9/29/2014

Teplice nad Metuji

Jeste nez jsme jeli na dovoleno tak jsem videla na blogu  www.jihei-innatura.blog.cz   krasne fotky z Adrspachskych skal a hned jsme si rekly ze se tam musime podivat. Opravdu to stoji za to tohle krasne misto navstivit.Jako vzdy nas Ceske drahy nezklamaly a dovezly az na misto.


 
Tady jsme se ubytovaly.

 
Schody byly nekonecne ,podle vnucky pocitani skoro dveste.

 
Ale stalo to za to ,pohled z vrchu do krajiny byl nadherny .


 
Po ceste je mnoho kamennych utvaru ktere se necemu podobaji.
 


Kdyz se prochazi mezy skalami tak si teprve clovek uvedomi jak je malinky proti tem velikanum.



 
Tim skoncil nas prvni den.

 

10 komentářů:

  1. Nádherné fotky, Adršpachské skály jsou fakt krásné. Příště můžete bydlet v Českém ráji na hradě Hrubá Skála,kde se natáčel film Bajaja, lesoparkem dojdete na hrad Valdštejn a pod Hrubou Skálou jsou lázně Sedmihorky, kousek níž hrad Kost, cestou domů zámek Humprecht v Sobotce... Překrásná krajina. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dik za tip,uz jsem si zacala psat kam se podivat pristi rok.Jen je problem ze clovek nevi kam driv protoze je v Cesku tolik krasnych mist.

      Vymazat
  2. Jééé, Elli, to jste byli kousek od nás ♥ Tam ve skalách je opravdu moc hezky a jak píše Lada, tak i Český ráj stojí za návštěvu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti docela zavidim ze jsi obklopena tak krasnou krajinou.

      Vymazat
  3. Ello, dovolenou jste si náramně užívali, procházka skalním městem... nezapomenutelný zážitek. Naprosto souhlasím, je tu tolik krásných míst. L.

    OdpovědětVymazat
  4. Kráááásnééé! :-))) Moc pěkné fotky, Elluš a těším se na další! :) Je mi jasné, že se vám tam líbilo - je tam všude nádherně.. :). Vidím, že i ubytování jste měli moc pěkné a jsem zvědavá, co a kde se ti tam nakonec líbilo nejvíc..:). Měj se hezky! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, to je schodů .... ale je tam krásně.:-))

    OdpovědětVymazat
  6. Tak Jituška vás inspirovala, schody jsou někdy překážkou, ale vy jste je zvládli.

    OdpovědětVymazat
  7. Jitčiny fotky jsem viděla a moc se mi líbily. Líbí se mi i tvoje, Elli. Ve skalách se fotí dost špatně kvůli nedostatku světla, ale tvoje fotky jsou skvělé. Jenom z těch schodů mě jímá hrůza, ty bych asi nezvládla.

    OdpovědětVymazat