8/10/2014

Jaro se blizi

Uz je citit ze se jaro blizi pres den je tepleji a driv se rozedniva, prvni kvetiny zacinaji kvect.

 
Trava jeste moc neroste a tak jsme zacaly prikrmovat ,letos dostavaji seno a kukurici.

 
Take jsem dopletla Vaskovo vestu ,svetrik pro sousedky holcicku a jeste jsem ji k tomu uhackovala boticky.Uz jsem se zase pustila do pleteni saly pro Vaskovo maminku jako darek az tam pojedem.

 
Vikend uz je skoro za nami a tak vam vsem preji pohodovy tyden.
 

24 komentářů:

  1. Krásné fotky - hlavně ovce v krajině, a ta spousta práce za vším...

    OdpovědětVymazat
  2. Elli moc hezké pletení i bačkůrky se povedly, maminka holčičky bude mít jistě radost. Ovce máte pěkné, i přes nedostatek trávy, vypadají dobře živené! I Tobě krásný týden přeji. Mávám z dálky do dálky! Marcela

    OdpovědětVymazat
  3. Elli, než jsem se zorientovala, že jsi v Australii, tak jsem si myslela, že se někdo zbláznil:o))..já jaro miluju...a na Vánoce budu vzpomínat, až si budete užívat sluníčka..vesta i bačkůrky jsou moc krásné,,jsi šikulka..moc tě zdravím a užívejte si jara..Inka

    OdpovědětVymazat
  4. Elli, krásné ruční práce - ta šála a bačkůrky jsou prostě nádherné. Užívej si jarních dnů a prvních kytiček. Hodně pohody.

    OdpovědětVymazat
  5. Eli jsi šikulka, svetřík je hezoučký:-) No, a my se můžem chystat na podzim, ach jo .... :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Úplně mne zaskočilo, že se u vás blíží jaro. Já mám pocit, že jsem se ještě nenabažila tepla a už tady má být podzim?
    Snad aspoň taky něco v zimě upletu i když to nebude tak krásné, jako to tvoje. Přes léto na takové práce nějak nemám čas ani chuť.

    OdpovědětVymazat
  7. a já si myslili, že pleteš pro vnoučátko :-))) nádhera...ale s tím jarem jsi zaskočila i mě. Na druhou stranu také vidím, jak se prodlužuje noc...ráno už není tak brzy ráno a večer už musím svítit...ach jo

    OdpovědětVymazat
  8. Jaro je nejkrásnější období. Nový začátek, nové plány, sluníčko co hřeje, ale nepálí, svěží záhony. Mám to ráda. Zas budu celý náš podzim i zimu koukat, jak ti to tu všechno pěkně kvete:-)
    Všechno tvé pletení i háčkování je moc pěkné, každý z obdarovaných musí mít radost, včetně toho miminka, které z toho ještě asi nemá rozum. Hezké jarní dny!

    OdpovědětVymazat
  9. vy se těšíte na jaro, a my ještě nechceme podzim :-) Zatím tady letos neplatí svatá Anna-chladna z rána :-) ještě užíváme léta :-) ale je pravda že v únoru už taky moc toužíme po jaru

    OdpovědětVymazat
  10. Elli, obdivuju tvoje pletení, obzvlášť tu vestu, tu bych teda nedala :-(. A ovečky na pastvě a jarní květy ... co dodat ... nádhera. Přeji krásné dny.

    OdpovědětVymazat
  11. Jejda jaro! To mám moc ráda. Ale na naší půlce máme taky pěkně.
    A mně se líbí moc ty šatičky pro holčičku.
    Měj se hezky Elli.

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné fotky od vás Elli!
    Přeji hezké jaro!
    Helena

    OdpovědětVymazat
  13. Fukčarinka - Eliško taky jsem si myslela, že pleteš pro vnoučátko. Vesta i miminkovské oblečení jsou moc hezké. Já se chystám na vyšívání, no čtení mě k tomu snad už brzo pustí.
    Píšeš, že vám jaro ťuká na dveře, nám Eliško zase podzim. Prozatím tu byly vedra, nyní se rozpršelo a má snad takto být po zbytek týdne. Fotky v úvodu tvého blogu jsou moc hezké - ptáci. Na farmě máte stále co dělat, odpočívat budete v Česku.

    OdpovědětVymazat
  14. Hezké fotky také mám ráda jaro vše se nádherné probouzí Zdraví Eva

    OdpovědětVymazat
  15. Krásně pleteš, Elluš - nádherné bačkůrky..:). Na jaro je vždycky krásný pohled a narcisky mám moc ráda...:).

    OdpovědětVymazat
  16. Ello, ne že bych vám tam jaro nepřála, ale ještě by mohlo počkat - přeci jen vaše jaro = náš podzim a konec letní pohody:-). Ale je to tak, čas kvapí jak zblázněný a nezbývá než se začít přeorientovávat u nás na pošmourné podzimní dny a ochlazení. Vy si užívejte přesného opaku a my se budeme těmi jarními/letními fotkami kochat aspoň u tebe na blogu:-)

    OdpovědětVymazat
  17. To už jaro? Tolik to letí...
    Krásné dárky! L.

    OdpovědětVymazat
  18. Vesta, šála i dárky pro sousedčinu holčičku jsou překrásné, Elli! Jsi náramně pilná a moc šikovná.
    K vám se blíží jaro a u nás se pořádně ochladilo. Ještě včera jsem byla uvařená a dnes sedím u počítače navlečená jako v zimě. To mi ale nevadí, vedro nesnáším!
    Měj se krásně a užívej si příjemné skoro jarní dny! ☼

    OdpovědětVymazat
  19. Vzpomněla jsem si jak jsme oplétaly děti kdysi proto, že nic nebylo, dnes je všude spoustu krásných věcí a děláme to jen pro radost. A krásně Elli. Originál, čehokoliv, od srdce je nenahraditelný, máš šikovné ruce.

    OdpovědětVymazat
  20. Vy se máte Elli, u nás už je podzim, dnes ráno bylo 7,5 stupně, brrr.Ovečky se taky určitě těší na jaro.A tvé tvoření je krásné, ty malé botičky, krása, na botičkách pro děti já ujíždím.

    OdpovědětVymazat
  21. Elluš, jestli chceš, tak se mi ozvi na JiHei.in.Natura@seznam.cz - měla bych pro tebe možná dobrý tip na ubytování poblíž Adršpachu. Měj se hezky. Jitka.

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj. Elli ,
    tak vám se chystají kvést kytky a sluníčko začíná připékat a nám se zase začnou barvit stromy a keře do podzimních barev. Za týden pošleme školáčky do škol a budeme se těšit zda nám tentokrát napadne sníh i do Brna. Moc zdravím a přeji hezké dny Libuše

    OdpovědětVymazat
  23. Ella, your spring flowers are so pretty and love the sheep and the fact that you get those beautiful sweaters from them..Happy Spring from Autumn..Judy

    OdpovědětVymazat
  24. ahoj Elli - tak jsme se dlouho neslyšely . ale pamatuješ si ně - že jo?? kdysi jsem ti psala , že máme příbuzné na N. Zélandu .. no a letos se tam moje mladší dcera s rodinou chystá na dovolenou . kolem vánoc -to je i nějaké sváteční volno , tak si to propojí .chtěla bych to jaro -- už aby bylo i tady . zima se děsně vleče .mně teda věk a zdraví nedovolí cestovat na N.Z s mladými . tak se měj hezky - vy i ovečky buďte zdraví -- Kaja .

    OdpovědětVymazat