10/17/2012

Zase Jaro- Spring again

Aby tady nebyla takova zima tak sem dam par fotek z dalsi Tulipanove zahrady kterou jsem navstivila.

Few photos from another Tulip garden that i visited.





 

15 komentářů:

  1. Jak já ti to jaro závidím! Ale podzim je knám zatím milosrdný a na víkend hlásí dokonce přes dvacet stupňů, tak se ještě snad trošičku ohřejeme :)
    Ta tulipánová zahrada musí být překrásná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Blogování je zvláštní věc, před návštěvou na tvém blogu, jsem si přečetla velice ošklivý článek, kde někdo obhajoval válku, udělalo se mě úplně špatně, a když jsem přišla k tobě, vidím, že svět je tak krásný, a vše je v pořádku. Děkuji ti za ten klid, i pohodu. Anna

    OdpovědětVymazat
  3. Já také cítím odtud klid v duši. Stále mi to hlava nebere. že teď může mít někdo jaro před sebou, ale snad se s tím jednou ( možná) smířím. Ale jak už píše Vlasta, koukám z okna, je 17.říjen, po sedmé hodině ranní a venku svítí nádherně slunce, zahrada má stále spíše zelenou barvu, nežli tu opravdu podzimní, a dnes hlásá počasí na krátký rukáv. No nádhera.

    OdpovědětVymazat
  4. This is one amazing tulip garden! You already have me wishing for spring!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné tulipánky, takové dubnové jaro na mě z nich dýchlo ;) Člověk by neměl stále brblat, tak se snažím a začínám se těšit na Vánoce. Mám už asi 10 dárečků, dnes jsem nakoupila v akci mletý cukr a máslo (do ledničky). Loni jsem si slibovala, že zkusím nadrátkovat zlaté zvonky, tak bych měla pohnout kostrou, uteče to jako voda. A po Vánocích docela za chvilku bude jaro u nás a kdo ví, možná se i té vnučky dočkám ;)

    OdpovědětVymazat
  6. hmmmm, jéje..To je krásy najednou. A to teplo, které z fotek sálá...Děkuju moc za tyto nádherné snímky. Sice je zatím pořád ještě docela hezký podzim, ale jaro je jaro. Příroda po probuzení, šťavnatá, čerstvá, svěží...Podzim uspává a táhne pod peřinu, přivřít oči, v rukou držet hrnek s horkým čajem a snít o jaru..... :)

    OdpovědětVymazat
  7. Elli,jak já ti závidím jaro,to si nedovedeš představit.No zatím to tady nevypadá,nějak moc chladně,ale ono to přijde.Ty tulipánky jsou moc krásný a vůbec máš nyní hezký blogový kabátek.No jo,nový důl otevřou,nedá se nic dělat,lidi chtějí práci.

    OdpovědětVymazat
  8. Fukčarinka - prima u vás jaro, u nás podzim. Ať je to jak chce obě tyto části roku hýří krásnými barvami. Záhony s tulipány jsou nádherné. Přeji pohodové dny u nás je slunné počasí, zítra jdu opět si sednout do volební komise. Senátní volby u nás pokračují pátek a sobotu. V neděli hurá do přírody, má být ještě krásně. Eli moc zdravím a jdu na kutě, zase nocuji.

    OdpovědětVymazat
  9. To jsou barvicky! Tolik krasnych tulipanu pohromade :-)

    OdpovědětVymazat
  10. inwenaso, - zatím co my se tady chystáme na zimu, u vás rozkvétá krásné jaro. Tulipány miloval můj Pepa, mívali jsme jich na zahradě skutečně mnoho, asi je v zemi požraly myši, ale už jsem se loni polepšila a nějaké ty cibulky zas nakupila. Krásné jaro přeji, moc

    OdpovědětVymazat
  11. Elli, to je nadhera! U nas je to take prekrasne barevne ale v uplne jinych odstinech, ty me davas, zima jeste nezacala a do jara daleko :))) Moc zdravim, Monika.

    OdpovědětVymazat
  12. Elli, to je krása, tolik tulipánů pohromadě a těch barev. My jsme přijeli z chalupy, byli jsme zazimovávat. Raději bych ale už měla jaro, podzim, i když je hezky, nemám ráda a zimu už vůbec ne. Elli přeju hezké dny.

    OdpovědětVymazat
  13. Ello, užívejte si krásného jara, za chvíli se přehoupne, vánoce oslavíte v létě a zas bude u vás podzim a nám se to tu bude jarnit:-). Krásné fotky, tulipány miluju!

    OdpovědětVymazat
  14. U nás podzim doslova hýří barvami, Elli, ovšem jarní barvy jsou mnohem pestřejší. Na tvých krásných fotkách vidím, na co se můžeme těšit, i když já mám podzim moc ráda.
    Elli, zdravím tě a přeji nádherné jarní dny! :-) Hanka

    OdpovědětVymazat
  15. Nádherné zahrady. Jaro jako ze žurnálu. U nás napadl první sníh.

    OdpovědětVymazat