6/15/2012

Konecne-Finaly

Konecne jsem se dostala k tomu abych  sem neco pridala.U nas se nic moc nedeje ale zima je nejaka divina asi tak neco jako byla vase zima .I kdyz jsou rano namrazy tak pres den se to vytahne az na patnact stupnu a jarni kvetiny jsou z toho zmatene a mysli si ze je jaro a zacinaji kvect a jeste porad kvetou maliny a jahody.


Finally i find a time to add another post.Nothing much is happening at our place, but winter is very strange.Despite having frost over night the temperatures during the day is anything up to fifteen degrees and sprig bulbs are totally confused and think it is all ready spring,my raspberry's and strawberry's are still producing.


Jeden den kdyz jsem byla na poli tak jsem nasla tento hezky do srdce tvarovany kamen.

One day while walking on the paddock i come across this heart shaped rock.

Preji vam vsem pekny vikend.
Hope you will have a nice weekend.

24 komentářů:

  1. Elli, příroda je dočista vzhůru nohama!!!
    U nás týden pršelo a bylo docela chladno, třeba dneska dopoledne jsme měli kolem 10°C. Odpoledne ale začalo pražit sluníčko a zítra se zřejmě uvaříme!
    Moc se mi líbí tvoje fotky, a ten kámen je skvost, určitě si ho schovej, třeba je to nějaké znamení! V každém případě jsi s ním vyfotila krásné zátiší. :-)
    Zdravím tě a přeji krásný zimní víkend! :-) Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko to pocasi je opravdu divne,nejhorsi je ze jsou tak velke a rychle zmeny.

      Vymazat
  2. Elli, snad se všechno umoudří - u nás to konečně vypadá na červnové počasí.
    Vložila si nádherné fotky!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno preji hlavne vam aby se to pocasi umoudrilo a uzili si pekne letni pocasi.

      Vymazat
  3. Elli, snímečky jsou krásné a ten kámen je opravdové unikum.
    Přei ti hezký a pohodový víkend.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Emo dekuji za pochvalu,ten kamen mam uz delsi dobu on ma hezkou barvu takovou smes cerno-bilo-ruzove.

      Vymazat
  4. Naozaj je to kameň pozoruhodného tvaru. Také menšie kamienky, ktoré pripomínajú tvar srdca mám aj ja niekde, ale toto vyzerá byť dosť veľké. Z kvetov na fotke som identifikovala iba rozmarín, aj to len vďaka tomu, že som si ho kúpila túto jar práve v čase, keď kvitol. Maliny kvitnú teraz vo veľkom aj u nás :-) Prajem pekný víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danielo ten kamen je asi 25cm na vysku.Ta prvni kytka nahore v levo je Correa,Rozmarin jsi poznala dalsi je jeste nerozvinuty Callistemon-Stetkovec potom Banksia ,tu modrofialovu si ted nemuzu vzpomenout a ta posledni je Jonquil-Erlicheer.

      Vymazat
  5. Ello, tak teploty kolem patnácti stupňů v největší zimě u vás a u nás ještě před pár dny takhle bylo i v počínajícím létě, příroda se opravdu zbláznila! Dnes pro změnu tu byly třicítko a horko, horko, horko...Fotky jsou moc krásné, ten srdíčkový kámen je parádní:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro me se zda ze to pocasi je jako u vas ,zimu jste mely celkove teplou a na jare kdyz vsechno rozkvetlo tak prisl mraz a u nas to vypada stejne .Vy si to teplo uzijte ,nejhorsi je ze se to tak rychle strida.

      Vymazat
  6. Ahoj Elli,máš moc hezké fotečky,ten kámen je moc fajn-krásné srdíčko,jsem taky takový tvor,když se mě líbí kámen-šup s ním ke kytičkám.Elli příroda se opravdu tak nějak divně chová,blbne jako ten můj blog,již jsem myslela,že půjdu jinam.pa.Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  7. Milus oni nektere kameny jsou hezke a v zahradce proste potrebne ,ja si dovezu hezky kamen i z dovolene.Doufam ze se tvuj blog uz umoudril a tak to jdu zkontrolovat.

    OdpovědětVymazat
  8. Mila Ello, ten kamen bych taky urcite vzala domu jako poklad. Priroda se poblaznila, jak tu vsichni pisi. Co s tim nadelame. Ty fotky jsou jako vzdy moc pekne!

    Krasny start do noveho tydne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Misho jsem rada ze se ti take libi ,s prirodou se neda nic delat jen doufat ze se zase umoudri.

      Vymazat
  9. Na zimu dost neobvyklé fotečky. S počasím ale stejně nic nenaděláme, musíš věřit, že se to vyvrbí a bude zima nakonec jak má být.
    U nás konečně přestaly deště a chlad a začalo nám pálit sluníčko.
    Krásné pohodové dny přeju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oli ja vim ze se stim neda nic deat,u nas dneska byla tak krasne modra obloha a slunicko pekne hralo tak jsem skoro cely den delala na zahrade.

      Vymazat
  10. Ahoj Elli, u nas je pocasi, jak rikavala moje babicka, take na draka ;) Cely weekend nam zase proprsel a teploty se pohybuji kolem 10-15 stupnu. Dnes ale od rana sviti slunicko a vypada to, ze konecne bude pekny den. Zahradka stagnuje, jen plevel a trava rostou pred ocima. Kamen je nadherny, to je moc dobre, ze jsi si ho vsimla, v zemi by ho byla skoda a takhle nadela plno parady.... Preji pekny tyden a zdravim, Monika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moniko to pocasi u vas teda zatim nic moc, ale ono se to urcite zlepsi.O plevelu mi nic nerikej to je nekonecna prace .

      Vymazat
  11. S tím počasím je to asi všude na draka. Minulý týden jsme chodili ve svetrech, od včera se zalykáme horkem. Doufejme, že bude dost vody na zalévání. Chudáčci rostliny, co si o tom asi myslí???

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Elli,díky za návštěvu,taky se domnívám že jde o tu kytičku co jsi mě napsala.Ale ještě mě Jitka poslala odkaz na orchideje,kde je i prodávají v Praze-na Zličíně.Jedem v červenci k synovi,hlídat domeček a to je kousek od Zličína,tak tam zajdu a snad mě poradí.Ale raději si vezmu korunky,nebo jak se znám s prázdnou neodejdu.Dneska nad Mostem vyhrožují s velikým deštěm-ale já jim nevěřím-uvidíme,zatím se zalykáme dusnem.pa Miluš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milus az zjistis jak se jmenuje tak nam dej vedet,mozna ze az se pujdes podivat na ty Orchideje tak bys mela penezenku nechat doma.

      Vymazat
  13. Tak od Jarušky z Tábora dostala jsem se šupem Elli k Tobě. Vida zima je u vás také popletená, příroda se stím vyrovná po svém. Ten kámen srdcovitý je nádherný, udělá krásnou parádu. Podívám se ještě zde na starší příspěvky, snad jsem jich moc nezameškala. Maruš - Fukčarinkla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marusko nic jsi nezameskala ja se nejak nemuzu rozjet,ted dokud je dobre pocasi delam kazdy den na zahrade ,plevel roste o sto sest a protoze na zimu nemusime vyndavat cibulky tak se mi nejak moc rozmnozili a musim v tom udelat trochu poradek.

      Vymazat