12/01/2012

Prvni letni den

Dneska nám zacalo léto a posledních par jarních dnu nám dalo vedet co na nás ceka,teploty pres tricet prisli moc rychle.Ruzim se to ale libí.






 
 
 Takhle to tady vypadalo pred par dny nez prisla bourka.

 
Preji vam vsem hezky a hlavne zdravi vikend.
 
 

20 komentářů:

  1. Ach jo, léto... Růže máš stejně krásné, jako loni. Prostě se jim u vás líbí. A tu bouřku nemám ráda a nemusím nikde!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    mockrát zdravím z Brna,dnes šedého a podmračeného.Zatím co u vás všechno nádherně kvete já si tady chystám šálu a čepici a čekám na předvídané sněhové přeháňky.
    Jsem moc ráda,že svět je tak náramně rozmanitý a že se o tom díky Tobě přesvědčuji prakticky v přímém přenosu.
    Přeji hezké dny Libuše.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Elli,jak já ti to léto závidím,hlavně rozkvetlé kytička .Máš nádherné růže.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Elli, nejdřív mě tvůj příspěvek trochu rozhodil ... a pak mi to došlo. Samozřejmě, vždyť u vás je přeci na druhé straně zeměkoule .... u nás právě začíná Advent
    Krásný letně adventní víkend ... Věra

    OdpovědětVymazat
  5. Elli, to vám to jaro nějak rychle uteklo. Dneska nevím, na co bych se dívala dřív. Růže jsou překrásné, ty na 4. a 5. obrázku jsou mé favoritky. A ten papoušek nahoře, to je skvělý snímek. Jsi dobrá fotografka.
    Trošku ti to teplíčko závidím, protože u nás začíná jít do tuhého. Přeji klidnou první adventní neděli.

    OdpovědětVymazat
  6. Jú, začátek léta, nejhezčí počasí. kytičky máš moc hezké. A ptáček nahoře je nádherný snímek!:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Elli,krásně ti kvetou růžičky...a přihrej mi tady trošku teplíčka..:-D U nás začíná advent a má sněžit.Tak uvidíme,co z toho bude. Já dnes mám pyžamový den.Přemohla mne nějaká nemoc,tak ležím a nic nedělám.Chtěla sem péct cukroví a taky vyrobit adventní věnec..
    ahoj Dáša

    OdpovědětVymazat
  8. Fukčarinka - To byl úlek, léto? Vdyť je zima, aha jsem u Elišky, tak fajn. U nás zima hlásí, že bude mínus a sníh. No jo druhá strana světa má léto a krásné růžičky, my dnes rozsvícené stromky na náměstí. Růže jsou moc krásné, jak první tak druhá, ale i ty kaly jsou nádherné. Papoušek na začátku móc hezký, zkrátka a dobře pochvala veliká za fotky, jsou pro nás bomba. Zdravíme vás oba.

    OdpovědětVymazat
  9. Elli, hned bych si to s tebou vyměnila, u nás je okolo nuly a v noci bylo -3, snih zatím není, ale není ani sluníčko.Růžičky krásně kvetou.Mějte se krásně a užívejte sluníčka a teplíčka.

    OdpovědětVymazat
  10. Jé, to je krásy! Já mám v lednici 3 těsta a chystám se je dnes upéct, věnec jsi viděla a tak se tady všichni chystáme k Vánocům,... Je to krása, jak je ten svět různej... Tož ať ta vedra přežijete a šťastnou cestu k nám - už se to blíží, že?

    OdpovědětVymazat
  11. Elli, trochu Vám to teplíčko závidím / tu ošklivou bouřku už vůbec neee.../ - u nás šedivo nevlídno, sněhový poprašek v jižních Čechách... Je to krása - nádherně vše u Vás rozkvetlé, radost pohledět - hned jsem pookřála... Krásnou neděli - první adventní... Maru

    OdpovědětVymazat
  12. Jejda, už?? :) máte tedy horko, to je pravda. 30 stupňů je moc! :) ale, ty květy! Jsou překrásné. A taky se mi moc líbí úvodní papoušková fotka, báječná.

    OdpovědětVymazat
  13. Nádherné fotky, mám léto moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherné fotky a to teplo si ani nedovedu představit...na procházky s Bublinou chodím navlečená i do čepice, kterou jsem snad od dětských let nenosila, krom v extrémní zimě...letos to nějak nezvládám a jsem zmrzlina:-D

    OdpovědětVymazat
  15. Když projíždím své oblíbené blogy, kam patří i tvůj !!, leknu se, kde jsem, první letní den....nojo, je to pravda. Neumím si už představit, že bych nevěděla, KDE se co děje...Teď mám ještě několik dní dceru na stáži v USA a mluvíme spolu takřka denně, kolegyně má syna v australii a totéž, mám mezi oblíbenými blogy holky z kanady,nového zélandu, tebe z místa, kde je léto....hihihi... a jsem ráda, že je to i TADY u nás tak, jak to je....dost mudrování, hezké léto .....Milada

    OdpovědětVymazat
  16. Dekuji vam vsem za vase hezke komentare ,jal jsem psala ze je teplo tak se zase nekam schovalo dneska rano je jenom sedum stupnu a fouka studeny vitr ale snad se to zlepsi.Papousek se byl prizivit u slepic a nejdriv jsem si myslela ze to je ten se zlutou chocholkou a neco se mu sni stalo ale je to Little Corella asi se jen potrebovala posilnit a uz tady neni.Moc se nebala a proto se mi ji podarilo pekne z blizka vyfotit. Cim vic od vas ctu jak tam zima prituhuje tak si rikam a doufam ze z toho naseho teploucka to bude velka zmena.Internet ma opravdu velkou vyhodu v tom ze at jsme kde jsme tak jenom kliknutim jsme uplne nekde jinde a muzeme mit pratele po celem svete.

    OdpovědětVymazat
  17. pááni, vám to tam krásně kvete....
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  18. Nádhera, nádhera, nádhera. To je skok z mrazu do léta. My se choulíme do kulichů a vy padáte vedrem. :-D Až přijedeš na Vánoce, tak se trochu ochladíš. :-D

    OdpovědětVymazat
  19. Jejda léto, Vánoce jsou moc krásné, pokud jsou zasněžené a člověk má doma všechno hotové, napečené, uklízené a až do března může trochu odpočívat. Ale léto, to je moje, zahrádka, teplíčko, kytičky......
    Mějte se moc krásně a toho léta si užívejte, ono se to zase všechno překulí a u vás bude zima...

    OdpovědětVymazat
  20. Růžičky jsou kouzelné, blogspot, je myslím po téhle stránce lepší, že se fotky dají prohlížet v prohlížeči, moc se ti povedli a ten papoušek v záhlaví je nádherný. Přeji ti Elli, krásné adventní dny, neumím si je představit v létě, můj muž mě vyprávěl, jak si v Americe dávají na střechy umělý sníh, aby měli pocit zimy, ale Ježíšek se narodil pod palmami v tropech.

    OdpovědětVymazat