8/04/2015

Komari vizka

Take jsme si delaly dost jednodennich vyletu ,jednim z nich byl vylet na Komari vizku.Z Mostu jsme jeli vlakem do Bohosudova a z nadrazi pekne do kopce na lanovku a se zhora dolu zase hezky pesky.


 
 
 
 
 



 
Pocasi nam pralo a prochazka z kopce lesem byla prijemna.Krusne Hory jsou take moc hezke a stoji za navstevu.

 

 

8 komentářů:

  1. Jé, na Komáří Vížce jste byli! Je to už prá let, co jsem tam několikrát byla, i letos jsme plánovali, uvidíme. My vždycky nahoru jedeme lanovkou a dolů chodíme pěšky. Měj se moc hezky. Tady jsou teď tropy!

    OdpovědětVymazat
  2. Krušné hory znám jen v zimě, budu to muset napravit a navštívit je i v létě

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné, Elluš! :) Tak to jsi byla kousek ode mě..:). Komárku znám, párkrát jsem tam byla a je tam moc pěkně...:).

    OdpovědětVymazat
  4. Komárka j cílem našich malých výletů každý rok a pokaždé v jiné roční období...jen ten opar nad vnitrozemím je asi pokaždé stejný....Jsem ráda, že se ti u nás v krušných...líbí. Vsi ZA Komárkou,směrem k Německu, jsou opravdu konec světa, i když to tak nebývalo..ale tohle "vylidnění" je asi všude. Hezký víked.

    OdpovědětVymazat
  5. Komárka j cílem našich malých výletů každý rok a pokaždé v jiné roční období...jen ten opar nad vnitrozemím je asi pokaždé stejný....Jsem ráda, že se ti u nás v krušných...líbí. Vsi ZA Komárkou,směrem k Německu, jsou opravdu konec světa, i když to tak nebývalo..ale tohle "vylidnění" je asi všude. Hezký víked.

    OdpovědětVymazat
  6. Eliško Komáří vížku jsem doposud neznala, výlet se určitě vydařil a vy jste poznali zase kus pěkného koutu naší země.

    OdpovědětVymazat
  7. Na Komáří vížce jsem nikdy nebyla, ani jsem o ní neslyšela, Elli.
    Je docela zábavné, že nám ji tady představuje Australanka. ;-)
    Výlet jste si určitě skvěle užili, pořídila jsi pěkné záběry. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Eli tak už nám pomalu hlásíš u Vás jaro.Na Komáří vížce jsem byla kdysi dávno,ale je to pěkné se podívat na snímečky od bývalé ,,Mostečandy,,moc tě zdravím.Miluš

    OdpovědětVymazat