12/27/2012

Dnesni prochazka

Konecne se zvedla mlha a ukazalo se trochu slunicka ktere nam tady moc chybi a tak jsme se sli projit.Pokazde kdyz tady jsme tak se vydame na hrad Hnevin je od tamtud videt hodne daleko kdyz je dobre pocasi.

 
Hrad z predu a ze zadu.

 
Pohled na presunuty kostel a dole v levo kostelik staveny bez hrebiku.

 
V dali je Ceske Stredohori.

 
Dekuji  vam vsem za prani a hezke komentare.
 

17 komentářů:

  1. Fukčarinka - Krátím si čas do našeho setkání Eliško a tak koukám co kde nového. Sluníčko nás dnes probudilo, bylo vidět i krásně Lysou horu. Ovšem po 12h bylo venku boží dopuštění. To se asi všichni čerti ženili. Pršelo, fučel vítr,pak se vše mávnutím proutku uklidnilo. Procházku jste si udělali hezkou a snad i u nás bude dobře a na co se dívat.

    OdpovědětVymazat
  2. Elli, to je krásná procházka a krásný hrad. Jsem ostuda, tenhle hrad vůbec neznám! Pro nás je na jednodenní cestu moc daleko. Pořídila jsi moc hezké fotky.
    Zdravím tě a přeji tobě i tvé rodině všechno nejlepší do nového roku! :-) Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Ahpj Ellinko,přeji Tobě a celé Tvé rodině,aby ten Nový rok 2013 byl pro vás šťastný a dobrý.Děkuji za hezké fotky ahoj Libuše

    OdpovědětVymazat
  4. Elli, přeju tobě i celé tvé rodině v novém roce jen to nejlepší, hodně zdraví a štěstí.

    OdpovědětVymazat
  5. Pamatuji si ten kraj i bez těch dolů, krabiček paneláků, Černý svět uhlí a Bělé, ve které místo vody tekla kolomaz, je u nás teď ale krásně, barevno a čisto, že Elli. České středohoří je můj rodný a milovaný kraj a v Mostě jsem se narodila. Přeji ti hezký pobyt tady doma, hodně štěstí, zdraví a lásky, tobě i celé tvé rodině. Anna

    OdpovědětVymazat
  6. Elli,přeji,nejenom Tobě,ale celé rodince krásný nový rok.
    Jejda a ty fotečky,jako bych to tady znala?
    Ještě malinko na poslední fotce jsi měla jít doprava a tam bydlím.Měj se hezky a doufám,že se ti tady líbilo.Miluš

    OdpovědětVymazat
  7. Elli,bydlím v 317,vedle Neprakťáku,asi jsme na sebe i koukaly,tak příště.papa

    OdpovědětVymazat
  8. To je krása...a ty náhody-když čtu u tebe komentáře, to je paráda...máš u mě pozdrav...

    OdpovědětVymazat
  9. Tak nějak nevím, kde teda jste ? Tady nebo tam ? Ale to je jedno, že. Chtěla jsem popřát do nového roku všechno nejlepší, hlavně zdraví...to je nejvíc potřeba, ať tady nebo tam...Tady je hnusně, v Ústí/Labem leje a leje, mraky se honí, spíše duben...ale studí to víc, to ten vítr. Tam je určitě líp, máte léto, ach jo....Brzy zase čekáme na njaké novinky.... od tady nebo od tam...Milada

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Elli, koukam, ze si uzivate krasy cech :) Preji dodatecne vse nejlepsi do noveho roku,at se vam splni vsechna prani a hlavne hodne zdravi a pohody, Monika.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Eli. Tak my jsme se vrázili ze severu Čech, kde jsme pobývali od Silvestra. V sobotu a neděli bylo už hodně hnusně, vítr, déšť, prostě nevlídno. Říkala jsem si , že sis asi nevybrala tu pravou dobu na pobyt zde. Ale co vše je to proti tomu, co teď slyším že je tam u Vás v Austrálii. To asi i toto hnusné počasí bylo krásné. Tak ať se vám vyhne jakékoliv nebezpečí a jste v pořádku a v klidu zase doma tam.

    OdpovědětVymazat
  12. Fukčarinka - Vzkaz od Elli domů doletěli v pořádku, nyní nemá signál a oprava bude trvat asi tak 4 - 8 týdnů. Tímto zdravím její příznivce a společně s vámi se budu těšit na Eliščiny reportáže. Moc zdravím a přeji do Austrálie brzký signál, bouřky jemnější, teploty nižší a hlavně brzké navrácení Elišky k nám na naše blogy.

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den, dneska jsem sem musela, když jsem viděla ty hrůzy TAM...Doufám,že Vám a vaší farmě se to vyhne , všichni budete OK a zase se nám ozveš. Chybíš mi ty a tvoje rodinka pracovitá, zvířátka, brouci,ptáci, tvoje růže, výlety, ovečky,práce,radosti,starosti i klid.....Milada

    OdpovědětVymazat
  14. Mám velkou starost, vím že jsi ke mně nakoukla, jen nevím co konkrétního se u vás stalo, věřím Elli, že nad vámi Bůh držel ochrannou ruku, že se brzy ozveš, a vše bude v pořádku a budete zdraví.

    OdpovědětVymazat
  15. Aj ja sem chodím nakúkať, že čo sa stalo, že si sa na tak dlho odmlčala. Spomenula som si na teba, keď som videla v telke zábery z NSW a dúfala som, že je vaše obydlie niekde v kopcoch. Tak sa mi to aspoň z tých tvojich fotografií zdá. Až teraz som si všimla odkaz, ktorý tu zanechala tvoja priateľka.

    OdpovědětVymazat
  16. Fukčarinka - stále tu nakukuji a nic. Ella prozatím nemá spojení, pilně mě telefonuje a všechny zdraví. Pomalu u nich začne podzim a určitě se nám brzo ozve.

    OdpovědětVymazat
  17. Taky zdravím Elli a těším se na komentáře od klokanů..:-D
    Držím palce,ať se vše povede..
    Daška

    OdpovědětVymazat