11/30/2014

Kousek zahrady.

Dnes po ranu bylo pekne mlhavo a tak jsem si rekla ze vyfotim kousek zahrady .U vas uz jak ctu je takove to zimni pocasi a tak vam posilam trochu naseho pocasi.






Dekuji vam vsem za vase komentare a preji vam pohodovou nedely.

25 komentářů:

  1. Vám to všechno nadherně kvete. Krásné dni. Pavel.

    OdpovědětVymazat
  2. Jéééé .... krásně ti všechno kvete:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Závidím vaše počasí . Unás je podzimní počasí ale ještě ne zima , tak nějak všelijak . Krásný první advent , Šárka

    OdpovědětVymazat
  4. Máš nádherné růže. Mlhu, tu tady máme taky :). Skoro pořád.
    A už začíná i náledí. Kdyby aspoň trošku sněhu napadlo.
    Měj se pěkně, Milena

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za krásné kytičky, alespoň trošku mě to nabilo. Přiznám se, že počasí u nás mě ničí. Zimu nemám ráda, ale snesla bych jí, kdyby se alespoň na chvilku ukázalo sluníčku. V Praze je minimálně tři týdny tma a mlha. Protože funguju na sluneční pohon, tak nějak prostě nefunguju :-)

    OdpovědětVymazat
  6. To je fakt nádhera Elli, u nás je sice ošklivo, ale teď bych neměnila - začíná advent...
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherná zahrada! Krásně se kouká na ty květiny..:). U nás je mlhavo a v tuto chvíli i ledovka skoro po celé republice...

    OdpovědětVymazat
  8. Dnes je u nás ledová kalamita, tramvaje a trolejbusy stojí kvůli námraze na trolejích, kliky od aut, zrcátka a pod. jsou ověšené rampouchy. Ale větve stromů jsou jako v zimním království, bílý led je nazdobil. Všechno špatné je k něčemu dobré. Můžu se těšit na jaro a krásné kytky zase u nás a u vás bude začínat zima :)

    OdpovědětVymazat
  9. Dobré...nádherná zahrada, taková česká ??? hihihi. Tady u nás v čr kalamitka s námrazou, my na severu. Chomutov, Ústí i Liberec zatím bez...ale už nám vyhrožujou. Kdo má topení a vše na elektriku, tak ten si někdě "zažívá"...Tak mě napadlo, máte topení? asi jo, taky máte zimu. Ale když občas sleduju na TV něco o stavění v Austrálii, tak o topení moc nemluví. To jsem zvědavá, co ? Ale napadlo mě to při dnešku a mrazech u nás...Hezké léto...Milada Milky

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuju Eliško, mám ráda tvé růže, tolik se jim tam u tebe daří. V dnešním pochmurném dni mě to opravdu zahřálo :-) Já ti zas pošlu něco na oplátku za půl roku, jo?

    OdpovědětVymazat
  11. Eliško potěšila jsem se virtuální procházkou po vaší zahradě. Nádhera, nás nyní čekají květy na sklech oken až nám je nakreslí mráz. Ten motýl je parádní.

    OdpovědětVymazat
  12. Ten motýl na květině v záhlaví blogu se ti moc podařil, krásné.

    OdpovědětVymazat
  13. krásné...a stejná ranní mlha jak u nás, akorát, že u nás se nerozejde a u vás je krásně :-))) moc pěkné...pěkný den i tobě K

    OdpovědětVymazat
  14. Chválím překrásného motýla v záhlaví, Elluš! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Krásně ti to kvete. my si pár měsíců počkáme.
    Máš pěknou zahradu.

    OdpovědětVymazat
  16. Fantasticka kraaaasna záhrada...a ruže suuuuper :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Tak nevím zda tiše závidět a jenom čekat, na naše léto tady. Ale asi to tak má být, u nás má být teď zima, tak ať kouká přijít, protože už několikrát byly teplé Vánoce, a to nakonec nevěští nic dobrého. Jsou pak povodně a nebo to neroste tak jak má. Takže Elli přeji Krásné Teplé Vánoce tam u vás a hodně pohody a zdraví v příštím roce.

    OdpovědětVymazat
  18. Elle vánoce budou určitě u nás na blátě,dva dny je v Mostě sluníčko,ale růže kvetou krásně jen u tebe.Zrovna nyní v rádiu hovoří meteoroložka o počasí,tak nám nezbývá než počkat na sníh někde jinde.Měj se krásně.Miluš

    OdpovědětVymazat
  19. U nás je smutno, šedivo, Elli. Sluníčko skoro nevyleze a každou chvíli mrholí nebo je mlha. Barvy nikde žádné, zato u vás je barev spousta. Máš překrásnou zahradu, takový pohled je pro nás hotový balzám. :-)
    Měj se krásně a užívej si pohodové adventní dny. :-) Hanka

    OdpovědětVymazat
  20. Pokochala jsem se krásnou zahradou a pobyla na chvilku v letním čase.Hezké předvánoční dny (je to také divné-v létě )..:-D
    Dáša

    OdpovědětVymazat
  21. Elli, motýl je úžasný. Léto a kytičky závidím. Tady je pořád šedivo. Krásné vánoce.

    OdpovědětVymazat
  22. Elluško - přeji ti krásné slunečné teplé Vánoce! :) A v novém roce zdraví, pohodu a štěstí - měj se moc krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Tak ten čas utekl a Vánoce jsou přede dveřmi doslova. Elli, přeji Tobě a celé Tvojí rodině krásné svátky a hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v Novém roce, brabi.

    OdpovědětVymazat
  24. Tak to je tedy nádhera, nemám slov! Moc se mi to líbí. :-)

    OdpovědětVymazat