11/02/2013

Uz je zase Listopad

Zni to docela divne protoze tady zadne listi nepada,spis se jeste nektere snazi vyrazit.Pocasi je porad promenlive rano obcas jeste namrazy ale pres den krasne teplo.Zahrada se snazi ale ruze maji jeste daleko ke kvetum.


 
 
Od te doby co uz nemame naseho kocourka tak je tady mnohem vic ptacku a jedna rodinka mi udelala radost protoze jim muzu koukat do hnizda.
 


Na blogu u MoniO  http://ostrovanka.blogspot.com  jsem videla recept na susenky ze sladkych brambor a tak jsem je hned vyzkousela a jsou moc dobre.


A protoze jsou dneska dusicky tak jsem zapalila svicku pro moji maminku ktera nam odesla v zari pred deseti lety a dalsi pro Vaskovo tatinka ktery nam odesel letos v zari.

Mockrat vam vsem dekuji za komentare k minulemu prispevku a preji vam vsem aby vam slunicko jeste trochu hralo.
 
 

20 komentářů:

  1. Ahoj Eliško,jo jo už máme u nás listopad, ale počasí zatím pěkné.To u vás to všechno krásně začíná kvést.Moc pěkně jsi vyfotila ptáčata s otevřenými zobáčky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marie dekuji ,vsak to vsichni znate po zime ma clovek radost z kazde kvetinky.

      Vymazat
  2. Hned bych s vámi měnila, zimu nemám ráda a ještě ke všemu straší, že bude letos krutá. Krásně kvetou vlčí máky a všechny fotky jsou moc hezké.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivano na vlci maky se tesim kazde jaro no ale neni to jako u vas ze jsou jich cela pole a tomu rikam opravdova krasa.Doufam ze ta zime nebude tak kruta ja si uz ani nedovedu takovou zimu predstavit.

      Vymazat
  3. To je pořádný rozdíl listopad u vás a u nás, Elli, i když počasí bylo u nás až do dneška pěkné.
    Oči můžu nechat na tvých fotkách, jsou bez konkurence. Zase musím obdivovat tvoje ptáčky, to je nádhera! Motýl, kytky, zátiší, ... všechno je úžasné. Klikla jsem na fotky a vychutnala si je zvětšené.
    Mimochodem, inspirovala jsem se u tebe a upekla chlebíček s hruškami. Recept jsem si vymyslela svůj, chlebíček byl docela dobrý, ale tak pěkně jako tvůj nevypadal. http://www.sladkosti.net/index.php/moucniky/56-chlebicky-a-srnci-hrbety/1452-kakaovy-chlebicek-s-plnenymi-hruskami
    Měj se krásně, Elli! :-) Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko snad jeste chvili budete mit pekne pocasi.Dekuji za pochvalu.Tvuj recept jsem nasal ta napln je dobry napad a koukala jsem ze ty jsi dala hrusky spodkem hahoru a kdyz se to upece tak je to prekvapeni protoze neni videt ze tam ty hrusky jsou,urcite tvuj take vyzkousim.

      Vymazat
  4. Witam ! Przepiękne zdjęcia przyrody. Pozdrowienia z Polski :)
    Hello ! Beautiful pictures of nature. Greetings from Poland :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ela dekuji za navstevu u me.
      Thank you for visiting my blog i am glad that you like it.

      Vymazat
  5. Jé, u vás je v tuto dobu tak krásně:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko jaro je vsude hezke a ted je rada na nas aby jsme si ho uzili.

      Vymazat
  6. Keď som uvidela tvoj titulok v Bloglovin, tak prvé, čo mi napadlo bolo, že ešte dobre, že sa v tej Austrálii nehovorí po česky :-) To preto, že v českom jazyku sa nepoužíva november, ale listopad. Tú vašu jar by som už pomaly chcela tiež. Doteraz sme mali vlastne krásnu jeseň, dnes je vonku hmla a takýchto dní bude teraz stále viac. Fotky máš nádherné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danielo az jsem se tomu musela zasmat November a Listopad bylo by to opravdu divne kdyby se tady na jare pouzivalo slovo Listopad.U nas dneska foukal hodne vitr a rano asi bude zase namraza ale takove byva jaro.

      Vymazat
  7. No jo, to je úplně jiný listopad než u nás. Nálada nedušičková.

    OdpovědětVymazat
  8. Jak občerstvující fotky, Elli! Ale snažím se radost ze všeho, co přichází, i když dnes je pravý dušičkový den.
    On má tu lásku, bolest a vzpomínky spíš v srdci, nemusí na hřbitov...
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Fukčarinka - Eli jako vždy nádherné fotky, pro nás místy exotika. My tu máme taky zářivé barvy, tedy pokud slunce svítí, jinak bez je ponuro a to je zrovna dnes. Prší, my hlídáme Ondráška, právě s dědou spí. Také jsme vzpomínali na ty, kdo již mezi námi nejsou. Je to velká shoda, že podvakrát jste v září ztratili vaše nejbližší, ale jak se říká, smrt si nevybírá, objeví se mnohdy nečekaně.
    Vašek se nám již ozval, staví se. Moc zdravím Marta

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Ello, u vás bude listopad určitě půvabnější a hezčí než u nás :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Takový listopad by se mi opravdu líbil. Krásné fotky, hotový balzám na duši.

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. Cudowne zdjęcie ptaków w gnieździe :).
    Nádherné fotografie ptáků v hnízdě :).

    OdpovědětVymazat