2/26/2013

Konecne jsme se dockaly

Jsem moc rada ze jsem zase mezy vami moc se mi po vas styskalo. Kdyz jseme prijely domu tak jsme zjistily ze nemame elektriku, den pred tim tady byla velka bourka a tak jsme hned volali aby to prisli spravit a to byl zacatek zjistovani co se vsechno rozbilo.Samozrejme kdyby jsme tady byly tak jsme vsechno odpojili .Odnesl to pocitac ,internet a telefony myslely jsme si ze i TV ale byla to jen voda v kabelu a maso se nestacilo rozmrazit tak ze to dopadlo docela dobre.Pocitac spravil dcery manzel,koupily se nove telefony  ale na internet jsme si musely pockat az do dnes.No ted uz je to zase vsechno spravene a tak vas vsechny muzu zase navstevovat a vim ze mam co dohanet.Ono stejne v tuto dobu je hodne prace musely jsme odstavit jehnata ,ockovat ,odcervovat ,Vasek oral z sazel aby bylo na zimu plno krmeni a ja jsem se hodne venovala zahrade.Jeste musime opravit par plotu a zase to bude na chvili hotove.

Obcas jsem i vzala fotak a sla se projit a neco vyfotit.

 
Jesterka s modrym jazykem prisla az na verandu .
 
To je pro dnes vse uz jsem nedockava abych navstivila vase blogy.Dekuji nam vsem za vase komentare a ze jste ke me nakukovali i kdyz jsem tady nebyla.Ella

 

15 komentářů:

  1. Elli, to jste tedy měli dramatický návrat. Už jsem se moc těšila na krásné fotky od vás. Jen tedy nevím, zda by se mi líbilo, kdyby mě navštěvovaly takové potvůrky, jako je ta ještěrka. Krásné sluníčkové dny Rija

    OdpovědětVymazat
  2. Elli, nám už jsi všem moc chyběla, tvoje komentáře i zajímavé reportáže od vás. Tak je dobře, že se to tak vyřešilo. Nám se podobná pohroma stala před pár lety také. A to jsme byli doma. Jen bouřka přišla tak rychle, že než jsme všechno povypínali, bylo po internetu, telefonu i počítači. Už si dáváme moc pozor, bylo to nepříjemné.
    Ovečkám se, doufám, nic zlého nestalo. Ty si ví rady líp, než člověk. My teprve bahnění očekáváme, příští měsíc. Snad už sleze sníh, trochu jsme to právě o ten měsíc posunuli, loni byly touhle dobou silné mrazy.

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Elli, jsem ráda, že jsi zpět a v pořádku.
    Chyběla jsi mi...
    A také tvoje příspěvky s fotografiemi od vás - z druhé strany zeměkoule.....
    Mám radost, že jste doma všechno vyřešili a spravili a doufám, že už žádná pohroma nebude......
    Těším se na tvé další foto z přírody.
    Eliško, měj se moc a moc pěkně. Jarmila

    OdpovědětVymazat
  4. Mám kamarádku Elly, je Řekyně narozená v ČR.
    Těším se na další články. Netušila jsem, že může mít modrý jazyk - je to tak neobvyklé. Hezký den přeji. Dáša

    OdpovědětVymazat
  5. Eliško no to je dobre že už je všetko v poriadku, lebo mi už chýbali Tvoje fotky a komentíky z druhej strany zemegule :-))U nás sa oteplilo...dnes bolo nádherne a po snehu ani pamiatky. Krásne fotky si nafotila a ta jašterička je zaujímavá :-) krásny deň prajem.

    OdpovědětVymazat
  6. Fukčarinka - milá Eliško vítám tě mezi námi. Dovedše si mě představit u vás třeba s tou ještěrkou na terase? Já sebe né, nebo možná bych ji začala dávat umělé dýchání pro ten modrý jazyk. Cháchá, to byla legrace, kdepak já a Austráli. Moc vás oba zdravíme, stále vzpomínáme. Vy se tam nenudíte, máte dle fotek sluníčka až až. U nás se stále nechává doprošovat, aby vysvitlo. Moc hezká ta druhá fotka.

    OdpovědětVymazat
  7. Elli, už si mi chyběla! To tedy byl návrat...Hlavně, že všechno dopadlo dobře! těším se na tvé krásné fotky a moc zdravím!
    Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Elli, tak Tě vítám zpět. Stále chodím nakukovat, jestli už funguješ a teď jsem se konečně dočkala. Zdravím a moc se těším na další fotečky. Krásné dny.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Elli, stačí tři fotky a jsme zpátky v australské exotice ;) Tak už poznávám třetí modrý jazyk, žirafa, čínský pes čaučau a vaše ještěrka. Jsem ráda, že jste se v pořádku vrátili a moc se těšíme na tvoje milé vyprávění.

    OdpovědětVymazat
  10. Elli, taky taky jsem si rikala kde jsi tak dlouho :)) tyhle trable zname taky kdyz se po delsi dobe vratime tak nic nefunguje. Mas moc hezke fotky. Muzu se zeptat jaky fotak pouzivas? Uvazuji koupit Nikon DSLR D3200.
    Preji hezke dny a uz zadne troubles!

    OdpovědětVymazat
  11. I hope you had a good trip, but it is always nice to be back home (even with some surprises!). xx

    OdpovědětVymazat
  12. Tak tě Elli vítám, zase v kruhu rodiny blogerů, tu pohromu jste zvládli, vy budete mít před podzimem hodně práce a my se začneme těšit na jaro. Díky Bohu, že to dopadlo ještě poměrně dobře, (i když) to asi byla drahá pecka, doufám, že jste dobře pojištěni. Moc zdravím.

    OdpovědětVymazat
  13. Několikrát jsem si říkala, že se u Vás asi něco dějě, ale hlavně, že už je všechno v pořádku.Fotky jsou hezké s krásně modrou oblohou, my už sluníčko pomalu ani neznáme, stále je zataženo.

    OdpovědětVymazat
  14. Elli moc tě vítám mezi námi,jsem ráda,že je vše již jak má být.Hlavně,že jste v pořádku.Pošli kousek nebo trošku sluníčka,už mě ta zima jaká je a není nebaví.Dnes jsem šla kolem domu rodičů a je to opravdu od nás kousek.Měj se fajn - zahrádkově.Miluš

    OdpovědětVymazat