7/23/2012

Bali 2

Mely jsme pronajmutou vilku a kazde rano nam prisli udelat snidani,bylo to moc hezke kdyz se o nas nekdo staral.

We rented four bedroom Vila and every morning our breakfast was prepared for us,it was nice to be looked after.


Na plaz jsme to mely asi tak deset minut pesky ale problem byl v tom ze ulice jsou uzke hodne aut a jeste vic motorek a zadne chodniky.Na fotce v pravo nahore je na pisku take rak ,vidite ho.

It was about ten minute walk to the beach,biggest problem was that the streets were narrow and full of cars and even more motorbikes and no footpaths.In the photo  on top right there is also a crab ,can you see him.



Z kvetin tam bylo nejvic Frangipani  a Bougainvillea v ruznych barvach.

There were Frangipani and Bougainvillea in many colours.


Jeste par fotek ryzovych poli a jen tak okolo cesty.

And last few photos of rice fields and on the road side.



 

31 komentářů:

  1. Minule som si tak v duchu pomyslela, že tá Ella nám z toho Bali ukázala dosť málo. Ako vidím, aj ty si bola tej istej mienky a pridala si ďalší príspevok aj s fotkami. Páči sa mi tam. Lenže to je krajina, o ktorej ani nesnívam :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danielo ono mi to vzdycky trva dost dlouho nez udelam fotky.

      Vymazat
  2. Tedy Ello, to vypada bajecne. Soukroma vilka z bazenem a snidani by se mi taky zamlouvala. Ale jinak je to uplne jiny svet, ze? Urcite misto, kam bych se jednou rada podivala. Hezky den, Katerina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katerino je to tam opravdu jine ,doufam ze se tam jednou podivas.

      Vymazat
  3. Hi Ella,

    This looks like such a beautiful place with gorgeous blooms all around you! It is nice to be pampered from time to time.

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsem dlouhé a krásné prázdniny soudím podle toho, kolik jsem toho u tebe zameškala, že i ty, je již u vás zima a sníh, a ty si po těžké letní práci odpočineš v tropickém ráji. Takhle by měl život plynout, že bůh odměňuje dobré lidi za poctivý život. To se mě na Austrálii moc líbí, že žijete tak klidně a vyrovnaně, moc bych to přála i lidem tady u nás doma, aby ty slušné a pracovité bůh odměňoval. Objímám tě Eliško.

    OdpovědětVymazat
  5. Přez word mě nejde u tebe psát, ta posana jsem já Annapos. Hezký den Eliško

    OdpovědětVymazat
  6. To musela být krásná dovolená s báječnými zážitky. Obrázky jsou sice malilinké, raka nevidím, ale nádhera z nich stejně sálá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oli bylo to velice nezname.Kdyz kliknes na obrazek tak by se mel zvetsit.

      Vymazat
  7. Zajímavá země, hezké fotky, přiblížila jsi nám exotiku, dík. Určitě se tam nikdy nepodívám, tak aspoň takhle.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to musela být pastva pro oči, duši i mysl. Ale pro mne opravdu daleko. Ale i tak jsi mne nalákala udělat si dovolenou doma ve svém prostředí, a začít vnímat to, za čím jezdí člověk stovky kilometrů i hodně blízko. A povedlo se. Takže díky tobě si užívám i doma. Vydám se za týden ještě do Beskyd, takže zase trochu kopečky, ovce a snad i pohoda. Hlavně přítomnost mých nejmilejších všechno doladí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eliza mas pravdu a zvlast v Cesku je tolik krasnych mist jen se okolo sebe divat a vnimat.V Beskydech je krasne ,tak si to uzijte.

