9/13/2013

Jedna dobova kavarnicka

Kdyz jsme se vracely domu z vystavy beranu tak jsme se zastavili na kafe a neco k jidlu v jedne hezke kavarne.Maji to udelane v kolonialnim stylu .Tady te historie tolik neni a kdyz se neco takoveho naskytne tak se radi podivame Vaskovy se zamlovaly pekne siroke dvera a ja jsem koukala na zdimacku  v trochu jine podobe nez ty dnesni..


 
Mlada velice prijemna slecna  byla take dobove oblecena.
 
 
Kdyz nebyly tapety tak to nevadilo vzdyt se da tapetovat novinami, samozrejme ze zase tak stare nejsou ale je na nich plno zajimavych clanku.



Jeden starsi kredenec trochu jineho stylu nez u vas.
 

Meli to tam hezke ale protoze bylo venku hezky tak jsme si obednaly caesar salat a capuchino a sli si sednout ven.
 
 

Zasedli ke stolku a pozorovali okoli.

 
 
 
Bylo to hezke zakonceni naseho vyletu.

 
 

 

 
 

9 komentářů:

  1. Krásné místo. Líbí se mi ten kredenc. Vaše fotky jsou vždy tak krásné. MarunaP.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky, zaujala mě ta ždímačka. Moje tchýně s tchánem měli na chalupě pračku se ždímačkou od UNRA z USA pomoci z konce války a prali na ní ještě v roce 1985?6? Co se s ní stalo nevím.To mi uniklo, oni byli už hodně staří, tchánovi by bylo příští rok 100let a tchýni před několika dny 94...I přes některé věci, které se mi v jejich jednání vůči mému muži nelíbili, měla jsem je ráda....Tak a tohle je reakce na tu ždímačku...Ráda jsem si na to zavzpomínala...Hezký den...

    OdpovědětVymazat
  3. To vypada jako moc hezky den :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Elli, krása! Nejvíc mě ale dostalo to kafe, to vypadá skvostně :o)
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Umíte si i s pracovní cesty udělat příjemný výlet, život v Austrálii se mě jeví klidný, spokojený a nároky jsou lidsky přiměřené. To dohromady tvoří milou atmosféru?

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné příjemné místo, taky bych v takové kavárničce ráda poseděla :)

    OdpovědětVymazat
  7. Fukčarinka - tak vida mám zmeškáno, no není divu, jsme stále hlídací babi a děda. Už mě to zmáhá, moc hezké místečko jste si Eli vybrali k odpočinku po cestě. Ó jé, tam by se mě taky líbilo, kafíčko je moc hezky udělané, jen se napít!

    OdpovědětVymazat
  8. To je ale příjemná kavárnička, Elli! Muselo tam být moc pěkné posezení. Novinové tapety jsou docela dobrý nápad, a to kafe ... jedna báseň! ;-)

    OdpovědětVymazat