11/16/2012

Zase ze zahrady

Ted to asi budu stridat ,zahrada ,bush ne nebudu ale uz ale zacinaji kvect ruze tak to sem musim dat.




 
A take jine kvetiny ktere mi delaji radost.

 

 
Tady ta tasticka se moc libila jedne vnucce tak jsem ji pro ni usila.

Zitra uz musim domalovat pradelnu aby uz konecne byla dodelana.Preji vam vsem pohodove dny a doufam ze  jeste i teple pocasi.
 

27 komentářů:

  1. Však my se už, Eliško, na tvé krásné růže těšíme. V té listopadové šedi je to takové krásné pohlazení. Tak jen foť.
    Taška se ti moc povedla, je šik.
    A otázka na závěr, maluješ prádelnu nebo přádelnu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vladko dekuji ,ted dokoncuji pradelnu kde se pere ani me nenapadlo ze kdyz se prida hacek a carka tak je to zase jina mistnost,ted dodelavam okolo okna ,dveri a rohovky kolem stropu a jde to pomalu.Svuj pokojik uz take mam ale ten budu malovat az pristi rok,mam plno rozdelanych veci a tak je nejdriv musim dodelat.

      Vymazat
  2. Jojo, krása, dneska tady u nás hnus...mlha,pochmurno...prostě listopad...Jak jste si zvykala na ten "otočený" svět ? Nebo to přišlo samo? Taška je moc pěkná, barvy podle mého gusta...Hezký den Milada Milky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milky cim vic od vas vsech ctu o tom pocasi tak zacinam mit strach jake to bude u vas na vanoce az tam budeme.Prosim nevykat,na teplo na vanoce jsme si zvykly dobre ale neni to ta prava vanocni nalada,pro lidi tady jsou vanoce spis dovolena .

      Vymazat
  3. Ello, to je jarní nádhera!!! Závidím a mrznu, s bolením v krku a nějakou virozou na krku...

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné kytičky, krásné fotečky. Neboj se Eliško, až na vánoce přijedeš, bude sněhu po kolena, na temném nebi budou třpytící se hvězdy a zvony budou zvonit na půlnoční. Krásný víkend Elli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anicko dekuji.Doufam ze mas s tim snehem pravdu a nejaky bude v Moste ho nikdy moc nebyva , manzelovi jsem uz predem nahlasila ze jdeme na pulnocni.

      Vymazat
  5. Krásné kytičky. A taška se ti náááramně povedla. Určitě se vnučce moc líbila, že?
    Vánoce v létě, to si ani nedovedu představit. Ale až sem na Vánoce dorazíš a mrazík ti tváře do růžova obarví, určitě ti srdíčko rodná domovina pohladí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oli dekuji ,vnucka mela opravdu radost.Vanoc v lete nejsou spatne , radi si zase vyskousime ty v zime ale na co se netesim ze bude brzy tma ,asi budeme hodne odpocivat a koukat na televizi.

      Vymazat
  6. Fukčarinka - Eli my se byli dnes pokochat přírodou v Beskydech. Víš, že jsem tam našla dvě kvetoucí sedmikrásky a pak ještě jedno malé žluté kvítečko, no jo v listopadu. Tobě to teda kvete jen co je pravda, máš krásné růže.
    Taška se ti povedla. Jo a už mám přestěhovanou sedačku v obýváku a ten koš s větví je zlikvidovám. Cesta do lůžka bude pro vás bez překážek. Tak už jen tzen sníh aby byl, ovšem přiměřeně. Už se balíte?

    OdpovědětVymazat
  7. Elli, když tak sleduju co všechno stíháš udělat kromě práce na domě, zahradě, kolem ovcí a rodiny, tak se zrovna nenudíš ;) Doufám, že vnučka měla radost. Růžičky jsou krásné. Nám teď rozkvétají vanoční kaktusy místo růží, je to tak spravedlivé :)

    OdpovědětVymazat
  8. Elli, páni. Dopoledne jsme shrabali asi poslední spadlé listí...a ty, růže! A jaké a ty kosatce, to je krása!
    Taška se ti moc povedla!
    Měj se krásně, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Elli, taštička je skvostná, moc se ti povedla. Vnučka měla určitě velkou radost. Růže i ostatní kytičky ti krásně kvetou. I když jsme tuhle byli na procházce a v předzahrádce jim taky ještě květly růžičky. Zatím je tady poměrně teplo, teda na tuhle dobu, tak se jim ještě dařilo. Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  10. Ello, teda u vas je krasne - ty kvetiny. U nas uz je nekolik dni jen sedo, br. Tve fotky krasne zahreji u srdicka, uz ted se tesim na leto. A kabelka je moc povedena. Mej hezky den, Katerina

    OdpovědětVymazat
  11. Krasne kvety, potesi :-) A hezka tasticka.

    OdpovědětVymazat
  12. O teplém počasí už se u nás nedá mluvit. Klidně bych brala i větší chladno, ale to, co máme teď je hnus fialový. Je zataženo inverzní oblačností a teď se dívám na teploměr a máme 7,8°C. Takže se pokochám tvými krásnými snímečky a budu se těšit až pokvetou květiny i u nás.

    OdpovědětVymazat
  13. Herdek! Když se podívám z okna, bere mě šlak. Ráno sedám na kolo a šlapu do Austrálie!

    OdpovědětVymazat
  14. I když je listopad, máme relativně teplo. Dnes jsem na vycházce viděla sedmikrásky a pampelišky. Ani ptáčky zatím ještě nepřikrmuji. Ale přece jen to je podzimní a ze tvých snímečků dýchá teploučko.:-)

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné kytičky a nádherná taška. Asi se přidám k Lucce345 na kolo:-)

    OdpovědětVymazat
  16. Elli, kvetiny mas opravdu nadherne, je to krase videt, jak se jim dari. Ja jsem si letos namnozila ruze od dcery a kamaradu ale jsou to takove ty odrudy co vypadaji jako sipkove i kdyz jsou ruzne barevne. Velkym ruzim se u nas moc nedari, napada je plisen:( Tasticka se ti moc povedla, vybrala jsi hezke latky a maslicka to jeste podtrhla! Mej se krasne, Monika.

    OdpovědětVymazat
  17. Lovely photos -I don't know where you are living - maybe in Tchechia??? I can gues a little your language but not very well. I understand Croatian.
    Have a nice dayy.

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Elli, moc díky za krásné foto kytek, tak to u nás bude vypadat jen za pět měsíců! Ale taky se dočkáme, všichni si musíme odpočinout.
    Mimo jiné: předávám Ti štafetu s jedenáctkou. :o) Více u mně.
    Prima večer,
    J.=)

    OdpovědětVymazat
  19. Krásné kytičky! Taštička se povedla!:-)

    OdpovědětVymazat
  20. inenaso, - nádherné růže, když pomyslím, že nám slibují příští týden mrázy a sníh tak malinko závidím.

    OdpovědětVymazat
  21. Ahojky Elli. Ta fialová růžička mi zavoněla i přes monitor..:-D U nás je deštivo a nad nulou.Už začínáme dávat sýkorkám lůj.Možná je ještě brzo,ale už si pochutnávají.Hezký den přeji..Dáša

    OdpovědětVymazat
  22. Svoji zahradu můžeš fotit pořád, Elli, na tvoje krásné kytky je radost pohledět.
    Taštička se mi líbí, je pěkně zkombinovaná.

    OdpovědětVymazat