1/01/2015

Prvni den v Novem Roce.

Je krasny ,pekne teplo ,vsechno kvete ,trava je zelena a obloha modra.Kdyz jsme vstali tak prvni co delame kazdy den je nakrmit dve jehnatka a slepicky.


 
Posbirat si maliny ,jahody atd  ktere si pridame do snidane .

 
Po snidani jsem sla pustit psy a vzala je k rybniku aby se vykoupaly ,letos tady mame synovo psa na hlidani.
 

Vasek sel namichat beton aby jsme zabetonovaly novy oblouk na pnouci ruze.


Ja jsem se jeste prosla zahradou skontrolovat co kvete .

 

Tak takhle zacal Novy Rok u nas .Doufam ze u vas take zacal v pohode.Moc vam vsem dekuji za prani k Vanocum a Novemu Roku.


 

 

35 komentářů:

  1. Ella, that looks like a perfect start to a perfect day. I hope you had an excellent Christmas and I wish you and your family and all the animals the best of new years..Judy

    OdpovědětVymazat
  2. Eliško,tak do toho nového roku přeji jen a jen to dobré a hodně zdraví.Když jsme byli o půlnoci venku tak mrholilo a teď po ránu to venku docela klouže Hezký 1.letošní den.Marie

    OdpovědětVymazat
  3. Ello, do nového roku jen to nejlepší, hlavně hodně zdraví a pohody!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Elli, do nového roku přeji tobě i celé rodině jen to nejlepší, hodně zdraví, štěstí, lásky a zdravá zvířátka!!!! Krásně vám to tam kvete, tady je dnes pošmourno a prší .... chystali jsme se do ZOO, jako každý rok, ale asi z toho nic nebude ... všude se to i pěkně smeká. Přeji krásné a pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
  5. Štěstí a zdraví do nového roku.
    U vás je hezky a hned je mi tepleji,když koukám na léto na druhé straně zeměkoule...:-D
    A čerstvé maliny... mňam..já jsem dělala naší Hance mražené maliny rozmixované se šlehačkou a byla z toho zmrzlina.
    Hezký den přeji
    Daška

    OdpovědětVymazat
  6. Jůůů ..... taky by se mi líbil začátek roku uprostřed léta:-))

    OdpovědětVymazat
  7. Eliško, takto si představuji vykročit do Nového roku i já. Zahřálo mě, že ještě někde existují normální lidé, i když někde u protinožců, pro webovou síť to není žádná vzdálenost. Eli, díky, že jste! Hodně štěstí v novém roce celé tvé rodině i zvířátkům všeho druhu.

    OdpovědětVymazat
  8. Ello, v novém roce kromě zdraví a štěstí ať jehňátka krásně rostou, slepičky snášejí vajíčka a růže krásně voní a kvetou. Mirek

    OdpovědětVymazat
  9. Eliško u vas je teraz krásne letno...a začiatok roka si my takto nevieme predstaviť, je to zvláštne. Aj keď leto ma asi každý radšej no príde aj na to :-)) a zima zimička ma tiež do seba, momentálne u nas padajú jemne vločky a je dosť mrazivo. Teda prajem ti krásny a šťastný Nový rok. Ta pergola na rúže je uuuuplne fantasticka, už sa tešííím na foto, keď bude obsypaná ružičkami. Pozdravujem ťa krásne a uživaj si leta.

    OdpovědětVymazat
  10. Elli, celé rodině přeji PF 2015!
    Helena

    PS: máte krásné pesany!

    OdpovědětVymazat
  11. Také přeji krásný Nový rok a hodně zdraví EVA♥

    OdpovědětVymazat
  12. Eliško máte u vás moc hezky, vše kvete a vy též.Moc zdravíme a přejeme zdraví, elán k zvládnutí farmy. Zrovna jsem se pustila do banánu k svačince. Posílám i Vaškovi, jen mě sem nejde vložit, ten banán zatracenej.

    OdpovědětVymazat
  13. Klid a pohoda, co dýchá z vaší každodenní práce, je idylka, o které se mnohým zdá, jako o krásném snu, vím ale že to obnáší spoustu úsilí, radost z výsledků vám to vynahradí stonásobně a Bůh vám pomáhej a vše, ať se daří jako doteď. Milí přátelé, hodně štěstí. Anna

    OdpovědětVymazat
  14. I wish..., but summer will come again :-)
    Enjoy yours!
    xx

    OdpovědětVymazat
  15. Elli v Novém roce hodně zdraví celé tvé rodině.Jarka

    OdpovědětVymazat
  16. Jako loni ani letos nemohu přenést přes srdce, že může někdo mít tak nádherné počasí v období, kdy já mám tmu, mlhu a nevlídno. Moc závidím ale ze srdce přeji. Co já bych za to dala.

    OdpovědětVymazat
  17. Krásný další rok ! Tady je bahno a zima a šedivo.

    OdpovědětVymazat
  18. Už se těším, až bude i u nás takové počasí. Zatím musíme vydržet a čekat, zatím co vy už běháte v každodenním kolotoči :) Ať se vám daří celý rok!

