11/16/2014

Jaro se blizi ke konci.

Nejak to jaro rychle uteklo , za ctrnact dnu uz bude leto ,vanoce a cas  dovolene.U na to je sama prace ,jehnata uz pekne rostou ale letos nam tedy daly zabrat skoro kazdy den jsme pomahaly vytahovat velka jehnata ,nekdy to dopadlo dobre a nekdy ne ale tak uz to chodi.Mimo prace se tady nic moc nedeje a tak alespon par fotek ze zahrady a ptactva.


 
Ptaci mladata uz jsou velka ale porad chteji aby je mama krmila.


                                  Tady ty uz take opustili sve hnizdo.

 
Orel se mi ukazal jak vypada zespodu.

 
Dekuji vam vsem za vase komentare a omlouvam se ze vam na ne neodpovidam.Preji vam vsem hezkou nedely.
 

12 komentářů:

  1. To je tak zvláštní spojení "bude léto a vánoce" :-). Krásné fotky, jako vždy, obdivuji tvé umění zachytit ptáky. Přeji krásné léto!

    OdpovědětVymazat
  2. Ti ptáci jsou suproví a taky máš pěkný odstín barvy kosatců.
    Měj se pěkně, Milena

    OdpovědětVymazat
  3. Myslela jsem na vás, že máte asi fofr s ovečkami, dlouho jsi nepsala...Ale to nejnáročnější asi máte za sebou. I když jsem laik a těch těžkých chvil může být víc. Já občas kouknu na blog http://oveckov.blogspot.cz/, Vlaďka je moc šikovná a moc pěkně se mi taky u ní čte. Jsem ráda, že už tu jsou i noví ptáčci...Hodně pohody a klidu....Hezké léto....dneska je u nás zase "deka" a prší....

    OdpovědětVymazat
  4. Elli, vy tam máte krásně. Vánoce v létě si neumím vůbec představit. Ale pamatuji na "Tvou" vloni pletenou krásnou vánoční deku. červenobílou.A ty černé krákory máme tady v Irsku taky. Měj se moc hezky a mávám do veliké dálky! Marcela

    OdpovědětVymazat
  5. Musí to být u vás fofr, když začne čas jehňat. Spíte vůbec?

    OdpovědětVymazat
  6. Včera k nám (do Brna) přiletěli havrani a vůbec je nevidím ráda. Nosí zimu. Nad jehňátkama se pravidelně rozněžňuji i když samozřejmě vím, že je s nimi víc práce než mazlení. Jen mne stále dokola šokuje, jak rychle ten čas letí! Od pletené deky už uběhl rok! A co letos na Vánoce, bude zase nějaké pletení nebo se ti pletou už jenom nohy z tolika práce? Přeji vám krásné jaro a hezké Vánoce.

    OdpovědětVymazat
  7. Elli, trochu mě napadlo závidět to počasí, ale Vánoce v létě si opravdu neumím představit...
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky, Ellí..:). Moc pěkně se mi na to kouká. U nás je mlha a nepříjemno, takže tvoje fotky jsou pro mě jako pohlazení...:).

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne fotky tulipanov aj vtačikov. U nas je stale fajn ako keby sa zima k nam ani nechystala :-) a na Vianoce sa tešíme. Maj sa krásne ahoj.

    OdpovědětVymazat
  10. U vás pomalu končí jaro a u nás podzim. Moc se nevyvedl, sluníčka jsme si užili poměrně málo, ale tak už to někdy bývá.
    Máš překrásné fotky, Elli, zahrada ti nádherně kvete a ptáky opět trošku závidím, vyfotila jsi je skvěle, jako vždycky. :)
    Přeji ti pěkný zbytek jarních dnů. ☼

    OdpovědětVymazat
  11. Hm, jaro a léto. \není to provokace? Přeji pěkné Vánoce a pozdravuj Václava.

    OdpovědětVymazat
  12. Eliško už jsem si říkala- copak se děje? A zatím práce. Moc hezky ti to kvete. U nás je ponuro, smog a tak to podle toho vypadá - mé průdušky se bouří.

    OdpovědětVymazat