10/04/2014

Jarni pozdrav.

U nas uz je jaro v plnem proudu ,kdyz jsme byly na dovolene tak jsme mely malo prace a hodne casu a ted je to naopak , hodne prace a malo casu. Dnes jsem pro vas vsechny  natrhala kvetiny do vazy jen skoda ze nemuzu poslat i tu vuni ,udelala jsem si kafe a precetla nekolik stranek meho oblibeneho magazinu.




.Jehnata se uz zacala rodit a tak behame po poli a kontrolujem jestly je vse v poradky .Pocasi je krasne teple a obloha modra ,tak co vic si prat .( trochu deste by neuskodilo)




                                                    Preji vam vsem hezky vikend.

19 komentářů:

  1. Tohle období ti Eli opravvdu závidím. I přes tu všechnu práci. Ta je sice vysilující, ale taky uspokojující. Musíte mít tolik! radosti ze všech těch nových životů kolem. A tvé květiny - nemusí pro mě ani vonět, stačí mi tvůj úvodní banner. Máš krásnější květiny než ty naaranžované v zahradnických časopisech. Tak si pěkně užívej sluníčka a vší té radosti z květin a zvířátek.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak Ti děkuji, pobavila jsi mě když jsi napsala "setkala jsem se s holkama a jedním klukem". Kluk v 65 letech, to zahřeje u srdce. No a jinak - nevím, kdy má svátek Elisabeth, ale jistě si pamatuješ, že Eliška má svátek 5.10. Tak tedy všechno nejlepší a užívej si jaro. Pozdravuj Václava.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Eli, jé jaro... na to si tady musíme ještě pěkně dlouho počkat. Moc Ti to počasí závidím!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Eliško,to jaro ti teda taky závidím,na dovolené u nás jste navštívili krásná místa,určitě jste si to užívali.V Adršpachu jsme byli o prázdninách,bylo tam opravdu krásně.A jestli slavíš zítra svátek ,tak všechno nejlepší.Marie

    OdpovědětVymazat
  5. Eliško nádherne jarne kvetinky si si natrhala. Aaach tak už mate jar...no nas čaka ešte zima :-) ale nevadí, veď obdobie sa preskočiť neda a každe je niečim krásne, ja sa tešiiim na lyžovačku. A potom príde jar a zase leto a...my budeme mať zase o rôčik viac a viac a... tak to to ide :-)) Prajem krásne jarne dni Eliško a všetko najlepšie k sviatku. Ahooooj.

    OdpovědětVymazat
  6. Elli, kytice je opravdu jarní a krásnáá. A práce, co si budeme povídat.....

    OdpovědětVymazat
  7. Přeji krásné bahnění. :) Budu se těšit na fotky.
    L.

    OdpovědětVymazat
  8. Eliško, přeji ti krásný sváteční den. Máš jako vždy krásné kytky. Přeji ti sluníčko a teplo. Já se začínám těšit na Vánoce a pak to musím přetrpět do jara :))

    OdpovědětVymazat
  9. Elli, to je nádhera! To jehňátko!
    Přeji všem u vás krásné jaro! Helena

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkné fotky, Elluš - ta první je TAK pohodová! :) Jaro tiše závidím, ale moc ti ho přeju - u nás je pošmourno a mlhavo..Ale listí už se probarvuje, tak snad se slunečný podzim alespoň na pát dní ukáže..:).

    OdpovědětVymazat
  11. Piękne fotografie. Serdecznie pozdrawiam.

    OdpovědětVymazat
  12. Fukčarinka - moc zdravím Eliško a přeji dodatečně zdravíčko k svátku. U vás jaro, u nás podzim - jak svítí sluníčko je vše v přírodě zalito paletou barev. U vás květinou, u nás zbarveným listím.
    Kafíčko určitě přišlo k chuti, u časopisu je relax.

    OdpovědětVymazat
  13. Elli, to je nádherná záplava květin!!! Přeji ať se daří nejen jehňátkům.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Ella na ty mas jaro tady za chvile zima ( mam rada) tvuje dekoraceje fakt hezky .Zdravim tebe od sirdicka a rada vas vidim 2015 haha pusu Karin

    OdpovědětVymazat
  15. Diky za krasnou kytici, i takhle zavonela! A ovecky vam zavidim, tu praci tedy ne ale vidim plno krasneho materialu, kolovratek by nezahalel :))) Moc zdravim, Monika

    OdpovědětVymazat
  16. Dear Ella,
    I love your spring pictures. It's heaven to see there is spring somewhere! Beautiful bouquet and the sheeps are fantastic!
    Have a wonderful and sunny time
    all my best from Austria to Australia
    Elisabeth

    OdpovědětVymazat
  17. My si na jaro ještě hezky dlouho počkáme, Elli, ale mně to vůbec nevadí, mám ráda podzim. Zatím je docela pěkný, jestli počasí nějaký čas vydrží, bude to fajn.
    Ta kytice je nádherná a jehňátko kouzelné! :-)
    Užívej si krásné jarní dny. ☼

    OdpovědětVymazat