3/01/2014

Nic moc

Oficialne nam zacal podzim a  pocasi se i podle toho chova ono to ale nevydrzi a zase se otepli.Nic noveho se u nas nedeje jen bezna prace okolo farmy. Na zahrade to porad hezky kvete .

 
 
Moje pleteni pomalu ale jiste roste.

 
Preji vam vsem hezky vikend.
 
 
 

42 komentářů:

  1. U vás to ešte stále kvitne a u nás konečne začína tiež. Tvoja deka rastie úctyhodnou rýchlosťou. Obdivujem ťa, že si sa dala na niečo tak zložité. Je veľmi pekná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danielo dekuji , ja se obcas rada davam do veci ktere portebuji vydrz a trpelivost.

      Vymazat
    2. Ella, spomínaš si na môj článok o cyklistovi okolo sveta? Už je v Austrálii.
      https://www.facebook.com/WorldBikeTravel

      Vymazat
  2. Prý pomalu! Za takovou krátkou dobu takový kus! Deka je už teď překrásná!

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, Eliško, deka ti opravdu rychle přibývá. Bude to krásné dílo. Kytičky ti závidím. Je tu sice jarně, ale bez kvítí, a to ať je ještě raději schované, po ránu bývají dost mrazy. Obávám se neúrody, všechno je narašené a co dokáže květnový mráz už mám vyzkoušené. Hezké sluníčkové dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vladko dekuji ,zatim me to porad bavi .U nas jsou kazdy rok pozdni mrazy ,ja uz cekam na tresne asi patnact let a jeste jsem se nedockala.Na jare to vypadalo velmi slibne a pak prisel mraz ,mozna pristi jaro.

      Vymazat
  4. To nic moc vypadá moc? Ale opravdu moc hezky, zvířátka, kytky a nakonec ta deka, tak to jsem, když jsem četla jak ji pleteš, udělala áaaach, kdysi jsem pletla takový obrovský pléd a bylo to moje celoživotní dílo. Obdivuji tě Elli, že při vší té práci, dokážeš ještě tohle. Hezkou neděli vám všem....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anno dekuji,ted kdyz uz je podzim tak je to takova priprava na zimu.

      Vymazat
  5. Jé, vy tam máte živo.... a ten přehoz je fantastický!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Kytky, ptáčci, to je nádhera Elli, ale tvoje deka, to bude skvost!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno dekuji ,me se zda ze uz jsem asi vsechny ptacky vyfotila a ted cekam jestli se obevi nejaky novy.

      Vymazat
  7. Jak to "nic moc", Elli?! Práce na farmě a na té nádherné dece je ti málo?! A ty úžasné fotky! Zase ti závidím ptáčky, to jsou překrásné snímky! Kytky jsou taky moc krásné. Jsi šikulka pracovitá. :-)
    Měj se hezky a užívej si příjemné podzimní dny uprostřed té nádhery. .-) Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko dekuji,ja jsem tim nic moc myslela ze je to ted takove porad stejne zadne vzruso.

      Vymazat
  8. Deka je nádherná! Já jsem několik dek uháčkovala, ale pletenou, zvláště takhle krásně vyplétanou bych určitě nezvládla. Tak přeji hodně trpělivosti k zdárnému dokončení :) Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jano dekuji,vsak i hackovane deky daji pekne zabrat.

      Vymazat
  9. Šikovná jsi na všech frontách. Já se těším, že už konečně začnu také přemýšlet v "jiných" dimenzích a tak mne naděje na práci na zahradě teď udržuje při životě. Zatím jsem strašně málo odolná, imunita stávkuje, a tak to doháním ANTB a z toho je mi také na nic. Tak alespoň pohledy do ostatních zahrádek mne činí šťastnou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elisko doufam ze z prichazejicim jarem se tve zdravi a i tva nalada zlepsi a az bude slunicko hrat tak hned vse bude veselejsi.

      Vymazat
  10. Fukčarinka- Eliško u vás podzim a u nás předčasně začíná jaro. Včera jsme byli na chvilku se projít po horama. U chatek sněženek jak máku, taky volně po městě pod keříky, či jen tak před domem koberce sněženek a fialek. Těch už méně, o to usilovněji rostou osamocené. Tlačí se k nám jaro, zima nebyla žádná.
    Koukám jak děláš rekordy v pletení krásné deky. Eli co znamená ten oheň v tom přístřešku k čemu jej využíváte? Další můj dotaz se týká toho balvanu a otvorů v něm na posledním snímečku nahoře. Kytičky nádhera, ještěrku taky vnímám na tvých fotkách. Moc zdravím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti ja vim ze prochazka pod horami byla krasna mate tam moc hezky.Ten pristresek patri nasim sousedum oni maji tady ten pozemek asi patnact km odtud a kdyz tam delaji tak si tam na ohni uvari caj a v zime se u ohne ohreji.Nekdy tam zustanou i pres noc kdyz honi divoka prasata. Ten balvan je prirodni a ty diry taky.Dobre strasidlo na zlobive deti .

