5/04/2015

Jen tak rychle

Ovecky ostrihane jeste nejsou ,tyden prselo a holky byly mokre az na kuzi .Myslely jsme si ze zacneme dnes ale vcera prisel strihac a rekl ze jeste nejsou uplne suche ale definitivne by jsme mely zacit zitra, tak nam drzte palce at mame dobre pocasi.V patek vnucka hrala v Canberra pozemni hokej tak jsem se jeli podivat.

 
Na nedalekem hristi zas hral jeji kamarad rugby.

 
Po obede Vasek musel do nemocnice na preventivni treatment a ja jsem se sla projit po okoli .Ted uz se listi pekne vybarvilo a je videt ze se blizi zima.

 
Jeden moderni domek.

 
Dekuji vam vsem za vase komentare a preji vam krasne jarni dny.
 

6 komentářů:

  1. Tady je jaro, ale plíživé, snad už je ale tady doopravdy. Prší a pak zase sucho. Jsem ráda, že i přes mokré ovečky jste všichni v pořádku. Snad ovečky uschly a můžete pracovat dál...hezký a klidný podzim....

    OdpovědětVymazat
  2. Elli, u nás nebyla žádná zima - dva dny sníh, jinak sucho, tak jaro ten vláhový deficit trošku dohání. Přeji vám, aby ovečky uschly a mohli jste pracovat. Mějte se krásně.

    OdpovědětVymazat
  3. U nás zrovna prší a jsou hlášené i bouřky. A odpoledne bylo strašné dusno.. Tak držím palce se stříháním oveček, Elluš! :) Pěkné fotka - líbí se mi ta ulice. Pěkné domy a všechno pěkně upravené..:).

    OdpovědětVymazat
  4. Snad se u vás Eliško vyčasí a práce vám půjde od ruky. Já jdu zítra na krev a pokud bude vše OK, tak nastoupím již třetí chemu - čím více jich budu mít za sebou, tím je tělo oslabenější. Mohu potvrdit, že už nyní jsem ospalá, nedobrá, ale ještě to zvládám. Nevidím ani sbla naše setkání,bývám moc po chemě unavená. Moc vzpomínám Marta

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné zabarvení stromů! :-))) pěkný den K

    OdpovědětVymazat
  6. Krásně vybarvené listí, jako v pohádce. :-)

    OdpovědětVymazat