      Vymazat
  9. Moře! To bych si taky dala říct. A k tomu ještě projížďka na koni - to musí být ráj... Zajímavá země, početla jsem si a dozvěděla zase něco nového. Ale doma je stejně nejlíp, ne? ;)
    Prima den pod sluncem,
    J.=)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Elli, nemohla jsem se k tobe dostat, hlásilo mi, že jsou stránky ukončeny. Tak jsem číhala, u koho se objeví komentík od tebe, abych zjistila kontakt. Udělali jste si krásnou dovolenou, k moři bych se taky chtěla ještě jednou podívat. Uvidíme, zatím cestujeme po naši vlasti. Ono je tu taky hezky.

    OdpovědětVymazat
  11. ivo jsem rada ze jsi me nasla ,on muj stary blog skoncil tak jsem to musela zmenit.Doufam ze se k tomu mori brzy zase podivas.V Cesku je krasa vsude okolo vas.

    OdpovědětVymazat
  12. Elli, to jste vymysleli moc pěknou dovolenou, hezky jste z té vaší "zimy" utekli do tepla a ještě do takové exotiky. Aspoň pro mě to tedy exotika je. Vidět rýžová pole na vlastní oči, se mi určitě nepoštěstí. Je to nádhera!!

    OdpovědětVymazat
  13. Elli,kostel ještě pravděpodobně není dodělaný,asi došli korunky,ani nejsou hotové makety starého Mostu,ty se dělají v Německu,je tam zatím honosná tabule tak tam vejdeš a vidíš neupravené prostranství,alespoň tu vysokou trávu by mohl někdo -technické služby posekat.Klidně pošlu mejlík paní Jeníčkový aby se o to starala,chodí tam i cizinci a jdou zklamaný,je to ostuda.
    V Pohádce jsme byli na obědě,máme vedle zahrádku.Ty poháry tam ještě dávají,ale děti tam žádný nebyly a nám nedaly,asi mám starej ksichtík.Hněvín jsme prošli,zrovna tam oddávali,tak jsme koukli na nevěstu.Bylo to fajn,doufám,že byla spokojená i Maruška.pa.

    OdpovědětVymazat
  14. Elli ty jsi musela mít nádhernou dovolenou,dobře jste udělali,kdo uteče,vyhraje.Super kytičky a rýžová pole,no zkrátka bezva dovča.

    OdpovědětVymazat
  15. It looks like you had a lovely time :-) I have never been to that part of the world, thank you for sharing your pictures.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj,tak to byla určitě nádherná dovolená a je to nádherná podívaná na fotky.Ahoj zdravím z Brna Libuše

    OdpovědětVymazat
  17. Elli, konečně jsem se dostala na tvé stránky, pár dnů mi to vůbec nešlo.
    Dovolená na Bali musela být nádherná, o něčem takovém si můžu nechat jen zdát, ale nevadí mi to. Bohatě mi stačí, když se do takových krajů podívám prostřednictvím tvých překrásných snímků. To je úplně jiný svět.
    Měj se moc krásně! Hanka

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Elli, vidim, ze jste si dovolenou pekne uzili. Jsko vdy krasne nafoceno a zdokumentovano :)) Zdravim, Monika.

    OdpovědětVymazat
  19. Eliško zdravím, prohlédla jsem si snímečky. Krásně jste si užívali a je dobře. Byla s váma i vnučka, ta slečna na koni? Tu kytičku v levo dole začali pěstovat také u nás, viděla jsem ji již na rekondičním pobytu v Beskydech a na výstavě v Lysé nad Labem. Tam měli ji ve velkém květináči jako keř a stála kolem 300,- Kč což je dost.

    OdpovědětVymazat
  20. Eliško tak ten anonym jsem já Fukčarinka, vůbec jsem se nepodepsala, ale možná jsi mě poznala i tak - Beskydy a Lysá nad Labem .... Fukčarinka

    OdpovědětVymazat
  21. Krásná dovolená, moc ti to přeju
    inenaso.piše

    OdpovědětVymazat
  22. Eli určitě jsi si odpočinula od oveček a ještě v krásném prostředí. Moc ti to přeji..měj se hezky
    Hanaska

    OdpovědětVymazat