3/23/2014

Jak jsme lezli na pyramidu.

Uz pred nekolika lety byla Vaskova touha vylezt na Welsh pyramid ktera je asi 25km od Cairns je to jedina samostatne stojici prirodne vytvorena pyramida a je 922metru vysoka.Kazdy rok jsou zavody kdo na ni vyleze nejrychleji .No a letos se Vasek rozhodl ze si to vyzkousi  .Zavody budou v Srpnu.


 
Ja jsem se take vydala ale v pomalejsim tempu  s fotakem v ruce to tak rychle nejde kdyz porad cumim kde co lita.
 
 
Ty vsechna zelena pole jsou cukrova trtina. Ja jsem to vzdala asi v tretine kdyz jsem prisla k teto kamenne zdi .Podivala jsem se na sve sandale a kameru a rekla si dal nelezu .

 
Po ceste dolu jsem nasla hibiscus -ibisek.

 
Take jsem videla Nutmeg Mannikin.

 
 
Vasek to vylez nahoru za hodinu a trictvrte a rek mi ze je od tamtud absolutne nadherny vyhled.Cesta dolu se mu zdala horsi nez ta nahoru.Vratil se mi spoceny ale spokojeny ze to dokazal .Tak jsme si rekli ze pristi rok to vylezem znovu a lip se na to pripravime.
 
 
Preji vam vsem hezky zbytek vikendu.Jestli z vas ma nekdo zajem podivat se do Guatemaly tak se podivejte na blog  http://anyzovka-v-zemi-cikad.blogspot.com.au  ma tam krasne fotky.
 
 

9 komentářů:

  1. Dobré ráno (u nás...), jako obvykle moc pěkné=nádherné fotky.Víc...víc....Hezký den Milada

    OdpovědětVymazat
  2. To muselo být krásné!!! Moc krásné:-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Elli, už z těch fotek je vidět, že máte úplně jiné klima.Máte můj obdiv, trénink je tady na místě.

    OdpovědětVymazat
  4. Jů, vy jste měli bezva výlet! :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Budu se opakovat, ale jsem moc ráda, že mám možnost tuhle obrovskou zemi plnou protikladů díky tobě Elli a tvým fotkám trošku poznat. Pro nás středoevropany jsou to věci nevídané - třeba ti netopýři :o), nebo to ovoce.
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Elli, od té doby, co jsem četla knihu od Morganové- Poselství od protinožců, mne země ,ve které žiješ , přitahuje. Díky za Tvůj blog, i nádherné fotky.Zdravím Tě a mávám dnes z nedeštivého Irska k Vám do tepla. Marcela

    OdpovědětVymazat
  7. Muselo to být náročné, ale krásný výlet :)

    OdpovědětVymazat
  8. Obdivuji tvého manžela, Elli, že vylezl až nahoru, ale pohled za tu námahu určitě stál. Bohatě stačí i tvoje fotky z třetiny výšky, jsou opravdu nádherné a moc zajímavé. Austrálie je úžasná země!

    OdpovědětVymazat