12/14/2012

Vesele Vanoce

Tak se s vami moje mile  blogove kamaradky pro letosni rok loucim .Zitra vyrazime do Sydney a v nedeli letime k vam do Cech .Zacala jem balit a zjistila ze nemam pradne obleceni na vase podminky  tak na sebe budu muset dat hodne vrstev.

Preji vam vsem Stastne a Vesele Vanoce a jen vsechno dobre do Noveho Roku

 

16 komentářů:

  1. tak milá Ello přibal pořádný zimní hubertus a sněhule šťastnou cestu příjemný pobyt a taky tobě šťastné a veselé a hodně štěstí a zdraví v novém roce

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Ellenko, přeji klidné balení a pohodové cestování. A také šťastné a veselé vánoční svátky v radosti a ve zdraví Nový rok. Těším na tebe Elli v lednu. Jarmila

    OdpovědětVymazat
  3. Šťastné a veselé Vianoce aj Tebe prajem, zároveň šťastnú cestu. A len tak mimochodom... veď internet funguje aj v Čechách :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné vánoce u nás! Pozor na mrazy! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Elli, přeju pohodové cestování a kouzelné Vánoce! Těším se na další setkání v roce 2013!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Přeji krásnou dovolenou,šťastnou cestu,hezké vánoční svátky a hodně zdraví a štěstí v Novém roce.

    OdpovědětVymazat
  7. Fukčarunka - Eliško přeji bezpečný let.

    OdpovědětVymazat
  8. Už ťa asi doma nezastihnem, tak si to nájdeš po návrate, prípadne na českom území. Prajem príjemnú dovolenku, krásne strávené vianočné sviatky a v novom roku veľa šťastia a zdravia. Daniela

    OdpovědětVymazat
  9. Ello, tak šťastnou a pokud možno rychle utíkající cestu a příjemný pobyt tady u nás:-). Po vánocích se budete rádi zas utíkat k vám na opačnou stranu zeměkoule pěkně do teplíčka a léta:-). Prožijte šťastné a požehnané svátky v domovině a do nového roku jen to nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  10. Česko? To ti nezávidím ale přeji, ať se ti tam, ( TEDY TADY ) moc a moc líbí, užij si krásné České vánoce a veselého Silvestra.
    Ten stromek je kouzelný. Šťastnou, rychlou a pohodovou cestu. Anna

    OdpovědětVymazat
  11. Šťastnou cestu a pěkné prožití svátků u nás...

    OdpovědětVymazat
  12. Ello, stasnou cestu a prijemny pobyt v Cechach. At vam cesta rychle utika a vy si v tech ceskych krajich krasne odpocinete. Katerina

    OdpovědětVymazat
  13. inenaso, - I já přeji šťastnou cestu a nádherně prožité vánoce tady u nás.

    OdpovědětVymazat
  14. Elli, už jsi jistě poznala, že před tebou ta pravá zima se sněhem a mrazem kamsi utekla, ale stejně je to asi u nás, oproti Austrálii, pro tebe a manžela trochu studené. :-) Přeji ti hezký pobyt a pěkné Vánoce ve staré vlasti. ;-))

    OdpovědětVymazat
  15. I tobě Elli krásné a pohodové Vánoce v rodných studených končinách. Těším se na vyprávění, až se vrátíš.

    OdpovědětVymazat
  16. Jsem ráda že jste do Česka v pořádku dojeli. Tak jenom se tady z toho nezblázni, užívej si jenom to kladné a špatné zprávy házej za hlavu.

    OdpovědětVymazat