6/03/2012

New beginning-Novy zacatek

Novy zacatek.
bloguje cz konci a tak si musim udelat novy blog,jsem rada ze jsem tam byla jen rok tak ze jsem tam toho moc nemela .No nic se neda delat zase budu mit novou zkusenost.Tento pridavek pisu uz podruhe ten prvi se mi nekam ztratil asi sel do blogoveho nebe.Jeste pridam par fotek z vikendu v Sydney kdyz vnuci hraly Rugby Union.Pravidla teto hry neznam a tak mi to pripadalo ze se porad valeji na zemi.




New beginning.
My old blog is closing down so i have to start a new one.Just adding few photos from my weekend in Sydney when boys played Rugby Union.

20 komentářů:

  1. Tak teda vitaj na blogspote, aj keď ty tu až tak nová nie si, lebo môj blog sleduješ s týmto profilom už nejaký týždeň. Viem, že niektorí si svoj blog presťahovali celý. Keby si chcela, určite by ti niekto z tej komunity bloguje.cz poradil, ako sa to dá urobiť. Keď končil môj blog Zrkadlenie na windows live, urobili to pre nás oni, aby sme sa len jedným klikom mohli presťahovať na wordpress. Možno sťahovať ani nechceš, ale keby si chcela, skús si prečítať toto:
    http://tatuv-blog.tuleni.net/p/presmerovani-z-blogujecz.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danielo to by me take vyhovovalo kdyby to pro me nekdo pripravil,ja jsem si to precetla ale problem je v tom ze ctu a ctu a vlastne tomu vubec nerozumim.Dam tomu jeste trochu casu a prectu si to vickrat a uvidim jestli neco zvladnu.Dekuji.

      Vymazat
  2. Ahoj Elli,vítej na blogeru.Zase sem budu k tobě chodit nakukovat.Marie

    OdpovědětVymazat
  3. Marie dekuji a jsem rada ze se zase zastavis.

    OdpovědětVymazat
  4. Elli, vítej na blogspot, já věřím, že si časem zvykneš a bude se ti tu líbit. Já bych se na starou adresu už nevrátila, tady jde všechno snadněji a hlavně rychleji. Když jsem přecházela, převáděla jsem si hodně svých článků, taky jsem o ně nechtěla přijít a hlavně jsem chtěla ten starý blog úplně zrušit. Šlo to snadno, jen jsem si vždycky označila celý článek i s fotografiemi a pak stačilo CTRL+C a do nového příspěvku CTRL+V. Přestěhovalo se to všechno i s odkazy. Fotky zůstaly ve stejné galerii, kam jsem je původně uložila, ale zobrazovaly se na novém blogu.
    Navíc je tu spoustu užitečných doplňků, které tě propojí s ostatními blogery. Tak ti přeji hodně štěstí na nové adrese a já si tě jdu upravit (tebe ne, tvůj odkaz :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vladko vyzkousim ,ono tam stejne nebylo nic duleziteho .A upravit bych take trochu potrebovala tak to muzes klidne zkusit i semnou.

      Vymazat
  5. Dobrý večer, dobrý den, konečně jsem našla zase ...tvůj blog...už mi chyběly zprávy z druhého konce světa...hezký den Milky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milky dekuji za navstevu,oproti me je na tvem blogu porad neco noveho.

      Vymazat
  6. Ahoj Ello, tak jsem si tě našla a jdu hned uložit k oblíbeným k nám na blog, ať tě můžu dál chodit navštěvovat:-). Ať se ti na blogspot.com líbí a vyhovuje ti;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro dekuji za navstevu, uz se mi hned libi ze se da odpovedet pod kazdy komentar.

      Vymazat
  7. Ahoj Ello, tak jsem také dorazila a hned jsem si Tě dala do sledování, takže teď bude lépe a hned vědět o všech novinkách. Přeji příjemné blogování a krásné dny. J

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Elli, vidíš, ani jsi nemusela na svatební cestu a máš taky mimino ;). Já tedy s tím novým blogem pořád trochu zápasím, ale snad se to časem poddá. Tak hezky piš a foť, ať máme co číst a obdivovat u protinožců :)

    OdpovědětVymazat
  9. brabi vsak jsem si rikala uplne to stejne.Ja se tady do toho porad vrtam a doufam ze to cele nesmazu.Dekuji za navstevu.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak dnes mohu zde napsat VÍTEJ ELIŠKO V NOVÉM BLOGOVÁNÍ. Ne a ne sem dát komentík a nyní ano jde!!! Sláva. Fukčarinka

    OdpovědětVymazat
  11. Mrusko dekuji za dalsi privitani.

    OdpovědětVymazat
  12. Má to velkou výhodu, že to má prohlížeč, u minulého blogu mně, nevím jestli i těm ostatním, nešli fotky zvětšit, tady to jde a fotky krásně rozkvetli, jsou i kvalitnější, jistě, až si zvykneš budeš vidět, přednosti i zápory, pokud budou, nevím jak to funguje, ale přeji ti, aby to bylo bez problémů a zábava. Zdravím tě Eliško. Anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Promiň Eliško, chyby ty já umím nacvakat nejlépe na světě. Anna

      Vymazat
  13. Tak ta posana, jsem také já, ale někde jinde. Tak teď vím, kde jsem, a tady budu mít problémy, myslím, všude na tomto blogu je mám. Zdravím Eliško Annapos

    OdpovědětVymazat
  14. Anicko tak to jsem rada ze jsi to o tech fotkach napsala ja jsem to ani nevedela ,zase jsem o malinko chytrejsi hi hi hi.

    OdpovědětVymazat