    OdpovědětVymazat
  19. Elli s modrou oblohou nad hlavou a krasně rozkvetlou zahradou je určite radost i to krmení. Moc vám přeji mnoho takových dnů a hodně zdraví.

    OdpovědětVymazat
  20. To vypadá nádherně! Všechno nejlepší do nového roku!

    OdpovědětVymazat
  21. Elli mate tam krasne a rika se jak na novy rok tak po cely rok! Vsechno nej v 2015!

    OdpovědětVymazat
  22. Krásné fotky, Elluš..:). Teda, vy se tam u vás máte - u nás sníh a náledí a u vás taková krása..:). A máš nádhernou psí smečku! :)

    OdpovědětVymazat
  23. máte to nádherně všechno rozkvetlé :-) Přeju hezké dni, Pavel

    OdpovědětVymazat
  24. Elli, tak moc ráda chodím na tvůj blog.. Pokaždé mě berou u srdce tvoje fotky, tak krásné, jako oživlé rostliny, ptactvo, zvěř...Vím, že váš život asi není tak romanticky něžný, jak vypadá na obrázcích, ale moc moc ti děkuji, že mohu nakukovat, momentálně se i ohřívat, poznávat, kochat se a snít. Přeji tobě i celé tvé rodině pěkný rok, dobré zdraví, pohodu a štěstí. A moc se těším na další momentky z té vaší dálavy. ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Hi Ella,

    I sure wish our first day of the New Year was as bright and warm as yours! Your photos brought back memories of when I was a little girl and lived on a farm. Fresh fruit for breakfast is such a delight! I'm looking forward to spring and seeing some of the bulbs bloom.

    OdpovědětVymazat
  26. Elli, moc a moc zdravím,a do roku 2015 přeji Tobě a všem kolem Tebe všechno nejlepší ,pevné zdraví, klid a pohodu.
    Ještě jednou Tě zdravím z Brna a přeji hezké dny.Libuše

    OdpovědětVymazat
  27. Eliško, krásná atmosféra.
    Přeji Tobě i celé rodině krásný rok 2015. Mnoho zdraví, rodinné pohody a štěstí. Lidka

    OdpovědětVymazat
  28. Tak to u vás začal nový rok moc krásně:-))) já většinou první posnídám než jdu krmit slepice a králíky :-))) ale je fakt, že manžel to o víkendu dělá přesně naopak. Máte to krásně rozkvetlé všechno a moc pěkné léto :-)))tak se držte a díky za stopu u mně.K

    OdpovědětVymazat
  29. Milá Eliško, posílám odkaz mé radosti - http://carolinamia.blogspot.cz/2015/01/mama-je-na-svete-pro-vas.html
    Krásný den zalitý radostí...Věrka

    OdpovědětVymazat
  30. Začátek roku u vás byl nádherný, Elli. Moc se mi líbí vaše hospodářství a ty nádherné kytky, které ti kvetou na zahradě. Taky je moc fajn, že si můžete k snídani natrhat četsvé jahody a maliny.
    Přeji tobě i tvé rodině do nového roku všechno nejlepš. Buďte zdraví a ať vám vaše hospodářství dělá jen radost. :)

    OdpovědětVymazat
  31. Dloho se zde na blogu nic neděje Eliško. Zřejmě máte fůru práce, moc zdravím.

    OdpovědětVymazat
  32. Jé, tady je aktuálně pět pod nulou. Nový rok byl ještě blátivý, ale v půli ledna dala zima o sobě vědět. Hm, zvířata dávají vědět, že je jaro za rohem (a u vás se blíží babí léto :-) ) .
    Ta kniha, co o ní píšu u sebe je skvělá v tom, že je to velice dobrý vzorník. Na začátku je nastínění historie, pokračuje přehledem přízí vhodných i méně vhodných, nalejvárnou pomůcek pro úplné začátečníky, středová část je nejobsáhlejší - ten vzorník; a na závěr je pár popisů na šátek, rukavice a ponožky (grrr, už podle fotky jsou pletené od špičky). A všude po knize povlávají šály a šátky a vykukují krajkové lemy.....
    Na mé poměry to byla velmi vysoká investice, ale nelituji jí. Otelená kráva (20.1.) se bojí dojačky a tak musím ručně. Takže ruce dostávají zabrat. A háčkovat krajkové rukavičky je teď sebemrskačství. Jenže mám krajkově rukavicovou dohodu o provedení práce a nerada bych o ní přišla. Tak zkusím nabídnout pletenou krajku. Jehlice se mi drží lépe.

    OdpovědětVymazat
  33. Závidím vaše teplo. Zima má svoje čaro, ale čím som staršia, tým mi je viac zima a čakám na jar a leto. Prajem všetko dobré v novom roku, buďte zdraví a v pohode.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  34. pěkné to krmení jehňátek :) a pejsci se musejí radovat na procházce.
    květiny taky obdivuju. doufám, že někdy taky vypěstuju pěkné kytky.

    OdpovědětVymazat
  35. pěkné to krmení jehňátek :) a pejsci se musejí radovat na procházce.
    květiny taky obdivuju. doufám, že někdy taky vypěstuju pěkné kytky.

    OdpovědětVymazat