4/25/2013

Vcerejsi den

Vcera byl krasny podzimni den slunicko pekne hralo a nase starsi dcera mela narozeniny.Domluvili jsme se ze se sejdeme na polovine cesty oni ze Sydney  my z farmy a udelame si spolecny obed v nasi oblibene vinici.Dcery manzel musel delat coz bylo skoda protoze byl krasny den.Podzim uz je take v plnem proudu a u nas uz byla prvni namraza.


 
                        Slunicko nam pekne svitilo do oci a tak se u toho vsichni pekne sklebime

 
                                          Take jsme se divaly jak se pekne slape vino.

 
                                          Par ptacku si zase nemuzu odpustit .Rosella

 
                                     Tady ten Eastern Yellow Robin si hral na schovavanou.
                
Uz je zase pomalu konec tydne ,nejak to rychle leti.Preji vam vsem hezky vikend.

25 komentářů:

  1. Ahoj Elli, pěknou reportáž jsi připravila:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pekne fotky, krasny den :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Eli, to jsou hezké fotečky i milé povídání, ale hlavně Ti musím pochválit rodinku - moc Vám to všem sluší!!!! Přeji krásné podzimní dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko dekuji,ja vam zase preji krasne jarni dny.

      Vymazat
  4. Tož to je krásné- šlapání vína, setkání i ptáčci. Mějte se hezky

    OdpovědětVymazat
  5. Vam priroda usina, u nas se probouzi. Nedavno jsme to rikali. Nebylo to pred rokem?! Hruza, jak to leti. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Fukčarinka - Eliško odkudpak znám ten vzor na tvé vestě? Ano je na tom svetru co jsi mě přivezla. Měli jste moc hezký výlet a setkání. Dceři přeji zdravíčko a vám všem radost z vnoučat. Každý den ráno si říkám, že ti napíši mail a skutek utek. Fotky papoušků ve volné přírodě jsou pro nás raritou. Dnes bylo u nás teplo jak v létě, trička s krátkým rukávem vystřídaly zimní bundy. Tak takové teplotní skoky zde máme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti je to tak ja vestu a ty svetr, Prani vyridim a s emailem si nedelaj starosti vzdyt mame blog a tak vime kde se co deje.Uzivejte si krasne jarni dny.

      Vymazat
  7. Moc se mě líbilo to setkání na půl cesty, jistě jste si tu oslavu hezky užili, hodně štěstí všem.
    Zajímá mě, jestli jste někdy měli doma ochočeného papouška, mě by to lákalo?

    OdpovědětVymazat
  8. anicko my to tak obcas delame ,vybereme si nejake hezke misto kde se sejdeme.Ochoceneho papouska jsme nikdy nemely ,mozna proto ze jich tady porad okolo lita hodne druhu a porad je vidime.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Elli, docela dlouho jsem tady nebyla a tak jsem si řekla: "jdu se podívat, co tam ti protinožci asi teď zrovna dělají??" Pěknou reportáží jsi mi ukázala rodinku a setkání, ptáček je pěkný, takového u nás neuvidím. Ale zato vidím, jak to utíká, záviděla jsem vám jaro, teď zase na oplátku vy se budete chystat na zimu a my jsme rovnýma nohama skočili do léta....
    Mějte se moc pěkně, přeji pohodový víkend!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kveto dekuji za navstevu,ja sama vim ze se navstevovani a pasni vsude neda zvladnout.U nas uz jsou rano namrazy a ja se ted chodim ohrat k vam.

      Vymazat
  10. MOC MILÉ POVDÁNÍ A HEZKÉ FOTEČKY.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  11. Drahá Elli zase si ma potešila tak s návštevou u mňa na blogu ako aj Tvojími nádhernými fotkami. Ach ako ja rada sem chodím na blog. Je úžasné že máme takú techniku a môžeme sa tak sledovať na tak obrovsku diaľku :-)) Máš nádhernú dcérku a vnúčatka, je krásne že sa tak schádzate.
    Na fotke Ti to sluší, pozdravujem Ťa a prajem krásny jesenny týždeň.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mery dekuji ,internet je opravdu bezva vec ,skaceme z jednoho konce sveta na druhy uplne bez problemu.Kdyz je nam zima tak se jdeme ohrat k vam.

      Vymazat
  12. Ďakujem za návštevu u mňa, len ťa chcem upozorniť, že si dala pod tvoje meno nesprávnu adresu na tvoj blog. Keď som na to klikla, oznámilo mi, že server neexistuje. Teraz som si všimla, že v tomto blogu máš okrem tadyatam ešte aj meno Ella, ktoré tam chýbalo.
    To, že my sa na našich blogoch tešíme konečne z tepla, jari, z kvitnutia stromov a ty nám ukazuješ, ako sa spracováva úroda hrozna, ako pokračuje u vás jeseň, mi príde vždy veľmi zvláštne.
    Stretnutie s rodinkou ste si určite náležite užili. Že sa aj hrozno šliape ako u nás kapusta, to som teda nevedela :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Elli, nejdřív se omlouvám, že k tobě málo chodím. Ve většině případů se mi totiž nedaří otevřít tvůj blog. Vůbec netuším, čím to může být, ale děje se mi to i jinde.
    Udělali jste si pěknou oslavu, to je fajn, že se dokážete domluvit a sejdete se v polovině cesty. Dceři přeji dodatečně všechno nejlepší k narozeninám.
    Je dobře, že sis neodpustila fotky ptáčků, na ty se vždycky moc těším, protože lepší snímky opeřenců, než máš ty, jsem snad ještě u nikoho neviděla.
    Měj se moc krásně! :-) Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko neomlouvej se vzdyt ono to nejde vsude psat ,ja vim jak je vase cestovani a foceni narocne a kolik casu to vsechno zabere.Ja u tebe kolikrat ctu a take nekomentuji .

      Vymazat