      Vymazat
  11. Eli docela jsi mě dostala s tou krásnou vyplétanou dekou.No ta musí krásně hřát,jsi šikulka.Máte pomalu podzim a tady jsme rádi,že bude již konečně jaro,sice dnes bylo trošku mlhavo,ale sluníčko začalo svítit okolo 15.hodiny.Stejně jsem již pomalu rochala na zahrádce.Máš krásné kytičky a ti ptáčkové jsou úžasný.Zdravím z Mostu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miloslavo dekuji ,deky uz je skoro pulka .Vsak ono to slunicko k vam brzy prijde.

      Vymazat
  12. drahá Ello,zdravím z jarního období ,které knám letos přišlo o dva měsíce dříve.Podzim mám velice ráda a jak koukám u vás je vzkutku barevný,stejně jako vaše deka.Obdivuji vaši trpělivost,já raději šiju,protože to rychleji přibívá.Zdravím z čech betty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Betty dekuji ,u vas se priroda probouzi a u nas se pripravuje k spanku.Je Pravda ze siti rychleji pribiva ale stejne je to umeni neco usit aby to vypadalo hezky .

      Vymazat
  13. Deka se úžasně rýsuje, vypadá úchvatně. A ptáčci, kytičky.... nádhera!

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné kytičky. U vás budou končit a my se brzy dočkáme. Zatím se ukazují sněženky a čemeřice. Deka bude super. Mám ráda červeno-bílou kombinaci, ale neupletla bych ani čepici.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vero dekuji.Ta cerveno bila kombinace me take okouzlila a proto jsem se do toho pustila.

      Vymazat
  15. Tak mi vyhlížíme zeleň a u vás nastupuje zima. Jsem zvědavá, jaká bude, my jsme letos neměli žádnou. Sněhový poprašek ležel jen pár dnů a to ještě jen někde a zdá se, že příroda bude mít problém se suchem, protože ani neprší. :-( Ta tvoje deka se mi moc líbí, má krásný vzor a oproti posledku, ti jí přibyl pořádný kus. ;-)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásné fotky! No a pletení - to je nádhera! Krásný vzor! M.

    OdpovědětVymazat
  17. Elli to jsou nádherné fotky,a koukám na tu deku,supeeeeeeer.

    OdpovědětVymazat
  18. Jak nic moc?!? :-)))) nádhera!!! a deka je krásná!!!

    OdpovědětVymazat
  19. Podzim je taky krásný, že? A u Vás musí být určitě zajímavý. Ta deka je naprosto úžasná!
    Prímový den, J.

    OdpovědětVymazat
  20. Elenko nádherne fotky, užila som si ich zase. A ta deka je bezkonkurencie, špičkova. Pozdravujem a u nas sa už tlačia kvety a je predčasna Jar.

    OdpovědětVymazat
  21. Eli, ta deka nema chybu a ty tedy jedes, klobouk dolu! Zahradka vypada nadherne, ja dnes dala naklicit prvni seminka aby byli na jaro do skleniku, stale mame na zemi trosku snehu a tak jsem se pokochala alespon tady u tebe :))

    OdpovědětVymazat
  22. Tohle pletení je fakt úžasné. A přibývá rychle, ne že ne.

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Elli, u vás je pořád ještě "letně", k nám pomaličku přichází jaro. Vidím, jak ti všechno pěkně kvete.
    Tvoje deka je nádherná a určitě to chce značnou dávku pečlivosti a vytrvalosti. Ale výsledek bude skvostný.
    Mějte se tam krásně a pohodově!!! Pozdravuju - Květa

    OdpovědětVymazat
  24. Elli, nestřídá se to léto a zima nějak rychleji než dřív? Nemůžu se toho pocitu zbavit :( Ale kytky jsou krásné a ta fauna taky, jistě ti dělají radost pro oči. Obdivuji tvoji deku. Složitý vzor, musíš to hlídat a soustředit se, špatně se pracuje u TV, viď? Ale možná už to máš tak v oku, že to jde samo. Mějte se hezky, ať podzim nepospíchá.

    OdpovědětVymazat
  25. Krásně vám to tam kvete. U nás už se taky příroda probouzí a rozkvítají první květinky.

    OdpovědětVymazat
  26. Páni, ta je krásná, nádherná deka a květinky krásné.

    OdpovědětVymazat