1/05/2014

U more

Dcera si pronajala na tyden domek u more a tak jsme se za nima jeli na vikend podivat.Mely jsme hezke pocasi ,sice jsme se nekoupaly ale na plazi bylo moc prijemne.Vnuk si koupil auto tak nas v nem take svez.

 
Na plazi bylo hodne muslicek a tak vam vsem posilam srdicko.

 
Rada se jen tak couram po plazi a koukam co najdu.

 
Ten hmyz na ruce je cikada,byly tam vsude ,take to tam hezky kvetlo.Nejstarsi vnuk uz ma take slecnu a tak jsme se sni seznamily.

 
Mely jsme moc hezky a vesely vikend.

 
Ted zase zpet do reality .Vsem vam moc dekuji za vase hezke komentare ktere jste mi napsaly.
 

23 komentářů:

  1. Tak tam tedy muselo být opravdu krásně! Hned bych vyměnila zimní-nezimní šeď za pár takových dnů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlasto i my jsme si libovali , je to zmena kdyz sjedeme s tech nasich kopcu.

      Vymazat
  2. Jé, u vás to kvete a lítá, sluníčko hřeje, a u nás tak hnusně, ach jo....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko vsak to slunicko u vas taky zacne za par mesicu hrat.

      Vymazat
  3. Není to tak dlouho, co jsme tady všichni brečeli, že je tady zima a UŽ je tady zase zima :( Na takové počasí, jak máte teď doma se velice těšíme.
    Ta červená kytka vpravo dole, není to mimóza?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. brabi oni ty sezony jdou nejak rychle a nez se nadejeme tak si to zase vymenime.Ta kvetina je Corymbia ficifolia -flowering gum tree.U me to neporoste ma to rado teplo .

      Vymazat
  4. Elli, to je nádhera! My tu máme takové skorojaro v lednu...
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné fotky. Také se moc ráda procházím podél moře, sbírám mušličky...

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Elli,
    nadherny weekend! Vnuk je sikovny, nove auto, nova pritelkyne, urcite jsi na nej pysna :) Nahoda, ze pises o cikadach, vcera jsme o nich s Neilem zrovna mluvili. Moc zdravim, Monika.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Eli,nádherný výlet,já jsem mela jen procházku okolo Benďáku,ale je to tam moc pěkný,je vidět,že se nyní město snaží udělat něco pro nás-obyč.lidi.
    Ta cikáda vypadá krásně,ale umí dělat pěkný rámus.Moc hezké fotečky,my tady máme zatím pošmourno,ale jo-jde to.Měj krásný celý rok 2014 a celá tvá rodinka.Miluš

    OdpovědětVymazat
  8. To je krása...teplo, moře, koupání,pěkně jste to prožili. A mladým přeji odvahu a vytrvalost :-)))
    Pěkný den tam k vám K

    OdpovědětVymazat
  9. Elli, to je krása - je vidět, že jste si spolu nádherně užili ... U moře je vždycky krásně / a to se nemusím nutně koupat/, ráda také kdeco seberu - mušličky, klacíky, kamínky ... To jsi mne naladila skoro letně, ale musíme si tu počkat... Mějte se krásně, pa Maru

    OdpovědětVymazat
  10. Tak jsem si vyhledala na Wikipedii to tvoje kvítko, protože jsem zvědavá ;)) Víš, že mu říkají "kvetoucí žvýkačka"? Hezké, že? Jinak si myslím, že to nějaký příbuzný od té mimózy bude, mají společné předky a podobné květy. Užívejte si krásného počasí :)

    OdpovědětVymazat
  11. Milá Ello, zdravím Vás na druhou stranu polokoule. Musí být zajímavé, slavit Vánoční a Novoroční svátky mezi kvetoucími růžemi. Přeji celé Vaší rodině pěkný rok 2014.
    Cikáda mne udivila, ještě jsem ji neviděla ani na fotografii..

    OdpovědětVymazat
  12. Fukčarinka - Eliško, vždy mě potěší, jak si uděláte s Vaškem volno a někam si vyjedete. Má představa o práci na farmě je makat - pracovat od nevidím do nevidím. Krásně jsi nám přiblížila atmosféru vašeho výletu. Cikádu jsem ještě neviděla - je krásně zbarvená, květy paráda, plody moře - nádhera. Mám dotaz, klokan žije u moře? Jinak je vidět na tvářích pohoda a spokojenost. Moc zdravím.

    OdpovědětVymazat
  13. Elli, jak já Ti to moře závidím. Krásná reportáž a krásné fotky. Tady je tak smutno, bez sněhu, bez kytek a také bez hmyzaku.
    Mějte se krásne.
    Hana p.

    OdpovědětVymazat
  14. U moře bylo nádherně, Elli, aspoň to soudím podle tvých skvělých fotek. Já u moře nikdy nebyla, bývalo mi to líto, ale teď už ne. Stačí mi cestování po vlastech českých. Jenom to počasí by se mohlo umoudřit a přinést pořádnou zimu. Tohle, co tu máme, nestojí za nic.
    Měj se krásně a užívej si teploučka! :-) Hanka

    OdpovědětVymazat
  15. Hi Ella! You are quite the world traveler. I've been to Czech but never to Australia-perhaps one day. The beach looks ever so lovely!!

    OdpovědětVymazat
  16. Nádherné snímky. Nejen léto jako takové, ale především ta exotická krajina a zvířena .... zkrátka úchvatná podívaná.

    OdpovědětVymazat
  17. Jen bych musela opakovat slova Oli (koment nade mnou). Nádherné, úchvatné. Obzvlášť v kontextu toho, co máme za okny my...

    OdpovědětVymazat
  18. Mila Ello, ty fotky jsou prekrasne! Dycha z nich odpocinek a pohoda s citem pro estetiku a detail jako vzdy. :)
    Moc Te zdravim ze Spanel!!!

    OdpovědětVymazat
  19. These are such beautiful vignettes!

    OdpovědětVymazat
  20. Jaké je moře? Podle fotek je krásné. Cikáda je hodně zajímavá. Krásné

    OdpovědětVymazat