10/28/2012

Co kvete

Kdyz jsem dneska cetla nektere vase blogy tak jsem nemohla verit ze uz u vas napadl snih ,je to dost brzy. No mozna ze ty vanoce budou opravdu bile a mi to zase po mnoha letech uvidime.
Jestly nekdo z vas ma zajem tak na blogu   http://66jana.blogspot.com   bude vanocni vymena ,jestli se z vas nekdo chce pripojit tak Jana bude urcite rada..
Aby vam nebyla takova zima tak tady davam par fotek co u nas kvete










Prvni tri jsou Camellia dalsi tri jsou Waratah .Jehnata uz pekne skotaci , psi se radi chodi brouzdat v rybniku a uz take zacina litat plno vazek.Dnes rano jsme sice mely zase namrazu a mlhu ale po devate se ukazalo slunce a udelalo se teplo.Dekuji vam vsem za vase mile  komentare k minulemu clanku.



 

25 komentářů:

  1. Eliško, ty kytičky jsou krásné, i skotačící jehňata. Důvod, proč člověk přežívá zimu je těšení se na tuhle krásu. Ty ses dočkala a my tak za půl roku :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Eliško,máte to u vás krásně rozkvetlé,závidím.Hezkou neděli.

    OdpovědětVymazat
  3. Ello moc zdravím, a jak vidíš, tak už jsme si to vyměnily. U nás před oknama bílo, a ty máš zatím nádherné kamelie. Ty poznám, ale ty druhé ne. Krásné jaro přeji.
    PS U nás je to hodně mokré, takže to bude zítra dole, ale na silnicích už bylo hodně karambolů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elisko ty Waratah jsou Australske ,maji radi teplo a tak je mam na verande v kvetinacich aby je mraz uplne nespalil.

      Vymazat
  4. Fukčarinka - Eliško máš pravdu, k nám ten sníh přišel nezvykle brzo. Na dvorku už děti postavily pět sněhuláků.
    Kamélie jsou moc krásné, avšak u nás je pěstovat venku nevím, nevím. Choulostivé jsou a náročné i prý na pěstování doma. Tu druhou kytičku mám zobrazenou na hrníčcích od vás.
    Tak snad ty vánoce prožijete v Česku opravdu bílé a my dvě se budem vozit na sáňkách z kopce dolů a nebo na bobech. No nesměj se já na nich jezdila o sto šest s vnukama.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marusko ja doufam ze bude snih a pujdeme sankovat .

      Vymazat
  5. Máš pravdu Elli, trochu předčasné to je, já jen doufám, že to nebude mít dlouhé trvání, můj muž by musel vyházet cestu pro auto, dlouhou dvě stě metrů, jsme zapadlí jako vlastenci. Ty Camelie, ty již dlouho toužím vidět rozkvetlé, vždy se mě na nich udělá spoustu poupátek, dlouho nerozkvétají, až nakonec spadnou, a je po kráse. To by jsi mě mohla poradit, čím to asi bude? Zdravím tě Eliško. Anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anicko tak cistit cestu dveste metru dlouhou by se mi take nejak nezamlouvalo. Camellie jsou hodne choulostive na pozdni mrazy, ja take nektere roky nemam zadne kvety protoze poupata zhnednou a spadnou jako u tebe.

      Vymazat
  6. U vás to nádherně kvete, Elli, máš krásné kytky, obzvlášť kamelie se mi líbí, mají takové něžné květy. Chválím tvoje snímky, všechno jsi nafotila moc hezky, vážka se ti povedla přímo skvěle!
    První sníh u nás napadl opravdu hodně brzy, klidně mohl počkat až na vánoce, ty zase budou určitě na blátě!
    Zdravím tě a přeji báječné jaro! :-) Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko dekuji za pochvalu.Doufam ze ten snih na vanoce bude.

      Vymazat
  7. Kamélie jsou krásné!!!! A pohled na rozdováděná jehňata mi vykouzlil úsměv na tváři. Jsou moc roztomilá. :)

    Přeji krásné slunečné dny a budu se těšit na další obrázky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Misho jsem rada ze se ti libi,divat se na jehnata jak skotaci je velka zabava ,jsou jak deti.

      Vymazat
  8. Ello, jj, první sníh se nám ukázal hodně brzy...no snad se zas někam ještě uklidí a dá ještě pár týdnů pokoj, mě by stačil tak týden před vánoci a aby vydržel do Tří králů a pak už se zas oteplit:-). Krásně vám to kvete, užíváte si nádherné jaro:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petro on ten snih bude zachvilku pryc ale doufam ze na vanoce opravdu prijde.

      Vymazat
  9. Elli, ty kamélie jsou úžasné a i ty další kytičky taky. A na jaro se já osobně těším už moc, škoda, že nás tady teprve čeká ta hnusná zima. No, co se dá dělat, ale pro mě by mohlo být jen období tak od dubna do září a pak by se mohlo začít zase oteplovat :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko ja uz si rikam ze to jaro nejak rychle utika.Ja bych zimu take nemusela ale nevim proc si stezuji protoze nase zima proti vasi nic neni.

      Vymazat
  10. Ty camellie jsou krasne, ale waratah? to vidim poprve - uzasne kvety :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Elli, máte fakt krásné jaro!
    Měj se hezky a užívej sluníčka!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Elli, kamelie znam ale waratah vidim porve, jsou uzasne! Uzuvejte si hezkeho pocasi, u nas sice nesnezi ale z podzimem prisel dest. Zdravim, Monika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moniko na ty kvety waratah jsem cekala tri roky ale konecne jsem se dockala ,oni nemaji radi mraz a tak je mam na verande v kvetinacich.

      Vymazat
  13. Krásný den, Elli! Obdivuji nádherné květy kamelií a pro nás exotické waratah! Jaro je u Vás v plném proudu, no prostě krása! Maru

    OdpovědětVymazat