3/28/2015

Damska jizda

Mame malou skupinku nas holek ruzneho veku a chodime spolu dvakrat tydne behat a cvicit aby jsme byly fit a protoze jedna mela ve ctvrtek narozeniny tak jsme to jeli spolecne oslavit do Canberra .Byl opravdu krasny podzimni den a tak jsme si to pekne uzivali.nejdrive jsme udelaly peti km okruh a sly na obed ,po obede znovu pet km a jeste jsme si daly kaficko sedly venku na travu a uzivali si krasny den.





 
Doufam ze jeste budeme mit dost takovych krasnych podzimnich dnu.Preji vam vsem krasne jarni dny plne slunecnich paprsku. 

24 komentářů:

  1. Elli, to zní úplně pohádkově!
    Přeji hezké podzimní dny, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno byl to moc hezky den a slibily jsme si ze si to zase zopakujem..Ja vam zase preji krasne jarni dny.

      Vymazat
  2. Pohodový přístup k životu, to se mi líbí...
    Pěkný víkend, Milena

    OdpovědětVymazat
  3. Ta fotomontáž se ti krásně povedla a je to perfektní oživení blogu.
    Že jsi moderní děvče a váš životní styl je vzorový o tom nepochybuji, zajímá mě dlouho a moc se mě líbí, být mladší, velice by nás takový život lákal.
    Jestli dovolíš a mohu se zeptat, žijí ve vaší blízkosti ještě nějací Češi a stýkáte se? Moc tě zdravím Elli a jestli do velikonoc nebudeš již nic publikovat, přeji krásné svátky, hodně zdraví a štěstí celé rodině. Anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anicko dekuji.Vis s Cechy je to tady velice zajimave at jedes kamkoliv tak tam najdes Cecha i v miste kde by jsi ho neocekavala.V nasem nejblizsim meste jich je nekolik a v Canberra je Ceskoslovensky klub kde se schazi kazdou sobotu a poradaji se ruzne akce ,jelikoz je tam i hodme mladych maminek s detmi tak vyucuji Cestinu a poradaji tabory pro deti.

      Vymazat
  4. Moc pěkné dny, koukám...tady se má zase ochladit, tak uvidíme, třeba se jednou sejdeme v teplotách, hihihi. Přeju zdraví, klid a pohodu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milky dnes je zase nadherny den s modrou oblohou ,musime si to uzivat co nejvic nez se udela zima.Preji hezkou nedeli.

      Vymazat
  5. Je dobré, že sa stretávate s kamoškami a udržiavate sa v kondičke. Zdravie je prvoradé. Pre mňa je zvláštne, že u nás začína jar a u vás jeseň.
    Emily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Emily snazime se ,nekdy kdyz cvicime tak to vypadame jako vyplavene verlyby na plazi ale mame u toho hodne legrace a smich je take dobry pro tve zdravi.

      Vymazat
  6. To jsi mě Eliško překvapila, super - fandím!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti jak se rika pohyb je zivot a sama vis ze I v tve situaci se hodne snazis byt v pohybu.My tady mame inspiracni zeny jedne je devadesat a druhe devadesat sedm a obe jsou porad velice aktivni tak si je bereme za priklad.

      Vymazat
  7. Eliško, tomu nemůžu uvěřit! Úplně se hanbím, protože pětikilometrový okruh tak akorát obejdu, ale že bych ho uběhla? Bééé :-( Jste fakt dobrý!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vladko ted se stydim ja ,to ja take neubehnu no nozna ze sneci rychlosti bych to zvladla hi hi hi ,to jsme sly rychlym tempem ja jsem rada ze pomalejsim tempem ubehnu jeden km .Je mezi nami jenom jedna ktera dokaze tak dobre behat .Tak ty si z toho nic nedelej.

      Vymazat
  8. Elli, zni to velice hezky a doufam, ze jste se po obede sly jen projit a ne si zabehat ;)) Uzivej si i nadale krasneho podzimu, kamaradek a dobreho jidla, zdravim, Monika.

    OdpovědětVymazat
  9. Taky máme babinec a velmi rády se scházíme. Je to hodně důležité, aby měl člověk kamarády. Přeji vám krásné, společné dny i kdyby náhodou zrovna pršelo, nevadí ;)

    OdpovědětVymazat
  10. To je krásné:-))) moc Vám to přeju, také přeji oslavenkyni všechno dobré a Tvé rodince krásné velikonoční svátky :-)
    p.s. děkuju za pozdrav :-)))

    OdpovědětVymazat
  11. Moc pěkný den jste si udělaly..:). Krásné fotečky a moc pěkně vypadající jídlo..:). Udělaly jste hodně pro zdraví a pro dobou pohodu..:).

    OdpovědětVymazat
  12. Dlouhé babí léto přeji. Oldwomen

    OdpovědětVymazat
  13. Eliško, super fotky. Zapoměla jsem ti tuhle odpovědět ohledně holinek, tak píšu sem, kde to snad najdeš. Filipovy jsou z norského sekáče za 90 korun :), značka neznámá. Ale dobré zateplené holinky mají tady v ČR v Decathlonu. Můžu doporučit, jen prodejen je málo. Kdybys chtěla koupit, tak se můžu nabídnou, my máme prodejnu celkem blízko a jezdíme tam, můžu někam k příbuzným, kamarádům v ČR poslat, až budete mít cestu, tak si je vyzvedneš. Stačí napsat do e-mailu.
    Krásné podzimní dny.
    Tady je zas sníh. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Eliško, tak to jste holky čiperky! Moc jste si to užily! Líbí se mi fotka oslavy s obrázky jídla, působivé! :-)

    OdpovědětVymazat
  15. to je krásný, jak jste si to užily. je to nutné, je to moc důležité, sejít se jen s "holkama", být spolu, užít si trochu volna. nejen pracovat a honit se kolem rodiny. když jsme byly minule s těma mýma holkama někde, tak pak mi ta práce doma šla najednou rychleji od ruky a veseleji :)

    OdpovědětVymazat