12/08/2012

Od vseho trochu

Jako vsude jsou pripravy na vanoce v plnem proudu a i kdyz tady nebudem tak jsem pro deti a vnoucata upekla jejich nejoblibenejsi slepovana susenky.

 
Jeste jsem si stihla uhackovat jednu decku a andilka.


 
Take se mi podarilo najit dalsi Orchideje.

 


 
Preji vam vsem hezky vikend .

 




 

8 komentářů:

  1. Já prostě nevycházím z údivu, kde na to všechno bereš čas. Dečka je moc hezká, dokonce i s kytkama ;) Ty modré orchideje mne překvapují, ještě jsem v této barvě neviděla, nádhera. Cukroví jistě rodina s chutí slupne a vzpomene si na tebe, abys už přijela a upekla další. Nevím, kdy odjíždíte, každopádně si ten oddech velice užij, šťastnou cestu a návrat přeji.

    OdpovědětVymazat
  2. Máš bezva pracovní plochu na přípravu cukroví, Elli. Já mám malou kuchyňku a na lince místa jen asi metr. Vykrájené sušenky vypadají moc hezky.
    Orchideje jsou zajímavé, takové jsem ještě neviděla. Ono jich je spousta druhů, člověk nemůže znát všechny.
    Dečka je nádherná, máš ji pěkně barevně sladěnou a vzorek je takový jemný. Andílek se mi taky líbí.
    Jsi moc šikovná a pracovitá, Elli, musím tě obdivovat.
    Zdravím tě, přeji krásný předvánoční čas a děkuji za komentáře u mě. :-) Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Ello, moc krásné. Máš parádně nafocené to cukroví - to je plocha panečku! Andílek i dečka jsou moc pěkné a venkovní kvetoucí příroda mi dnes, kdy tu máme -11stupňů, přijde naprosto neuvěřitelná:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj do té dálky.U nás ráno bylo -17st brrrr,ale příroda je krásná.Námraza na stromech a jehličky -hvězdičky mrazu na větvičkách jsou úžasné..
    Tvé orchideje jsou hezoučké a dýchlo na mne léto.A vánoční cukroví v létě..:-D máš je hezké a uklizenoooo!!!Já peču,šiju a vařím a nevím,co dříve..Ale užívám si..Jestli jedeš na cesty,tak ti přeji dobrý dojezd a hezké svátky.

    OdpovědětVymazat
  5. Fukčarinka - Eliško jak vidno připravuješ cukroví tak jako my. Rozdíl je pouze v počasí. Jak víš mrzne u nás jen co je pravda, sněhu pomálo, ale na vánoční naladění stačí.Dečka je moc hezká a anděl také.Fotky z přírody též, tak jako ostatní ani já jsem modrou orchidej neviděla. Jak přiletíte k mamince tak se ozvěte, ani nepíši, že se těším na shledání. To se prý moc těšit nemá a pak je vše OK. Moc zdravím a přeji bezpečnou cestu.

    OdpovědětVymazat
  6. První snímek, vypadá tak trochu jako všechny blogy teď u nás v Česku, i dečka a andílek ještě nic nenapovídají, ale další fotky jasně ukazují, jak je u vás v Astrálii krásné teplo. U nás mrzne jen praští a na rozdíl od Fukčárinky musím říct, že máme i spustu sněhu a dnes navečer začalo chumelit znovu a padá a padá. :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj a zdravím u protinožcú...Aj u nás dnes mrzlo -17 ale
    atmosféra krásna ako ma byť :-). Ty to máš nádherné upečené a uhačkované, fakt kedy to stíhaš...
    Takže tiež neviem kam odchádzaš, ale prajem šťastnú cestu, snaď do Česka však?...

    OdpovědětVymazat
  8. inenaso, - U nás sněží už 24hod v jednom kuse a tam u vás nádherně kvetou orchidejky. Krásné dny adventní přeji.

    OdpovědětVymazat