9/22/2012

Floriade

Dnes jsem se byla podivat na jarni kvetinove vystave v Canberra, byl krasny teply den a je jen skoda ze se neda vyfotit vune.Vsechno bylo tak krasne vonave a vesele,hudba hrala a take se tancovalo .Male holcicky v Madarskych krojich ucarovaly vsechny divaky .Tak tady je mala ukazka dnesniho dne.

Today i went to see Spring Floriade in Canberra , it was beautiful and warm day,pity you can't photograph the sweet fragrance of flowers.Everything was beautifully perfumed and happy, music was playing and there was dancing to. Small girls in Hungarian costumes steal the show, here is small part of today.



 
 


 

18 komentářů:

  1. Ahoj Eliško,to je nádhera ,tolik tulipánů.Malý koník je úžasný.

    OdpovědětVymazat
  2. Aj keď viem, že nás možno čaká pekná farebná jeseň, pri pozeraní tvojich fotografií by som už chcela mať jar :-)
    V Austrálii je asi vidieť folklór z celej Európy. Predpokladám, že tých Európanov tam žije dosť. Dievčatká v maďarských krojoch sú naozaj roztomilé.

    OdpovědětVymazat
  3. Ello moc zdravím s nastupujícím jarem. Já už vím, co bych chtěla v příštím životě. Mít dva domy. Jeden tady a druhý u protinožců. A vždycky bych žila půl roku tam a pak zase na druhé straně. Já už se na zimu nějak vůbec netěším. A tobě v skrytu duše tiše závidím.

    OdpovědětVymazat
  4. To je krása, jak se u vás příroda probouzí. A u nás se naopak chystá ke spánku.
    Krásné dníky ti přeji, Elli.:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Elli,ta záplava pestrých květin, to je pohádka. U nás se zahrádka chystá pomalu spát. Květinky odkvétají a na zahradě je pořád co dělat. Sklízíme úrodu, zavařujeme, už pomalu ani nevíme co s tím vším, co jsme od jara vypěstovali. .....

    OdpovědětVymazat
  6. Fukčarinka - Eliško muselo to být nádherné, jen co je pravda. A ta vůně, máš pravdu. My dnes, tedy od soboty měli na hlídání Ondráška až do dneška do neděle večera. No co ti budu líčit, radost i starost, ale oba jsme zvládli vše na 1*** a ještě i vernisáž. Moc zdravím, u nás je sice slunečno, ale již dosti chladno.

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Elle, foto květin je úúúúžasné, nádherné. Podzim a zimu mám ráda, ale jaro víc. Barvy květů jsou neodolatelné.
    Elle, hezké a veselé jarní dny. Jarmila

    OdpovědětVymazat
  8. Taky by se mi líbilo žít jenom v teple, jak píše Eliza. Teď je tady takové vlezlé chladno, cítím všechny klouby. Už teď se těším na příští jaro :) Měli jste krásný den, bylo veselo a radost, tak to má být.

    OdpovědětVymazat
  9. Hi Ella,

    What a gorgeous day to enjoy Floriade. You have so many lovely photos and mosaics. I bet the dancing was spectacular!

    OdpovědětVymazat
  10. Tulipány, jsou jarní kytička, na ty my si musíme pár měsíců počkat. Před tím, nás ještě čeká zima. Zatím, je ale i u nás stále zeleno a tento týden má být i teplo a slunečno. Měj se hezky a užívej si příchodu jara. ;-))

    OdpovědětVymazat
  11. Hello Ella, I am back :)) Just took a long time off blogging and enjoyed the short summer we have :)) Beautiful pictures, the flowers are amazing and the girls so cute! Have a great day,Monika.

    OdpovědětVymazat
  12. Milá Elli. Máš tady moc hezké pokoukaníčko. Krásně vám to tam kvete a my si musíme ještě tolik měsíců počkat. Jsem si říkala, jestli je to, to jaro, co už tady u nás bylo, nebo to, co teprve bude... :-))

    OdpovědětVymazat
  13. Než u nás budou takhle krásné kvést tulipány bude ještě dlouho trvat. Nejdřív bude zima,na kterou se vůbec netěším. Pro mě by mohla být tak na Vánoce a pak už zase hezkx sluníčkově a kytičkově. Tak si tu krásu hezky užívej.

    OdpovědětVymazat
  14. So much colour, lovely pictures :-)The Hungarian girls are so sweet.

    OdpovědětVymazat
  15. Che meraviglia!!!!! Bellissimi fiori e colori splendidi, è un vero piacere per gli occhi
    Baci
    Emi

    OdpovědětVymazat
  16. To jsou nádherné květy a barvy, Elli! Úžasná pastva pro oči ... a ta vůně, hmmmmmm! Prožila jsi na výstavě krásný den. Holčičky v krojích jsou kouzelné.
    U nás jsou momentálně docela pěkné podzimní dny, ale bojím se, že už dlouho nepotrvají.
    Užívej si jara a měj se krásně. S pozdravem Hanka

    OdpovědětVymazat
  17. To je barev!!! A tu vuni si snad umim predstavit, vzdyt jaro je uzasne vonave :). Ohrivejte se na prvnim slunicku, cmuchejte kolem sebe a snad se zase brzy podivam na dalsi krasne obrazky! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Někdo říká, že podzim nemá rád, já ho miluji, pro jeho krásné barvy, ze stejného důvodu mám ráda jaro. Je to jako v pohádce o dvanácti měsíčkách, za chvíli k nám dovezou vaše Australské jahody, jak se ten svět zmenšil, není to úžasné Eliško?

    OdpovědětVymazat