3/21/2013

Ptaci a jine

Posledni dny jsem mela stesti na foceni ptaku  a tak se o ne s vami chci podelit.musim se priznat ze me toto foceni moc bavi hlavne kdyz se mi podari vyfotit neco co jeste nemam.Vsechny fotky jsou vyrezy aby to bylo zblizka.
 Red Wattlebird

Southern Boobook

                                                                                                                             Lisku znate urcite moc dobre ale pro me to je poprve kdy se mi podatrila vyfotit.
                              
 
A kdyz jsem videla Orla tak jsem nemohla prestat fotit ,vubec se nebal a kdyz odletel tak jsem to zmerila , krokama jsem od nej byla jen patnact kroku.Udelal mi radost ze se nechal fotit.                                               






Uz se zase blizi vikend a tak doufam ze uz budete mit pekny jarni.A jeste jsem skoro zapomela ,pred par dny jsme mely krasny zapad slunce.
 

17 komentářů:

  1. Máš krásnu zbierku vtákov. Tie si u teba vždy rada pozriem, lebo také u nás nemáme. Líšky by som sa bála. Hovorí sa, že keď príde takto blízko k človeku, že môže byť besná. Západ slnka krásny, nezacláňa ti vo výhľade žiaden strom, ako mne pri včerajšom krásnom západe, ktorý som fotila z okna obývačky.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eliško, nádherné fotografie se ti povedly. Krása.
    Příroda je mocná čarodějka......
    Hezký den ti přeje, Jarmila.

    OdpovědětVymazat
  3. Eli, to jsou nádherné fotky. Víkendu bude asi super jarní - hlásí teploty pod nulou. Tak uvidíme, kdyby alespoň svítilo sluníčko ...
    Krásný den ... Věra

    OdpovědětVymazat
  4. Eli, krásné fotky. U nás bylo jaro včera a podle pohledu z okna soudím, že nejspíš už pozvolna přejdeme do podzimu. O víkendu nám zase pěkně klesnou teploty, takže zítra budu lítat po zahradě a opět balit stromky, aby nezmrzly. Slyšela jsem, že letošní rok má být všeobecně více studený, tudíž přestávám počítat s nějakým létem. Pa Rija

    OdpovědětVymazat
  5. Eli,krásné fotky,hlavně ten orel je nádherný a že se nechal tak dlouho fotit. Jara se letos asi nedočkáme,je pořád zima a o víkendu má být mínus deset,hrůza.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotečky..... zvlášť orlík se mi líbil:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  7. Eli nádherne fotky si nafotila a toho orla by som sa tak z blízka trošku aj bála. Na Slovensku je zatiaľ krásne dnes bolo super teplo, len neviem dokedy ked tu čítam od susedov že sa ma zase vrátiť mínusovka :-(

    OdpovědětVymazat
  8. Elli, to je paráda. Je to zvláštní, že tě zvířátka pustila tak blízko. Asi se tam u vás nemusí lidí tolik obávat.
    Lišky jsou u nás docela drzé a je jich tu hodně, ale orel, i když tu hnízdí, se nechá pozorovat jen z velké dálky. K tělu si nás nepustí.
    Dneska hlásili, že jaro ještě opravdu nepřijde. Zas mají být mrazíky. Nejhorší je ten vítr studeňák. Sluníčko už nám všem opravdu chybí. Lidi jsou z toho depresivní.

    OdpovědětVymazat
  9. Fukčarinka - Eli jak bude u nás přes víkend už víš. Máš opravdu nádherné fotky. Úžasné je vidět vše z blízka, takto lišku potkat tak upaluji metelesku blesku. Orel - náhera, sova mě připadá na pomazlení, no a ten první ptáček nevím co je zač, ale je moc hezký. Západ slunce okouzlující.

    OdpovědětVymazat
  10. Eli,teda fotečky jsou moc hezké,ale já bych mazala před tou liškou jako Fukčarinka.Ten orel se uměl krásně předvádět - je to moc hezký.
    Zdravím z Mostecka.Miluš

    OdpovědětVymazat
  11. Fotíš jako profík Elli. Vidím vše podobně jako ty, jsem stejně blízko přírodě, jen nemám tolik trpělivosti a výdrže, si na takový snímek počkat, tedy všechny tvé obrázky obdivuji, jsou krásné a perfektní. Hezký víkend.

    OdpovědětVymazat
  12. to jsou fantastické, překrásné záběry.! Máš kolem sebe tolik krásna a umíš ho zaznamenat a ještě se podělit. Super. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Smekám před tebou, Elli, fotky ptáků i lišky jsou opravdu fantastické. Tohle by mě taky bavilo, jenže nemám možnost ani štěstí na takové fotoúlovky, u nás žádný opeřenec, kromě labutí a kačen, nemá o focení zájem. ;-)
    Ty už máš tak velkou a krásnou sbírku ptáků, že bys mohla vydat knížku.
    Líbí se mi i západ slunce.
    Zdravím tě a přeji krásné dny. Hanka

    OdpovědětVymazat
  14. Eliško, nádherné fotky! Moc se klaním!

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné fotky, není co dodat. Ani jsem si nemyslela, že má orel tak krásně vybarvené peří. Máte krásné počasí. U nás je zase krásná zima. Před pár dny jsme měli kalamitu a dnes napadlo opět trochu sněhu, abychom si nemysleli, že na nás Zima zapomněla ;))

    OdpovědětVymazat
  16. U nás to stále ještě jarně nevypadá Elli, velikonoce ale budou a s tím se nedá nic dělat. Tedy ti já přeji, ať i ty vaše podzimní, jsou požehnané a v láskyplném kruhu rodiny. Anna

    http://youtu.be/EViGIDSTXVI

    OdpovědětVymazat