11/17/2013

Ucim se od vas

Musim vam vsem podekovat za to ze me porad inspirujete a ja se snazim kopirovat veci ktere delate vy.Porad jem se bala delat roladu a kdyz jsem byla ujistena ze to tak tezke neni tak jsem si dodala odvahy a take ji udelala , tento styl a recept je z Blog Ivany a Zdenka  http://ivanyazdenka.blog.cz  Uz jsem ji delala dvakrat ,libi se mi ze se da ozdobit jak se chce ,no zdobeni se jeste budu muset ucit.Moje jsou jenom s marmeladou a slehackou.


 
Take jsem nam dneska na veceri udelala lososa s cervenou a cernou ryzi a salatem ,byla to pochoutka.
 
 
Ptacci kteri tady hnizdily uz vyrostly a opustili hnizdo.
 

Tady ten chudacek narazil do okna a pekne to snim zahejbalo tak jsem ho dala do stinu a on se z toho vzpamatoval,je to takova mala kukacka.

 
Na zahradu mi zacal chodit  Heron s bilym krkem a k nemu se pridal zajic.



Kdyz jsem byla v patek u kamaradky tak se na strome usadily dve Corelly.



Vasek uz je skoro tyden doma a vsechno je hned veselejsi.Preji vam vsem pekny zbytek vikendu a pohodovy tyden.Take  vam vsem moc dekuji za vase komentare k minulemu prispevku a omlouvam se ze jsem vam neodpovidala.


 

17 komentářů:

  1. Rolada je fantasticka. Dik za tip, navštívila jsem ten blog, odkud jsi čerpala roládu. Mají tam docela pěkný nový recept, ta buchtová kytka. Já ji už ji znám z internetu v jiné variantě a včera jsem ji dělala s tvarohovou nádivkou. Vypadala moc hezky, kynuté těsto se mi povedlo a dvouletá vnučka se moc radovala a cpala se buchtou jak nezavřená. MarunaP

    OdpovědětVymazat
  2. Witaj Ella ! Rolada wygląda apetycznie, podziwiam również dekorację.
    Twoje zwierzątka są takie słodkie i wdzięczne. Dawno nie widziałam takiego szarego zajączka a biała papuga wygląda tak okazale.
    Pozdrawiam serdecznie !

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, vy tam máte zvířátek:-))
    Roláda se povedla!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  4. Hmm! Takové menu bych si také dala říct. Černou rýži vidím poprvé, ale rýži mám ráda, tak tahle určitě bude také dobrá. Roládu máš pěknou žluťoučkou, nešizenou o vajíčka.

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych si dala toho lososa :o) Jídlo vypadá skvěle a tvoje fotky ptáčků, ty obdivuji!
    Pohodové dny, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Tu pěkně zdobenou roládu jsem u Ivany taky obdivola, ale u toho i zůstalo. Ty jsi holka činu a už jsi ji sama vyzkoušela a vypadá taky skvěle. ;-) Vidím, že jaro u vás pomalu přechází do léta a těšíte se z mláďátek, tepla a sluníčka. Na to my si musíme ještě hodně dlouho počkat.

    OdpovědětVymazat
  7. Fukčarinka - Eliško na blog k Ivaně a Zdeňkovi chodím také, tam je dobrot. Roláda se ti moc povedla, moji vnuci mají rádi zrovna tu s marmeládou. To si Vašek pochutnal.

    OdpovědětVymazat
  8. Eliško hned bych ti kousek sebrala,ale nejde to-tak chválím.
    PS:příští rok bude výstava taky na stejném místě a k adventní neděli.
    Měj se krásně a budu se za chvilku chodit kochat k tobě kytičkama.pa

    OdpovědětVymazat
  9. Elinko tak roládka je ukažkova...a ten losos ach ale by som si dala :-)
    Vtáčiky zase radosť veľká, ďakujem za krásne fotky a pozdravujem. U nas dnes už aj mrzlo, zima sa blíži tak sa budem chodiť zohriať k tebe :-))

    OdpovědětVymazat
  10. Roláda vypadá dobře, musím obhlídnout recept. I když taková žlutá nebude, to bych ji musela přibarvit ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Je jisté že jsi praktik a děvče činu, vařím a peču jako nutné zlo, ale stále si pochutnám nejvíc na tom, co si sama uvařím. Docela ráda bych se dožila, kdyby někdo uvařil za mě, tak se mě nechce o tom ani psát, ani mluvit? Ptáčci, to je jiné kafe, ty mě baví a celá příroda je moje láska, té si asi také užiješ dost, vidím to na tvých krásných přírodních fotkách. Hezký, chtěla jsem zase psát večer a ty budeš za pár hodin vstávat? Tak dobré ráno Eiško....

    OdpovědětVymazat
  12. Hi Ella, what beautiful creatures you have around your home. I would love to be able to see them in the garden..That roll looks devine and I think it looks very hard to do..Happy Wednesday..Judy

    OdpovědětVymazat
  13. Zdravím tě, Elli.
    Roláda se ti podařila skvěle a losos je vždycky pochoutka. Ten tvůj s dvojí rýží vypadá na talíři luxusně.
    Jsem ale hlavně nadšená z tvých ptačích fotek. Na ty opravdu nikdo nemá. Ještě si je musím zvětšit a pořádně prohlédnout.
    Měj se krásně! :-) Hanka

    OdpovědětVymazat
  14. Naše dítka podobné rolády zbožňují, ovšem jsem nepochopila, jak můžeš stvořit takovou mozaiku! Asi se na to podívám také, je to úžasné :-))) a pořád vzpomínám...corely jsou bomba, to u nás nehrozí :-)) a vlastně celá ta zvířena je skvělá...

    OdpovědětVymazat
  15. Fukčarinka - Zdravím Eliško. Dle mého úsudku máte na farmě spousty práce - příspěvek zde žádný. U nás velký vítr, na horách poprašek sněhu a Pavel z nemocnice již dávno v pořádku doma.

    OdpovědětVymazat
  16. Roláda vypadá skvěle!
    Kde tolim zvířat tam je veselo..:)
    pa Jarka

    OdpovědětVymazat
  17. Černá rýže, to jsem snad nikdy neslyšela, natož viděla. Myslím, že bude asi hodně zdravá. Roláda je nádherná a ptactvo úžasné

    OdpovědětVymazat