2/05/2014

Streda

Kazdou stredu odpoledne mame tenis ,prijde kdo chce a hraje take kdo chce .Nehrali jsme od vanoc a hned je to poznat ale legrace je hodne. Mame to hned spojene s grilovanim a tak ve stredu nemusim varit.kazdy dame par dolaru na nakup potrebnych veci ,dnes pro nas grilovala Lisa a jeji syn Tom.Po tech vedrech co jsme mely je vsechno suche a a zlute potrebujeme dest.Pocasi je trochu divoke predvcirem jeste bylo 39 a vcera 16 ,dnes to vylezlo na 20 a ke konci tydne ma byt zase horko.


 


Ja jsem dnes pekla kolace a tak jsem jeden vzala sebou na ochutnani .Chutnal a hned si to pojmenovaly  ovocna  pizza.

 
Tak to je nase takove jakoby sportovani .Preji vam vsem hezky zbytek tydne .
 

31 komentářů:

  1. To je paráda tenis, grilování a hlavně teplo, u nás už druhý týden fouká ledový vítr a v noci i přes den je okolo -5 stupňů, sněhu máme asi jen 3 cm, ale sluníčko se neukáže za celý den. Už aby bylo teplo. Mějte se moc krásně Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivano tak ta zima k vam prece jenom prisla ,snad se slunicko u vas brzy ukaze.

      Vymazat
  2. Koláče vypadají úžasně, sbíhají se mi na ně sliny. A moc se mi líbí, jak si všechno umíte užít - tenis není jen sportování a honba za rekordy, ale příjemné setkání s přáteli, vyloženě společenská událost. Nádhera!

    OdpovědětVymazat
  3. Lovely photos.
    Greetings from a cold Poland

    OdpovědětVymazat
  4. Takhle příjemně strávit den - trocha sportu, dobré jídlo, přátelé a ovocná pizza na konec :o)
    Paráda!
    Moc zdravím Elli, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Týýý jo.... léto, tenis, gril a koláče..... co víc si přát:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko kdyz to takhle napises tak to zni dobre ted uz jenom dest.

      Vymazat
  6. Adorável seu blog,

    beijinhos,

    Lígia e =^.^=

    OdpovědětVymazat
  7. Paradni tenisovy den Elli! Musela jsem se smat s "ovocnou pizza" kdyz jsem pekla kolace a dala sousedum tak rekli to same! Oni ty nase ceske dobroty tady neznaji :) Ja vam tam poslu nejaky ten dest u nas jsou prehanky kazdy den ale teplota je vyrovnana kolem 28C - 32C

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko taky me ta ovocna pizza prekvapila ale ono to tak vypada ze.Ja se ted pokazde snazim delat neco Ceskeho a zatim jim to chutna .Dest posli co nejdriv PLEASE.

      Vymazat
  8. Elli jen si užívejte tepla.Při 20° C si umím představit hrát tenis,ale při těch vašich vedrech vůbec.Takhle si tam žijjete pořád?Vypadá to na pořádný relax.Pizzové koláče nejsou až daleko od pravdy.Elli přeji krásný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleno ono to teplo je ale umorne kdyz se musi venku delat..My tenis hrajeme az k veceru ale nejsou to zadne souboje spis takovy ping pong alespon ode mne.Protoze jsme tady kazdy alespon km od sebe tak se takhle schazime.

      Vymazat
  9. Fukčarinka - Eli sportu zdar! U vás teplo, rozdílné teploty - tak i u nás si teploměr vyskakuje z tepla + 10°C zase na - 6°C a více. Mé klouby tím pádem řádně zlobí a jak si více vyšlápnu zlobí ještě víc. Grilovačka paráda, to jo, ale v tom teplu hrát tenis - oj. Vy jste s Vaškem mrštní z prací kolem farmy, tak vše zvládáte. Je dobře se tak sejít a popovídat si. Určitě koláče chutnaly všem výtečně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti to pocasi nam dava zbrat,dneska zase vedro dopoledne jsme delali s ovcemi ale v pul jedne jsme to vzdaly.Ted koukame na olympijske hry aby jsme se tochu ochladili pohledem na snih.Kolace chutnaly.

      Vymazat
  10. Ty vaše srazy, to je fajn. Je dobře, když se lidi spolu druží a přátelí, hned je všechno lehčí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. brabi take se nam to libi protoze prijdou mladi i stari ,nekteri jen si popovidat a nekteri hrat.

      Vymazat
  11. Elli, hezky si to užíváte. Docela ti závidím.
    Měj se hezky
    Hana

    OdpovědětVymazat
  12. Téda - teplíčko, grilování..hned bych měnila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amelie nez se nadejete tak u vas bude jaro a zase to bude lepsi.

      Vymazat
  13. Tedy Elli, kolik vas tam proboha hraje, to je masa jak pro armadu ;)) Vypada to bajecne a ty kolace......teda to jsi me navnadila! Moc zdravim a posilam zasnezeny pozdrav, M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moniko vetsinou je nas tak okolo patnacti a chlapy jsou hladovy po celem dnu strihani ovci a tak jim chutna.Dneska jdeme zase a tak jdu delat Lamingtons .Snih by jsme braly ty vedra jsou nejak nekonecna ale zitra ma konecne zacit prset tak se nechame prekvapit.

      Vymazat
  14. Pizza vypadá opravdu hezky :-)))) a po sportu vyhládne, to je fakt...mějte se

    OdpovědětVymazat
  15. Takový tenisový den bych si dala líbit, Elli, to musí být úžasné, když se sejde parta kamarádů, zasportují si, nabaští se a pobaví.
    Tvoje ovocná pizza vypadá skvostně, tu bych si taky dala líbit. Vaše počasí už míň, teploty kolem 40°C jsou zabijácké!!!
    Měj se krásně a užij si co nejvíc takových pěkných dnů. :-) Hanka

    OdpovědětVymazat
  16. Taková přátelská setkání, každý víkend bývala u nás pravidlem Nějak se vše ztrácí někde v honbě, nevím za čím? A tak trochu se závistí, ale jen tak malinkou, nesobeckou, se dívám a vzpomínám, kam se ta pospolitost u nás vytrácí, ne tedy vždy a všude, je to na lidech a místě kde žijí. Hezké jste si to udělali a tak ti přeji ze srdce, ať to nikdy nepomine. Anna

    OdpovědětVymazat