11/04/2013

Kdo ma prednost.

Dnes jsem se vracela domu ze sousedni vesnice a co nepotkam na ceste .Mela jsem tak velikou radost jako kdybych byla male dite ale to jsem ja , moje prvni setkani s Koalou volne v prirode. Samozrejme ze kluk (byl to mlady kluk) krasny ma prednost ,zrovna sel pres silnici od rybnicku kde se byl napit.




 
Tak to je odemne pro dnesek vse.Ted jsem mluvila s Vaskem a rikal ze u vas prsi alespon v Moste. 

29 komentářů:

  1. Jojo,lilo tady u nás na severu celý víkend, dneska zatím ne,ale není k tomu daleko, je to studené a je z toho cítit led a sníh....Ale jinde v je pěkně, tedy zima,ale jasno, to tady se to zasekne za Krušné hory....Taky bych brala teplo, ale zase ne takové, jako tam někdy máte vy.....Hezký den babka Milky

    OdpovědětVymazat
  2. Elo, tak u nás na jihu Moravy silně fučí, ale svítí sluníčko. Celý víkend bylo opravdu dušičkově. Odpoledne se už těším na procházku. Tak tu koalu ti fakt závidím. Je to krásný medvídek. Měj se krásně Rija

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky. To musí být krásný zážitek potkat koalu...

    OdpovědětVymazat
  4. Toje nádherný kluk! Musí to být úžasný zážitek, to opravdu závidím. Jinak hlásím Praha - proměnlivá oblačnost, silný vítr, 13 st. Alespoň neprší :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé.... to musí být něco, vyfotit koalu ve volné přírodě..... pěkné fotky:-))
    Jo a prší prší.....

    OdpovědětVymazat
  6. Elli, ten je překrásný! Tady ti přes cestu přeběhne max kočka, když je jo smůla, tak černá :o)
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Juuu Elenko to si viem predstaviť tu tvoju radosť, no my take šťastie asi nemôžeme u nas mať :-) ako píše Helenka leda tak mačka :-) Čítam že Vašík je asi v Česku však?...a ty doma?. Pozdravujem ťa krásne a ďakujeeem že si, že som ťa objavila tak rada sem chodím. Vždy tu nájdem niečo zvláštne čo my nemáme.

    OdpovědětVymazat
  8. Elli, krasne zabery to jsi mela stesti :) u nas se tu pro zmenu promenaduji kruty ale jsou plache a nez vytahnu fotak tak jsou v cudu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Elli, to je nádherný kluk, tomu bych dala přednost taky .... a vidět koalku na živo musí být skvělý zážitek!!! Jsou to úžasní tvorečkové. Přeji krásné dny.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to byl krásný zážitek, z takového setkání bych taky měla velkou radost.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Elli, u nás v Těšíně taky prší a už se objevily vrány,tak zima je na dosah. Ještě jsem šla do práce v tenké bundě,ale teplo vypadá jinak.
    :-D..Koalu jsi krásně vyfotila,jak si vykračuje..nádhera..:-D
    Hezký den přeji
    Daška

    OdpovědětVymazat
  12. Elli, je krásný ten koalí kluk,musel to být pro tebe zážitek se s ním takhle potkat a pěkně si ho vyfotit.Pa

    OdpovědětVymazat
  13. U nás v TV dávali takový hezký dokument o farmě kde se starají o koaly. Myslím, že to bylo od vás. Ty malinké koaly jsou k umazlení, někteří neměli maminku, protože jim ji přejelo auto, tak se starali lidi a pak je vypouštěli zpět do přírody.

    OdpovědětVymazat
  14. Witaj Ella ! Jaki piękny miś koala.
    Pozdrowienia z Polski, Ela

    OdpovědětVymazat
  15. Viem tvoju radosť pochopiť, lebo aj ja som mala radosť z toho, keď mi v zime chodil na balkón ďateľ :-) Je to milé zvieratko, ale predstavovala som si ho ešte milšie :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Fukčarinka - Eliško, tož takový frajer chundelatý, jen se s ním pomazlit. Jak na tebe reagoval?
    Vašek dnes v pořádku odjel, ty jsi musela škytat, jak jsme na tebe vzpomínali. Moc zdravíme.

    OdpovědětVymazat
  17. Fukčarinka - Eli koukám a datum je 8. 11., Vašek odjel 7. 11. 2013, tož to jen pro pořádeka a pro kontrolu - chachá, moc tě chválil, to zde naspat mohu viď? Je dobře, že se stále máte rádi, že si jeden druhého vážite.

    OdpovědětVymazat
  18. Je to zážitek i pro tebe? A to žiješ v Austrálii, kde je tohle zvířátko symbolem, co teprve pro nás Evropany? Děkuji za sdílení radosti. Moc tě zdravím, objímám a přeji pěkný víkend Elli.

    OdpovědětVymazat
  19. Elli, ty máš štěstí, když potkáváš takové zajímavé tvorečky. Medvídek je kouzelný a podařilo se ti ho vyfotit naprosto dokonale! Já bych se asi radostí zbláznila! ;-)
    U nás byl dneska doslova letní den. Sluníčko krásně svítilo a hřálo a ve stínu bylo 20°C. Zítra už má pršet, škoda, těšila jsem se, že si zase uděláme nějaký fotovýlet. Měj se krásně a zase něco zajímavého vyfoť. ;-) Hanka

    OdpovědětVymazat
  20. Dekuji vam vsem za vase krasne komentare a preji vam hezky vikend.

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Elli, podle fotek vidim, ze to byl pekny "kousek". Je nadherny a musel to byt krasny zazitek! Moc zdravim, M.

    OdpovědětVymazat
  22. Ella, what a wonderful site. How lucky you are to see them in the wilds up close..Happy Weekend..Judy

    OdpovědětVymazat
  23. Tak to je krása :-))) to si opravdu u nás nedovedu představit, ale včera mi před auto skočila veverka a měla jsem co dělat, abych ji nepřejela...taky mi to přišlo vzácné, že se motá na silnici :-))) je to krásné

    OdpovědětVymazat
  24. Uwielbiam te śliczne małe i zabawne misie. Też bym była ucieszona z takiego spotkania. Pozdrawiam.
    Mám rád tyto roztomilé medvídky a zábavu. Také jsem byl potěšen k tomuto setkání. S pozdravem.

    OdpovědětVymazat
  25. No tedáááá, ten je krááásný, jak si vykračuje. Kdybych ho potkala, hned bych se s ním chtěla kamarádit, ale mám dojem, že on by o moje přátelství nestál. Co by udělal?? Utekl by, nebo by si mne nevšímal, nebo by mne chtěl spapat??? Jak se chová takový malý prďola????

    OdpovědětVymazat
  26. Zase ho tady máme, tedy ten víkend, a tenhle týden ti i já popřeji, krásné odpočívání Elli a posílám ti písničku. Anna
    http://youtu.be/OpNN-reD66M

    OdpovědětVymazat
  27. Tak to je kouzelné setkání. Miluju chlupatá zvířátka všeho druhu a tenhle je neodolatelný.

    OdpovědětVymazat
  28. Ten je krásný, hned bych ho pochovala, nádherný

    OdpovědětVymazat