6/24/2014

Prece prisla.

Tak uz se nam Zima predvadi vitr fici a snehove chuchvalce jen litaji.Prvni nadilka roztala ale uz to zase zacalo nejlepsi misto pro nas je u kamen. Kdyz u vas zase budou vedra tak si je uzivejte protoze tady to k vam take po case prijde.


 
Tady ten ptacek minuly tyden hezky zapozoval .Vubec se nebal on byl venku a ja sedela v jidelne a fotila pres okno.


Dekuji vam vsem za vase hezke komentare k minulemu prispevku a preji vam hezke a teple pocasi.
 
 

22 komentářů:

  1. Elli - brrrrr!
    Ten ptáček je opravdu kouzelný, jsi šikovná fotografka.
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Brrr... ten sníh opravdu nezávidím. Ptáček je nádherný, asi se těšil, že ho budou obdivovat lidé i na druhé straně zeměkoule, proto tak hezky pózoval.

    OdpovědětVymazat
  3. Jediné dobré je, že k nám snad sníh taky přijde...ale myslím si, že horka už tady máme, někdy..., jako u vás....hezký den a odpočívejte taky trochu...M.

    OdpovědětVymazat
  4. Vy si aspoň počas zimy oddýchnete od prác na farme. Aj nám by už konečne malo niečo spadnúť z neba, veľmi dávno nepršalo a je veľmi sucho.

    OdpovědětVymazat
  5. Ello, u nás léto, u vás zima... U nás by se teda sešla trocha toho sněhu v jeho letní verzi - deště by bylo zapotřebí a to moc, je tu děsivý sucho...Ptáček je nádherný a moc pěkná, povedená fotka. Zdravím k protinožcům, Peťa z Pucíkova :-)

    OdpovědětVymazat
  6. To chumelení na zelené, to se ti povedlo, je to kouzelný obrázek, jako všechny, nám vzácné, na té druhé straně koule. Zdravím Elli........

    OdpovědětVymazat
  7. Takhle na monitoru nebo za oknem vypadá chumelice romanticky, ale já si raději počkám. Zato déšť by se hodil, takové sucho už dlouho nebylo. Nic neroste, zvířata nemají co žrát, zato je žerou komáři k zešílení. Extrémy nemám ráda.
    Tak přeji pěknou romantickou zimu bez extrémů :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Elli tak ako dievčata píšu v komentároch aj ja by som si priala trochu daždika, záhrada veľmi sucha a polievanie zaberie hodiny času. Ani sa mi veriť nechce že niekde sneží keď tu tak pripeká :-)) Ellinko ten vtáčik sa ti naozaj podarilo vyfotiť famózne, proste to vieš...Pozdravujem ťa ahoooj.

    OdpovědětVymazat
  9. AHoj Elli, jé sníh... ať u vás ještě pobude :) A k nám přijde co nejdéle!!!! Moc zdravím a přeji pěkné dny!!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Jéje, sníh .... no doufám že k nám tak brzy nepřijde:-))

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj no prosímtě odkud si že byl u vás sníh u nás ted sprchlo bylo to potřeba Zdraví Eva

    OdpovědětVymazat
  12. Ten ptáček na růžičce je jak z reklamy, to se ti tedy povedlo. Zima ať se tady neukazuje, ještě jsme se ani pořádně neohřáli. Teď jsme se vrátili z Chorvatska a ani tam nebylo moc teplo MOŘE 19°c !

    OdpovědětVymazat
  13. A mě se náhodou ten snížek moc líbí a doufám, že až k nám příjde zima, bude taky tak krásně chumelit, jako na tvé fotce. ;-) Ptáček na růžičce se ti náramně povedl!

    OdpovědětVymazat
  14. Fukčarinka - Eliško zima uteče a za chvilku si budeš říkat: "Přišlo jaro do vsi (na ranč), kde jsi zimo, kde jsi? Zima už je za horami a ty jaro mezi námi."
    Eliško foto ptáčka nádhera, to by jsi byla určitě získala první místo na naší celorepublikové výstavě. Musím se pochlubit, já získala druhé. Více však prozradím na blogu, až, až, až bude chvilku času. Dnes jsem odběhla, využívám chvilku klidu. Ondrášek jel s dědou na kole ven, kluci jsou u táty a já mám božský klid.

    OdpovědětVymazat
  15. Stay warm, Ella, and I'm glad you can watch such beautiful creatures from inside your cozy house..Happy Weekend..Judy

    OdpovědětVymazat
  16. Krásné povedené obrázky. My akorát vstupujeme do letních dvouměsíčních prázdnin, na které jsme se moc těšili. Než k nám dorazí zima a sníh, musíme si vychutnat léto.
    Hezké dny.

    OdpovědětVymazat
  17. Ptáček je překrásný, Elluš - nádherná fotka! :) A sníh? To je v tuto chvíli pro mě nezvyklá podívaná, já čekám na zlepšení počasí, aby se u nás léto opravdu vydařilo! Ale i zima má své kouzlo, i zimu (když se povede) mám moc ráda..:)
    Měj se moc hezky, Elluš! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Elle přijeď bude tady zase odstávka vody teplé a to se určitě ochladí a vůbec nám tady převrací město vše vzhůru nohama.Ten ptáček je moc krásný,stejně tam máte hezkou přírodu,ale ten sníh si tam ještě chvilku ponechej ano?????Měj se moc hezky.

    OdpovědětVymazat
  19. Ach, ale já se vůbec netěším! Nééé...ještě jsem se dostatečně nenahřála! Ale jinak z fotek to vypadá moc pěkně! :-))) mějte se hezky tam u vás :-)))

    OdpovědětVymazat
  20. Moc zdravím, fotky jsou jak z pohádky, tady horka (dnes zrovna leje) a jen kouknu na blog zima, najednou mám pocit, že jsem přeskočila pár měsíců. Tak si říkám: UŽÍVEJME KAŽDÉHO OKAMŽIKU.

    OdpovědětVymazat
  21. U nás se po včerejším dešti ochladilo, ale předtím bylo nesnesitelné vedro. Já už se na zimu těším, horko nesnáším, jsem z něj polomrtvá.
    Pohled na sníh je mi velice příjemný, Elli, a fotka ptáčka na růži je úžasná! :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Jsou to krásné fotky, já mám tady sice 30 ve stínu, ale na zimu nezapomínám, plastové palubky to jistí

    OdpovědětVymazat