7/30/2014

Kdyz chci byt sama.

Cas od casu mam rada byt jen sama se sebou a presne to jsem udelala dnes ,vzala jsem fotak a sla vandrovat do bushe-lesa.vetsinou si nekam sednu a jen koukam okolo sebe a pozoruji prirodu,je to takovy bezstarostny odpocinek.Par fotek z dnesniho dne.



 
 Videla jsem tri Orly a potom jsem si vsimnula toho velkeho hnizda ale to asi orlu nebude ,az zacne sezona mladat tak se tam musim vratit a zjistit kdo ho pouziva.


 
Tady ten citat jsem si od nekoho z vas pujcila ale uz nevim od koho tak vam ani nemuzu podekovat ale kdyby vy jste vedely tak vam dekuji.
 
 
Preji vam vsem hezky zbytek tydne a krasny vikend.
 

29 komentářů:

  1. Zasela jsi smutek do mého srdce. Při způsobu mého stravování mi náladu nezvedne ani ta žárovka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach jo ,tak to me mrzi ale neboj vsak ta dietka jednou skonci a zarovka v lednici bude zase zarit.

      Vymazat
  2. Být jen tak sama - to skoro ani neznám a budu si to muset nějak prosadit. Člověk to čas od času potřebuje. Fotky jsou nádherné. A co dodat k citátu - rozesmála jsi mě.
    Krásné dny i tobě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali dekuji ,ja mam tyto chviky moc rada.Tvuj cas take prijde .

      Vymazat
  3. Asi bych se trochu bála být úplně sama, alespoň psa bych s sebou musela mít a ten by mě smutnit nenechal. Ale ten pohled na hory, který jsi nám poskytla, ten stojí za to. Nevím, jestli ti to něco řekne, ale filmoví Homolkovi by řekli: " Panečku, to jsou ale panoramata!"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vladko tady se nemas ceho bat ,nikoho nepotkas to je zarucene,klokani pred tebou utecou ,hadi ted jsou schovani .Psy jsem vzala do bushe dnes ale kdyz si chci sednou tak to nejde protoze vsichni hned chteji abych je hladila a ja nemam dost ruk.Homolkovi to rekly dobre.

      Vymazat
  4. Máš odvahu Ello, do buše bych se sama vandrovat bála:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko neni se ceho bat cestu domu vzdy najdu. Ja jsem vlastne porad doma ,mam na to moje vandrovani 5 ctverecnych km.

      Vymazat
  5. Ten slogan je fajn a je mně jasné, že domů tě zahnal hlad ale ty fotky, hlavně té překrásné krajiny za tu trochu smutku a samoty stály. kouzelné Elli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anicko me ani smutno nebylo ale ja mam nekdy rada jen svou spolecnost a jindy zase hromadu lidi.

      Vymazat
  6. Krásné fotky a vtipný citát.
    Moc zdravím Elli, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. kouzelné fotky....je z nich cítit klid,a ten já nadevše mám ráda :)))) Šárka

    OdpovědětVymazat
  8. Fukčarinka - Eliško ten pocit znám - klid a samota. Já si takto zalezu na houpačku na zahradě a koukám do krajiny, klid a samota se tam dá urvat. Dokonce už i plot vyrostl a tak jsou vidět jen vrcholky kopců. Ovšem jak tam je náš Ondrášek je po klidu. JO HOLKA KOLIKRÁT ANI TA ŽÁROVKA NEPOMŮŽE.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti skoda ze jsme od sebe tak daleko mohly by jsme courat a pozorovat jak svet bezi spolu.

      Vymazat
  9. Hmm, máte to tam pěkné. Ale taky bych si asi sama v divočině neužila, já se bojím bubáků. Můžu si stokrát říkat, že jsou jen v mé hlavě, stejně o nepomůže:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milu dekuji ,i kdyz je to tady jine tak nam to hodne pripomina Ceskou krajinu.Bubaku se neboj tady nejsou.My jsme zas mely certa pod posteli a hodne dlouho jsem tomu verila ,moje mama nas tak strasila

      Vymazat
  10. Tiež mam rada niekedy chvíle sama so sebou :-) to asi každý. Ale zato fotky si nafotila perfiš. Maj sa krásne, posielam pozdrav do veľkej dialky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mery jsou to takove chvilky kdy si clovek procisti myslenky,vsichni to obcas potrebujeme vid.

      Vymazat
  11. Mít tak odvahu jít sama do buše... ale hodně inspirativní, budu muset začít SAMA vyrážet do přírody. Moc pěkné fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidko kdyz ne do bushe tak teda do poli ,ted jsou u vas zne a v polich se toho hodne deje sice nebudes sama ale za podivanou to stoji.

      Vymazat
  12. Děkuji za úžasné fotky. Nejhezčí pro mě je ta první, jelikož právě výhled do krajiny pro mě je jednou z nejpříjemnějších věcí...

    Pokud ještě mohu, rád bych zde doporučil vlastní blog, kde se od nynějška věnuji finančnímu vzdělání, němuž se většina lidí vyhýbá či z jiných důvodů nezná, bohužel, ani základy... Pokud Vás toto zajímá, můžete shlédnou mé první video, takovou předmluvu - http://youtu.be/UdbpbWadNLY

    OdpovědětVymazat
  13. Takovou chvíli čas od času asi potřebuje každý a každý ji tráví po svém. Já vezmu foťák a psa a jdeme na procházku. Chodím, pozoruji přírodu, vyhlížím hmyzáčky, fotím, odpočívám.:-)
    Pořídila jsi prima snímečky, Elli.:-) Přeji ti báááječné dníky.:-)

    OdpovědětVymazat
  14. Elli, já jsem moc ráda sama, ale s pocitem, že blízko mne je někdo z "mých"...Přece jen pro mne jsou česká pole - většinou hodně blízko vesniček. Přeji hodně pohody.

    OdpovědětVymazat
  15. Stejně jsi kurážná, taky bych se asi bála do "divočiny" sama. Máš krásné fotečky.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj nominovala jsem tě u Řetězového TAGU!!

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné fotky a pravda pro nás "protinožce" slovo bush vypadá strašidelně. Ale v lese se taky nebojíme.

    OdpovědětVymazat
  18. Tohle ti trochu závidím, Elli. Já když chci být sama, tak si zalezu k počítači, ale jakmile to zjistí mamka, zhruba po deseti minutách za mnou chodí. ;-)
    Nafotila jsi v buši pěkné snímky. Ten citát na konci je super. Nevědomky se podle něho chovám, ale odteď už to bude vědomě! ;-)))

    OdpovědětVymazat