava je za nami a dalsi bude se starsi dcerou a synem a jejich rodinami u nas na Stedry vecer.
Preji vam vsem hezky zbytek vaseho vikendu.
 
 
 

13 komentářů:

  1. Parádní, přála bych si zažít vánoce někde v teple. V životě se má vyzkoušet všechno... Krásný den.

    OdpovědětVymazat
  2. Dcera má nádhernou zahradu! U nás po několika mlhavých dnech konečně svítí sluníčko, ale teploty jsou stále nad nulou a má tak být i o Vánocích, takže žádná romantika na sněhu.
    Přeji ti krásný zbytek adventu :)

    OdpovědětVymazat
  3. To by se mi taky líbilo, slavit vánoce a koukat přitom z okna na rozkvetlou zahradu:-))))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  4. Hello Ella ! Meeting with the family and a lot of food that is the real party. Beautiful pictures of the great garden .
    Greetings

    OdpovědětVymazat
  5. Elli, vidím, že Vánoce se dají parádně užít i v létě! Krásná zahrada a moc hezké perníčky.
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Přiznám se, že si to nedovedu představit. Miluju léto, horko, v takovém počasí jako je teď u nás děsně trpím. Jediná chvíle, kdy toleruju zimu, jsou právě vánoce. To mám prostě nějak spojené. Vím, že je to jen zvyk, nedovedu si představit slavit vánoce někde v teple pod palmami, u moře. Miluju cestování, ráda jezdím někam za teplem, ale na vánoce bych paty z domova nevytáhla. Já jsem holt děsná konzerva :-).

    OdpovědětVymazat
  7. Elli, tak nejak to bude vypadat o vanocich i u nas. Budeme slavit na zahrade pod palmama s vyhledem na more :) Take budu delat bramborovy salat. Vidim, ze mate na dessert au klasiku christmas pudding a meringue :) Same dobroty! Zdravim Vas a dekuji za email :)

    OdpovědětVymazat
  8. To je krása! A přeji vám pokojné společenství u štědrovečerního stolu.
    Krásně se připravujete:-)))

    OdpovědětVymazat
  9. Fukčarinka - Eliško určitě není na škodu oslavit vánoce několikrát. Hlavně, že se sejdete s dětma, určitě jste si společné chvilky užili. Napečeno, nachystáno - vánoční hojnost a k tomu teplo - kvetoucí zahrada - moc hezké posezení. Zdravím ze smogového slunného Havířova, kde je ráno námraza, ale chybí sníh.

    OdpovědětVymazat
  10. Elli dcerka ma nádhernu záhradu a je šikovna asi po rodičoch :-)) toľko dobrôt pripravila. Musíš byť krásne hrda na svoje deti... Vianoce v teple si ja neviem predstaviť, je to ale o zvyku ako píšeš. My mame veľa snehu a včera nam pribudol nový :-) Krásne spoločne Vianočne dni prajem.

    OdpovědětVymazat
  11. Jestli bude pořád takové teplo, jako dneska, začne to u nás taky všechno kvést, Elli. Naměřili jsme 7°C, což je prosinci děs!
    Tvoje dcera má nádhernou zahradu, tam musí být příjemné posezení!
    My slavíme vánoce natřikrát každý rok: doma, u mladých a u přítelových rodičů. Je to docela fajn. ;-)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásná zahrada.

    OdpovědětVymazat
  13. Nádherná zahrada, krásné květinky. Papání vypadá moc dobře.

    OdpovědětVymazat