6/20/2014

Volny den

U nas uz je Zima ,zatim docela tepla obcas ranni namraza ale pres den se pekne otepli a take prsi coz nam dela velkou radost, protoze je trava jeste porad zelena .Vasek se mi pred tydnem  vratil z Ceska a tak jsme se vcera  rozhodly ze si zajedem k mori na obed. Jako vzdy jsme si daly rybu a hranolky  ale tentokrat jsme ochutnaly marlin rybu a muzu rict ze ma moc dobrou chut , take jsme si zasly do rybarny a nakoupili zasobu ryb do mrazaku.Kdyz jsem fotila Vaska tak okolo sel stary pan a hned se zeptal jestli chceme ze nas vyfoti tak mame spolecnou fotku coz se moc casto nestava,potom nam jeste rek ze takhle foti hodne casto,bylo to od nej moc hezke ze se nabidnul.

 
Samozrejme ze jsem musela vyfotit vsechno ptactvo ktere jsem videla,u more se ale foti dobre ptaci jsou zvykli na lidi a nekteri jsou na dosah ruky.






 
Preji vam vsem pekny zbytek tydne a hezky vikend.
 

19 komentářů:

  1. Elli MOC Vám to sluší! Jsem moc ráda, že Tě takto mohu vidět, je to lepší, když si ke komentáři mohu představit i obličej. Díky a Tvé fotky jsou super. Mávám opravdu do veliké dálky a přeji krásné dny. Marcela

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotky ptactva:-) Zimu tedy nemusím, ale ve tvém podání je příjemná. Sluší vám to.

    OdpovědětVymazat
  3. Jů, Ty musíš mít ty ptáky ochočené, jak pěkně Ti pózují:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  4. Elli moc krásné fotky a moc hezký blog...ještě se tu chvilku zastavím....krásný den a víkend...Šárka

    OdpovědětVymazat
  5. To je fajn, že máte společnou fotku, moc vám to spolu sluší! My jich máme také minimálně, dalo by mi asi hodně práce nějakou najít. Výlet u moře byl určitě moc fajn. Moře miluju, nemusím se v něm koupat, stačí se na něj dívat, poslouchat, cítit jeho vůni. Ptáčci jsou úžasní jako vždy, máš na ně skvělé oko!

    OdpovědětVymazat
  6. Jejda, tak takovou zimu, kdy stačí mikina, by spousta lidí u nás brala. To já mám ráda sníh, ale vloni nebyl skoro žádný a tak se ta naše zima asi spíš podobala té vaší, australské. Měli jste prima volný den a pán, co vás vyfotil, zaslouží pochvalu za ochotu. Aspoň vás vidíme a moc vám to oběma sluší!

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné fotky Elli. Uvědomuji si, že společná fotka s manželem je docela vzácnost :o)
    Tu nadcházející zimu vám nezávidím, těším se na léto!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám to spolu sluší Elli. Máte hezké společné dny odpočinku a málokdo si uvědomí, že zemědělci v minulosti, mívali zimu moc rádi proto, že si odpočinuli po těžké práci. Přeji vám příjemný oddych a relaxaci. Anna

    OdpovědětVymazat
  9. Zase pekná zbierka vtákov, ale toho na prvom obrázku, čajku, fotievam aj tu u nás :-) Mali ste pekný oddychový deň.

    OdpovědětVymazat
  10. Ello, krásné fotky jsi nám ukázala, moc vám to sluší! U vás je zima a u nás zítra začíná léto, akorát počasí si to nějak nechce připustit, ráno pět a odpoledne patnáct stupňů... takhle si tedy léto nepředstavuji!

    OdpovědětVymazat
  11. To je fajn, že máte společnou fotku, Elli, sluší vám to spolu. Pán je moc hodný, že se nabídnul.
    Je hrůza, jak ten čas letí, zase už je u vás zima. U nás začíná léto, ale zatím moc slibně nevypadá, je chladno, fouká silný vítr a pršet nechce. Máme tady pořádné sucho. :-(
    Jako vždycky obdivuji tvoje fotky ptáků, je to moc krásná přehlídka! :-)
    Měj se krásně! ☼

    OdpovědětVymazat
  12. AhojEllo moc pěkné fotky a ještě lepší určitě zážitky .Hezký týden přeje Eva

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Elli, moc vám to sluší. Závidím ti ty ptáky a vůbec to množství zvířat které můžeš fotit. To bych byla ve svém živlu.
    Zdravím...

    OdpovědětVymazat
  14. Je to zvláštní, když si díky Vašemu blogu připomínám zimu :-) Nám tady ještě pořádně nezačalo léto, jen podle kalendáře. Byly asi 4 tropické dni, ale ted je už spoustu dní chladno, fouká... ale bohužel je docela velké sucho. Na fotce Vám to moc sluší !

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Elli. Strávili jste krásný den. Moc Vám to sluší. Krásné fotečky.

    OdpovědětVymazat
  16. Zase jednou zdravím naše cestovatele, pro vás oba je asi cesta do Čech jako pro mě cesta za dcerou do Olomouce....hihihi...Tvé fotky jsou zase nádherné, pohled jinam, pro mne potěšení...mějte se oba a hezkou zimu u kamen...M.

    OdpovědětVymazat
  17. Je hezké, že jste stále spolu a je vidět, že se máte rádi i když léta běží... :) Ať vám zima nepřinese nic nepříjemného, možná si trošku odpočinete u kamen i když zvířata neuznávají neděle ani svátky ;))

    OdpovědětVymazat
  18. Milá Elli dnes jsem se na Tvém blogu zastavila po prvé, moc mne zaujali ptáci které tam máš, manžel taky fotí ptáky je ornitolog,ale tam u vás je to jednoduchší, ptáků je hodně tak,že se dají dobře vyfotit.Zimu u vás Ti nezávidím nemám jí ráda mám raději dvě léta než jednu zimu.Přeju Ti, aby jste s manželem tu zimu přežili ve zdraví. Luďka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ludko dekuji za navstevu,ptacky rada fotim a je to tady opravdu lehci.Jestli mas take blog tak mi dej vedet kde bych te nasal.Manzelovi preji uspesne foceni.

      Vymazat