12/06/2013

Konecne sem zase neco pridavam.

U nas uz zacalo leto ale zatim je nejake divoke ,predvcirem bylo 31c , vcera poletoval snih dneska rano namraza. Zase se nam blizi vanoca a tak jsem se byla podivat ve zdejsi vanocni stodole a samozrejme ze jsem nasal nejake ozdoby ktere jsem musela mit.Tentokrat ale nejdou na stromecek ale dala jsem je do oken aby do nic neletali ptacci.

 
Take jsem v kuchyni prizdobila zed aby to nebylo tak hole.
 

Minulou sobotu jsme byly na svatbe tentokrat byl obrad v bushi-lese.Kdyz mam pravdu rict tak to byla nejlepsi svatba na ktere jsme byly ,nic nebylo formalni a bylo hodne zabavy a legrace.Kdyz se vdava dcera farmare tak se pozve cele okoli konecne cislo hostu bylo 176 .Moc jsem nefotila ale zato jsme si to pekne uzili.



Svatebni dort upekla nevesty teta na nevesty prani .Hostina byla ve vedlejsi vesnici v jejich hale ,bylo to tam jako v ulu nekdy skoro  vubec nebyo slyest.V nedeli se jeste u nevesty rodicu na zahrade  poradala snidane ale tam uz prisli jen ti kteri bydli v blizkem okoli.Pocasi nam v ty dny pralo .A protoze uz je zase patek tak vam vsem preji hezky vikend a take vam moc dekuji za vase komentare k minulemu prispevku.

 
 

30 komentářů:

  1. Fukčarinka - Eliško to byla opravdu neobvyklá svatba. Tolik lidí, v buši, no pro nás exotika, hlavně, že jste se dobře pobavili jak sama píšeš. Eli 31°C, pak sníh, to jsou velké rozdíly. U nás v noci velký vítr, pokračuje i přes den, sníh jen poporašek a zima brrrr. Právě jsem se vrátila od zubaře - pouhá kontrola, pohodička. Přeji vám oběma lepší počasí a zdravíčko. Výzdobu máš moc hezkou a kuchyň určitě obrovskou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti dneska u nas zase byla rano namraza ale pres den bylo hezky.Snih a vitr necham pro vas.Jsem rada ze zubar byl bezbolestny,kuchyn je dost velka ale Vasek se mi v ni stejne plete od nohy hi hi hi.

      Vymazat
  2. Zajimava svatba a dortik vypada mnam, mnam :) Elli u nas dnes bylo 34C ! Tak akorat sednout k bazenu s ice-tea :) Zdravim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko dort byl black forest a urcite vis ze je dobry.34c to mas pravdu tak akorat u bazenu, ice- tea by se u nej dobre pilo.

      Vymazat
  3. o takové svatbě sním))), ale tolik hostů nemám ani kam dát a ani bych jich tolik asi nechtěla.tiše závidím. Ozdoby jsou nádherné))).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verko kdyz to bude v lese tak tam se hostu vejde hodne ,ja osobne ani tolik lidi neznam.Jsem rada ze se ti ozdoby libi.

      Vymazat
  4. Zdravím od plotny..a koukám jako blázen...tolik hostů na svatbě..to muselo být veselo..u nás se peče cukrovíčko a jen jsem si odskočila na chvilku do Austrálie...k tobě..
    Hezký den přeji
    Daška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Daso ty uz peces ,ja o tom zatim jeste jenom premyslim.Ono melo byt hostu vic ale nekteri nemohly prijit.

      Vymazat
  5. Tak tomu říkám svatba jak má být. Kuchyň máš moc hezky a šikovně zařízenu. I tobě pěkný víkend Elli.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. posano dekuji za navstevu a pochvalu kuchyne.

      Vymazat
    2. To jsem já Eliško, nevím jak se ten blogspot tam dostal, mám pod tím jménem YTubko a na blogspotu vůbec nejsem přihlášena. To jsou záhady internetu?
      Moc tě zdraví s přáním milého adventu Anna

      Vymazat
  6. Eli kuchyň sis pěkně přizdobila, moc se mi líbí:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko ono to neco potrebovalo ta zed byla takova prazdna.

      Vymazat
  7. Tak kuchyňa sa mi veeeľmi pači, vianočne ozdobky fajnovo krásne a svadba...no úplne výnimočná, tam muselo byť super. Pozdravujem ťa Eli a prajem krásny letný víkend, u nas snežíííí a fúúúka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mery dekuji tesime ze se ti libi.Svatba byla takova opravdu venkovska.

      Vymazat
  8. Jiný kraj, jiný mrav se říká, že? Ráda se k tobě dívám, jak se žije na opačném konci. Asi nebylo lehké si zvyknout, ale vypadá to, že jste šťastní, spíše záleží na rodině než okolí. Máte to tam hezké a útulné, lidi veselí a přátelští, co víc by si člověk mohl přát :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. brabi je to tak.Vetsina svateb ale byva velice formalni a tady ta byla zmena.Hostina byla ve stylu svedskeho stolu a kzdy si bral kolik chtel a to stejne bylo i s pitim a take jme slysely ze druhy den bylo hodne bolavich hlav.

      Vymazat
  9. Elli, krásné fotky ozdůbek a z kuchyně! Počet svatebních hostů mě trochu vyděsil :o)
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno dekuji za pochvalu.Na svatbu bylo pozvano pres dveste lidi ale nekteri nemohly prijit.

      Vymazat
  10. Hello Ella! Nice to see photos from summer events. For me it's winter, it's snowing and very cold.
    Greetings from Polish winter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hi Ela i know that it is very different but we will swap and you will have summer and we will have winter. Thank you for your visit.

      Vymazat
  11. Eli, nevím jak vypadá vánoční čas tam u vás. Jak se to tam slaví?
    Ozdůbky máš moc hezký.
    Tak velkou svatbu si nedovedu představit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aleno nas vanocni cas je leto,vedra a dovolena.Slavi se az dvacateho pateho, deti dostanou darky rano a slavi se obedem.

      Vymazat
  12. Krásně sis vyzdobila kuchyň, Elli, moc se mi to líbí.
    Svatba musela být skvělá, zvlášť když byla neformální, jak píšeš, to je určitě mnohem lepší. To vedro ti ale ani trochu nezávidím. To já jsem si včera (v sobotu) užila nádherně ledový vítr. ;-)
    Přeji ti příjemné adventní dny! :-) Hanka

    OdpovědětVymazat
  13. Fukčarinka - zdravím do slunné Austrálie

    OdpovědětVymazat
  14. Ella, I love weddings that are really down to earth but everyone has such a grand time. So much fun. Love the little birdcage and branch on your kitchen wall. Looks so pretty..Happy Weekend..Judy

    OdpovědětVymazat
  15. To musela být zajímavá svatba. Tolik lidí bych nedala ani dohromady, mám pocit, že tolik jich neznám :-) Vánoční ozdoby se mi moc líbí.
    Hezký advent přejeme z Prahy!

    OdpovědětVymazat
  16. Krásná svatba. Na tu naši se sjeli všichni kolegové z práce a jak jinak než traktorem, bylo to úžasné, ale tolik nás nebylo:-) Muselo to být úžasné. Ten dort je krásný, hned bych ochutnala. Z čeho je upečený.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mari ten dort je Black forest -Cerny les cokolada ,tresne pokud vim je to nemecky recept originalne.

      Vymazat