3/01/2013

Dnesni foceni

Dneska se mi konecne podarilo vyfotit Eastern Spinebill ktery mi nechtel nekolik dnu posedet,dneska jsem se k  nemu dostala na dosah ruky a vubec si me nevsimnul asi mel moc velky hlad.



 

Dekuji vam vsem za vase hezke komentare k minulemu prispevku.Dneska u nas zacal podzim a pocasi se take podle toho zachovalo ale ono se urcite zase otepli a slunicka bude jeste hodne, jeste pridam par fotek ruzi .





 
Preji vam vsem hezky vikend ,modrou oblohu a take slunicko.
 
 

16 komentářů:

  1. Elli, fotky jsou uzasne! Diky za info o camera. Ja si myslela, ze budes mit asi Nikon :) Jo, jo dnes prvni podzimni den, taky se nam ochladilo, ale slunicko sviti :) to leto tak rychle uteklo :( mam radeji teplo!

    OdpovědětVymazat
  2. Wou, zase ďalšie nádherné fotky, dík moc...a ružičky, jej na tie sa ja tak veľmi teším u nás asi začína jar, včera sme mali krásne slniečko a po snehu už nieje ani stopa :-)
    Krásny deň prajem.

    OdpovědětVymazat
  3. Teda Elli, hluboká poklona až na zem. To jsou fotky jak do přírodovědného časopisu. Doufám, že si je schováváte pro vnuky. Fotky všech těch ptáčků jsou naprosto úžasné. A ty růže s kapkami rosy! Zachytit takovou krásu je kus umění. Zdraví Maruna P

    OdpovědětVymazat
  4. Z tech fotek dycha tak uzasne cerstvo a vonavo!! Taky se uz tesim na nejake kvetiny, vsak brzy vsechno bude. Opet moc a moc chvalim fotku ptaci, nevim, jak to delas, Elli, mne to vzdycky udela frrrrnk a je po foceni :D.
    Moc zdravim ze Spanel

    OdpovědětVymazat
  5. Parádní fotky Elli, růžičky máš pěkné:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  6. Fukčarinka - nedalo mě to a než půjdu spát řekla jsem si kouknu k Elišce. Druhá a poslední fotka růžičky je moc krásná. Fotky s tím ptáčkem úžasné. Mix fotek, krása. U nás už taky sem tam vykoukne sluníčko, nyní se blížíme do finiše, jaro budeme mít coby dup. Moc zdravím ...

    OdpovědětVymazat
  7. Elli máš moc krásné růžičky a to focení ptáčka - sosáčka je úžasný.Tak přeji taky ještě hodně sluníčka a počasí dnes u nás,hurá svítí sluníčko,ale je ještě trošku mrazivo,okolo -2° jinak je člověk hned veselejší,když vidí sluníčko.Eli,měj se fajn,jdu žehlit- (jejda.tak nějak nemusím,ale nejsou lidi,aby to udělal někdo jiný)

    OdpovědětVymazat
  8. Přidávám se k pochvalám Elli, fotíš dobře! Ty květinky, co na nich ptáček hoduje, jsou to fuchsie? Zajímalo by mne, co mu tak chutná, že se i vyfotit nechal ;) Růže máš krásné, tak jako dřív.

    OdpovědětVymazat
  9. Elli to je krása! Ten ptáček je kouzelný a růže radost pohledět. U nás sice bylo dneska ráno -8, ale ve vzduchu už je konečně cítit jaro :)

    OdpovědětVymazat
  10. Elli to je krása! Ten ptáček je kouzelný a růže radost pohledět. U nás sice bylo dneska ráno -8, ale ve vzduchu už je konečně cítit jaro :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ello, krásné fotky, ty s ptáčkem jsou dokonalé! No vida, u vás už se to pomalu přehoupne k zimě a my se jí (snad) pomalu zbavíme:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Elli, ptáčka se ti podařilo vyfotit perfektně a tvoje růže jsou nádherné.

    OdpovědětVymazat
  13. Wow prekrásne fotky, tá prvá sa mi najviac páči, veľmi vydarená!
    Pekný vikendík

    Zdenka

    OdpovědětVymazat
  14. ty nádherné růže i na dálku voní...

    OdpovědětVymazat
  15. Také cítím tu vůni. Krásné fotky. Nejen z tohoto příspěvku.

    OdpovědětVymazat